GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Dagens Illustration och säljande design

2007-02-05 | 23:48:55 | Illustration/Teckning/Konst/Design

146310-810

Japp, dagens illustration..konstverk, kreativa utlopp..whatever..haha.

Jag har fortfarande inte fått igång mina nödvändiga program på den nya fina lap topen..inget photoshop, Freehand, InDesign eller så...men min snälla bror har hjälpt och kommer hjälpa mig :)

Och så måste jag igen tacka alla Er som skriver så snälla kommentarer i bloggen - det känns verkligen som en gosefilt i hjärtat! Och hur kul som helst att några av Er visat intresse för att köpa mina smycken.
Kram på er.


Har druckit te med Karin idag, det var mys.

Haha, när skärtmsläckaren går igång på lap topen sätter webbkameran igång..jag skrämde nyss nästan ihjäl mig själv när jag såg mig på skärmen..hihi.
Kommentera 3 st

Kommentarer
Li
2007-02-06 - 09:51:13

Man kan ju inte göra annat än att skriva snälla saker till dig gumman, du är i allra högsta grad värd det och dessutom tror jag du behöver det!

Jag tycker fortfarande, uten att fjäska för att det är du, att dina illustrationer är sjukt snygga! Jag har alltid velat kunna rita så, har tränat lite på det... men du kanske kan ge mig lite tips! Vi ska väl ha ritkvällar sen? Te, papper och en massa pennor - fan vad perfekt!!! Vill komma NU!!!!!!!!!!!!!!

Jobbigt för dig med laptopen... Hoppas broder styr upp det! Jag brukar ju, som du vet. inte kommentera klänningarna, men den från Ellos med pac-man på var ju helt sjukt snygg!!! Den ska jag ha, tack vare pac-man! Den rosa va faktiskt inte fy skam heller, du skulle se ut som en riktig prinsessa i den!

Nu är det frulle som gäller i min helt tomma mage. Fick ju tillbaka diaréen, och det var inte en lite aggressiv sort alltså... Har stoppat i mig fler spanska piller och håller tummarna för att få behålla frullen, man blir ganska matt utan näring.

Vi hörs snart!!! Varm, stor, mysig kram!

Karin
2007-02-06 - 09:54:56

så snygg så:)

Anna
2007-02-06 - 18:45:52

Li: Åhh..du är så söt...kan inte fatta att du snart är här...var så kul att höra din röst idag!

Självklart ska vi ha ritkvällar! varje dags ska vara som ett björnes magasinavsnitt när du och jag träffas med pyssel, knep o knåp och skapande!

Lap topen är nu uppstyrd så nu kan vi dessutom vara chica på stan med portabla kontor, haha!
I matchande pac manklänningar!

Karin: Åhh tack!

pusspuss!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: