GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Framtidens bloggning kan ske live från garderoben!

2007-02-06 | 16:09:13 | Egocentrerat&Vardagligt

146310-814
Ahhh, äntligen.
Äntligen hemma igen efter en väldigt snöig och kylig ppromenad ringleden runt med Angelica.  Kunde inte känna varken rumpan, låren eller händerna när jag kom in i värmen igen...fast å andra sidan - lite trevlig omväxling att inte känna av just låren - mina problemområden, för en gångs skull, hihi.

Äntligen har jag fått mina program att fungera på datorn! Woohooo! Nu är min Lap top helt perfekt! Mitt bärbara kontor! Eller ja..ska bara få igpng det trådlösa internetet också så att jag kan blogga var som helst i lägenheten. Från soffan, från sängen, från pysselbordet eller inifrån garderoben om jag så skulle vilja! Ja bloggar jag inifrån garderoben skulle ju verkligen titeln på min blogg stämma =)

Jag var på Ica förut och skulle köpa ny mjölk, men jag kom dessutom hem med en svagt lila kruka, en grön kruka och två växter som jag nu ställt i fönstret framför min lap top.
Fast först fick de agera fotomodeller ihop med min något sena lunch bestående av  Axa GI-bröd med saltgurka, ost, keso, soltorkadtomatpesto, tartex och cocktailtomater på samt en en Feel Good drink som jag nu ska inmundiga.
Kommentera 3 st

Kommentarer
thowe
2007-02-06 - 17:28:24

det där ser ju supergott ut :D Hoppas du får en skän kväll!

Karin
2007-02-06 - 17:28:50

åå va gott det såg ut:) jag har nyss ätit en felix fullkorn kycklingpaj! har du smakat den? premiär för mig. Måste bara säga att den va så jääkla god:)

Anna
2007-02-06 - 18:21:04

thowe: Mmm det var jättegot..mackor och apelsinsmakande dryck...mmm I love cheese!

Karin: Det var jättegott! Är en sucker för mackor alltså..och ost o ihop med dryck som smakar apelsin! Mmm skulle kunna äta frukost dygnet runt, haha. Nej jag inte testat de där pajerna än..har varit nära..men om du gillade den så ska jag nog göra slag i saken och köpa en nästa gång på Ica =)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: