GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Fajitas, fotboll och Fan!

2007-02-17 | 17:33:05 |

146310-913
Dagens middag, som avnjöts för en stund sedan till fotoll på tv: n bestod utav fajitaskryddad kycklingfilé i strimlor, masor av grönsaker, fullkornstortillas, chili/limebönor, jalapeños och feferoni.

Jag har gått promenad med mamma, köpt två kajalpennor och en del olika Garnierprodukter till ansiktet ty här sitter jag med en böldförstörd haka. En stor böld mitt på hakan som vätskar sig hela tiden och jag kan inte ens täcka över den på grund utav det.

Jag har haft mindre panikattack över mitt ansikte, min kropp, mig själv och mitt självhat...blä en äcklig dag.
men just nu känns det lite lugnare igen...för jag sitter och pärlar lite...det är lite som terapi för själen.

Har (igen) betämt att nu ska jag sluta shoppa för ett slag, några månader....för jag tror att jag många gånger shoppar fina saker för att försöka kompensera för mitt fula jag..och det går inte hålla på så för det leder till än taskigare ekonomi och stress över det vilket i sin tur leder till än större självförakt.

Jaou...nu ska jag ta en lugn och skön kopp te.
Kommentera 5 st

Kommentarer
Spira
2007-02-17 - 17:43:02

Jag känner så väl igen det där med att shoppa/äta/utagera sig på andra sätt för att kompensera för min låga självkänsla. Men ju mer jag försöker trösta mig med substanslösa substitut, desto tommare blir jag.

Det leder ju is in tur till att jag blir så besviken på mig själv just för att jag "måste" använda maten/shoppandet som ett sätt att kunna hantera min tillvaro...

Men underbara du! Jag tror man måste ta itu med prblemen från botten, och det jobbar jag på just nu. För allt jag känner efter att ha lagt pengar på ännu en tröja, är ännu mer tomhet...

Ofelia
2007-02-17 - 18:11:34

Hej, nu är jag här igen... :)
Måste säga att du är oooerhört duktig på att arrangera fina bilder. Talang med stort T! :) Och dina fantastiska matuppläggningar, jag som trodde att JAG brukar anstränga mig för att mat å dylikt även ska vara en fröjd för ögat - men i jämförelse med dig ligger jag i lä, haha.

Har läst en hel del på din blogg och jag måste säga att jag älskar den! *Tummen upp*
Antar att det inte gör ngt om jag länkar hit?

Håller just nu på med att stylar till min sida, men det lär ta lite tid... Vill ha den väldigt stilren, får se var det slutar.

Och tack för komplimangen förresten! Den värmde. :)

anna
2007-02-17 - 18:26:57

Spira: Jo..när man väl upptäcker att man shoppar bara för att dämpa något så inser man ju att nåt är fel..dock så tror ju jag att mitt fel är att jag är tjock och ful och att det inte kan ligga nåt annat bakom just den känslan...fast det kanske det gör...jag är bara så trött på att vara rädd för att vakna på morgonen oh möta min spegelbild ..för att se utslagen..för att kliva ur duschen och se mig osminkad o så där...kroppsföraktet.

men jag hoppas vi får må bra - både du och jag!

Ofelia: då måste jag säga ett oeeeerhöööört stort tack för att du dels ger mig så fina komplimanger, dels för att du ger mig tummen upp och framförallt för att du vill länka till mig! Tack så hemskt mycket!
Hmm, det är först nu i och med bloggen som jag börjat med att göra finare matupplägg för jag tycker det är kul med själva fotandet..har som ett litet projekt just nu att få ihop till en egen sorts kokbok, hehe.
*stor kram*

angelica
2007-02-17 - 19:14:10

Gud vad gott!

anna
2007-02-17 - 19:28:47

angelica: ja det smakade helt ok =)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: