GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Femme fatale, oscarsgala och urinvägsinfektioner

2007-02-25 | 02:03:53 | Illustration/Teckning/Konst/Design

146310-995

en illustration inspirerad av min oscarslängtan och holywoodkärlek..

Inatt, eller inte i nu natt, men i natt natten efter att jag sovit lite, är det OSCARSGALAN!
Woohooo!
Har kollat på den varje år sedan 1996 när Mel Gibson vann och jag och Karin hade intagit mina föräldrars säng och satt uppe hela natten med köttbullesmörgåsar och tevatten i en termos som fick vattnet att smaka gammalt unket kaffe.
Those were the days...

Haha stackars mina föräldrar fick hitta nya sovplatser, mamma i min säng, pappa i nån soffa om jag minns rätt.

Vi tittade på några galor i några år tillsammans, jag och Karin. Sen blev det jag och min bror som satt uppe, dels när vi bodde ihop i Sthlm och sen när vi hade flyttat tillbaka hit  då gick jag hem till honom och så hade vi beställt pizzor.

Senaste gången jag och min bror kollade på Oscars tillsammans var för 3 år sedan. då hade jag och Stefan precis börjat träffas på allvar efter ett väldigt turbulent år...och jag satt hemma hos brorsan och fick urnvägsinfektion..har alltid haft förmågan, den dumma ovanan, att få urinvägsinfektion på nätterna...

Då kommer jag ihåg att efter själva galan, rusade jag hem, knipandes, satte mig på toaletten med en tillbringare tranbärsjuice och en massa tidningar och telefonen för att försöka härda ut de två timmar det var kvar tills Vårdcentralen skulle öppna och jag automatiskt av urininfektionsvana skulle svara snabbt på deras dumma rutinfrågor om jag hållt mig från att kissa i 4 timmar ;

" nej fröken vårdis, jag kan inte ens hålla mig fyra minuter, jag kissar blod, det stinker amoniak och jag har feber, ge mig Trimoteprim NU!"

Nu, tre år senare, så får jag titta på galan själv. Men det gör ingenting....undrar bara vad jag ska ha för galatilltugg och galadryck...?
Kommentera 5 st

Kommentarer
starish
2007-02-25 - 02:19:50

Hej lilla gumman!
jag önskar jag hade 5an så jag kunde titta på oscars, har tittat på den förut när den inte va på 5an men nu får jag finna mig i att läsa i tidningen. Tycker det är hemskt tråkigt, man vill ju se vad alla har på sig, deras galna tacktal mm..
Ha en trevlig natt med Oscar.. =)
puss å kram

HEADSHOCK
2007-02-25 - 07:20:14

Utmana dig själv och ditt hår!
http://hairstyle.blogg.se/250207060215_utmaning__hr.html
Kram

Lovely Li
2007-02-25 - 10:24:46

Hej! Oj vad det blir mycket att läsa när man varit dålig på att sitta vid datorn... Jag har fått något mentalt stopp för att försöka komma iväg... Vet inte vad som händer!!!??? Jag vill ju bara vara uppe NU!!! Vi kanske kan höras per telefon sen, så jag kan få lite styrka och inspiration!?

Hade tänkt att åka idag! Men tydligen inte..., VARFÖR??? Är inte färdig, men vad är det egentligen att krångla över... Nä, men du, vi hörs sen!

Jag hade ju givetvis suttit uppe med dig och tittat på Oscarsgalan om jag varit där!!!! TACK för ditt mess!!!!!!!!!!!!!!! Vill krama dig med!!!! Puss och godmorgon!!!!!!!

Liv
2007-02-25 - 14:36:06

wow vilken bild! Tack för påminnelsen om Oscarsgalan :-P

Anna
2007-02-25 - 15:14:26

Starish: det går säkert ett sammandrag på en annan kanal sedan och bloggar o tidningar lär ju bevaka det hela ändå - du får nog din beskärda del ändå. Kram

headshock: Ojoj..jag som ska låta håret vila..har utsatt det för så mycket utmaningar allra redan..
Lovely Li: Tja det är ju lite rörande och känslomässigt att flytta och du har ju bott där ett tag, Luna föddes där, du o din kille träffades kanske där..massa minnen och band liksom...sen är det ju ett stort projekt att lytta som man blir trött och orkeslös av.
men jag väntar glatt o förväntansfullt med öppna armar här på dig! puss

Liv: hihi tack och varsågod! Kramar!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: