GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

jag går runt i högklackade sandaletter...

2007-02-22 | 11:00:54 | Skor Skor Skor!

och bara njuter...de klapprar så fint mot trägolvet...och jag blir nästan 170 cm lång...mmmm njuter av att det är så långt ner till diskbänken...och oj vad långt ner det är till toalettstolen...jag ser andra saker i spegeln, jag slipper stå på tå.
Det känns härligt här uppe på dessa höjder och hur benen böjs när jag sitter i soffan och inte pressas och flyter ut mot sittdynan.utan det bildas mellanrum mellan mig och möbeln....ahhh benen ser så mycket bättre och smalare ut med klackar....

...fan att man måste ta dom av sig..
jag gillar inte att vara kort...
Kommentera 4 st

Kommentarer
Camilla
2007-02-22 - 11:12:07

Bara en liten kort fråga. Du verkar ju göra om din bloggs "framsida" ganska ofta. Jag vet inte alls hur jag kan få min mer personlig. Några tips?

gisela
2007-02-22 - 11:26:12

hur gör du din kaffe med varm mjölk och kanel lr vad du gör? är insnöad och behöver något gott att dricka som är varmt :)

Anna
2007-02-22 - 11:31:27

Camilla: hmm det är mest headern jag ändrat trpr jag o bakgrunden...jag försöker ha färger som jag själv blir glad av samt mycket personliga bilder på mig och saker jag gillar, mina saker och lite granna vad själva bloggen handlar om...kanske..så att man förmedlar själba bloggen och sig själv.

Så mitt tips: välj fäger o former som du själv gillar och ha mycket egna bilder.

Anna
2007-02-22 - 11:33:41

Gisela: ajdå, insnöad din stackare..jag kokar/brygger kaffet som vanligt.
Jag fyller, glas,kopp,mugg till hälften med kaffe och har i lite kanel.
Sedan värmer jag mjölk i mikron så att den nästan kokar och stavmixar den sedan skummig på toppen..när man sedan häller i mjölken i kaffet kommer först den ickeskummade delen och sist skummet som gör det så fint ovanpå, sen toppar jag med lite mer kanel.


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: