GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Lila fredagsdrömmar från Topshop och är det inte typiskt???

2007-02-02 | 09:00:43 | Klädfunderingar& Önskeoutfits

146310-789
Idag är det fredag och då är det helg. Helg är mys och fest och kanske får romantiken spira lite extra under några dagars ledighet. Kan man matcha dessa saker dessutom i en outfit desto bättre! Det romantiska inslaget får bli den blommiga tunikan från Topshop, som jag vill använda som klänning. Lila, vitt och blått i en vacker och dov mönsterkonstruktion. En stooor stickad kofta i ballongmodell får stå för mysfaktorn - en riktig godbit att kura in sig i om partner skulle saknas...eller om man helt enkelt älskar mysiga koftor. Bruna stövlar - chict och snyggt för helgens shopping bravader Gojane kan det där med skor och stövlar. Väskan med lätt silver/metallickänsla får stå för festkänslan och passar fint ihop med både mys och romantik ich chic shopping.
Illustrationen är min egen.

Ja helg brukar ju också innebära att min blogg får ett uppsving bara för att dö ut under övriga veckan, rent besöks- och kommentarsmässigt...som jag ju skrev ett undrande inlägg kring i måndags...hur det kan komma sig att jag från fredag morgon till söndagkvällen får flera flera hundra besökare mer än under veckorna och så mycket kommentarer bara för att på måndagsmorgonen bara försvinna från listor och läsares minnen...?
Självfallet så är det helt tvärtom efter det inlägget...Jag har varit populär hela veckan och legat på mest aktivalistan, får fler och fler besökare var dag och hur många underbart fina kommentarer som helst från massor av ljuvlga själar.
Men nu, fredag morgon och jag ha haft 3 besökare typ...och finns inte med på listan...*måste kolla igen*..Hmm nu stod jag med??  *kollar igen*..nu stod jag inte med?..
Är dte någon som förstår sig på den där listan över huvud taget?
Äsch jag ska strunta i den....men det är ju faktiskt kul att ligga där..

Nepp, Nu smoothie, sen solning, sen promenad!
Kommentera 3 st

Kommentarer
Kleio
2007-02-02 - 15:20:17

Nej, jag fattar int den här listan heller. Jag får några besökare och ännu mindre kommentar. Det finns hur många modebloggar som helst. Men man tycker ju skriva och läsa - just på helger kanske... Jag tycker om helger - man får bara vara...

Anonym
2007-02-04 - 19:07:28

Undrar vart den lila stickade tröjan kommer ifrån?

Anna
2007-02-04 - 21:03:24

Kleio: Hoppas att du bara fått vara...och fått ha det bra i helgen =)

anonym: den lila tröjan är i från topshop =)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: