GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Måste livet vara så jävla överElakt???

2007-02-10 | 16:52:07 |

Fan fan fan fan!
Har mått bra den senaste veckan. Bestämt mig för saker, ändringar och ny attityd. Bestämt mig för att försöka må bra och vara mer positiv och i harmoni. Efter en lång period av rena pissigheter, bråk, depressioner och självhat så vill jag försöka må bra en stund...och lyckades.
Men vad händer?

Min kamera, min dyra kamera och mitt redskap, min favoritgrej - den jag använder till så mycket i mitt liv, bloggen, skolan, studier, arbete, passion, hobby, allt!..bestämmer sig bara för att sluta fungera!

Fotade ett självporträtt och sen -  vips gick det inte fota mer! Den fokuserar och blixten reagerar och den låter, men den trycker inte av själva bilden. Där tar det stopp.

Fan fan fan!!

Fan vad arg och ledsen och trött jag är!
Kommentera 4 st

Kommentarer
Sötnosen
2007-02-10 - 16:58:58

min kamera la oxå av för ett tag sen. men dog helt. blev helt galen. men en vacker dag satte den igång igen! Tänkte utmana dig att skriva om det mest pinsamma du någonsin varit med om! hoppas din kamera fungerar som den ska snart igen.

Spira
2007-02-10 - 17:22:54

Oh, jag förstår att det är surt. Men kanske kan det vara bra praktisering av din nya, positiva inställning att klara av också detta nederlag...

Mina sympatier :/

Qaroline
2007-02-10 - 17:58:23

Oj hoppas du har garanti på den. För vad jag förstod så var de en riktig dyrgrip. Hoppas den tar sitt förnuft till fånga och börjar funka igen : )

Anna
2007-02-10 - 18:05:24

Sötnosen: Haha ja precis samma hände min kamera nu..den började märkligt nog funka igen efter lite grått, skäll, ruskningar o mera svordomar än jag öst ur mig på länge.
Uj jag har gjort massa oinsamt..men jag ska tänka lite och sedan utföra denna utmaning =)

SPira: Tack..haha ja kanske det..en prövning till..är bara lite trött på sådana..vill ha lite lugn en gnuttas stund.
Men nu funkar dne igen =)
Kram

Qaroline: Ja jag köpte den ju i september så garanti har jag..ja både känslomässig och pengamässig dyrgrip.
kramen


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: