GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Mycket Wow för massa ting!

2007-02-25 | 23:32:58 | Foto/Fotografering

146310-1001

Wow
- vilket underbart gensvar från er, kära läsare och söthjärtan, angående min idé kring en glamorurkokbok! Vilka diamantkommentarer som bara sporrar mig och sprider glädjefnatt i hela kroppen!

Wow - har spelat Wow med Stefan hela kvällen, blev level 14 med Belpherina =)

Wow - vad mysigt och gosigt och annat det varit idag...hehe

Wow - har igen fått smycken sålda via bloggen till en snäll och söt läsare !

.................................................

Gick en skön promenad med mamma i förmiddags och mötte en av mina klasskompisar, som jag bara halvtimmen innan sms:at med angående att vi "verkligen borde ses mer"...och det borde vi nog ty hon kände inte ens igen mig och hälsade inte. Haha.

Efter vår uppfriskande Statoillattepromenad så gick vi och solade solarium. Åhh, det är så skönt. Varmt, välgörande, bra musik i Ipoden och så fick jag svettas lite - brukar aldrig svettas annars, inte ens vid motion...knäppt.
 Vi konstaterade efteråt, älskade Mammi och jag, att Ok - det må kanske inte vara så ofarligt med solarium, men solen ute är inte så ofarlig den heller och visst fasen kände vi oss piggare, fräschare och gladare efteråt. Och det är ju nu vi lever och det är nu vi ska må bra.

Efter solningen åt jag en väldans god tonfisksallad ifrån pizzerian, medan Stefan mumsade på en Calzone. Jag vart allt lite sugen på hans pizza när jag såg all den tjocka härliga osten, men min sallad var faktiskt väldans god och gjorde att jag kände mig helt tillåten att glufsa i mig lite choklad sen.

Just nu mumsar jag på en likadan fruktsallad som igår med en kaffemedvarmmjölkochkanel till och inväntar Oscarsgalan med pirr i kroppen!
Kommentera 2 st

Kommentarer
leopardia
2007-02-26 - 00:05:37

men tack, gosh vilken tur att jag läste din blogg. hade helt glömt bort oscarsgalan... ve och fasa, liksom...

Lovely Li
2007-02-26 - 00:12:50

Jag som trodde att du satt och spanade in Viggo... Nu måste jag nog sova, en tuff dag väntar imon! Tror att jag satsar på att komma iväg på tisdag!!!!!!!!!!!! Gonatt!!!! Pussssss!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: