GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

MIn första kund, papperspizza och chokladorgie

2007-02-10 | 22:19:33 | Lyx

146310-853

Nu har jag ätit min Grandiosa fullkornscappriciosa med massor av grönsaker till och kollat på melodifestivalen. Pizzan var lite pappersaktig i konsistensen men helt ok, kändes inte flottigt onyttig och det var extra gott att lägga på soltorkade tomater! Åhh jag älskar grönsaker.

Har även mumsat Brejk, Dajm, Japp och Marabous vanliga hederliga mjölkchoklad och doppat dessa bitar i rykande varmt te...smält choklad I love it!

Men fasen vad tråkig hela festivalsändningen var! Usch , har aldrig gillat Luuk riktigt och nu var han oerhört pinsam. Låtarna var urbota intetsägande och platta och inga snygga kläder heller. BORING! men ändå kul...hur nu det går ihop..

Och så vill jag vara lite stolt ett slag och även säga Tack till en tjej vid namn Natalia.
Ty hon har precis blivit min allra första  kund som jag varken känner, pratat med eller träffat. Som gillat mina smycken så mycket via den här bloggen att hon köpt ett armband och ett par örhängen.
FAN VAD KUL!
Kommentera 3 st

Kommentarer
Qaroline
2007-02-10 - 23:21:13

Tycker melodifestivalen har tappat all sin charm sen de började med de här varje vecka. PÅ min tid (haha) var de minsann bara en gång om året! de var grejer de nästan lite högtidligt nu är de ju bara trams och pannkaka av allting.

Anna
2007-02-10 - 23:59:43

Qaroline: Ja det är ju inte som förr...jag blev ju helfast i melodifestivalen när Style tävlade med Dover Calais - min all time favouriteschlager...sen var festivalen bra, med bra upplägg, "bra låtar/startfält" till kanske 99/00...hmm är Take me to your Heaven den sista svenska schlagern??
haha.

Johanna
2007-02-12 - 12:55:40

ser så himla gott ut!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: