GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

What the f*ck!?

2007-04-10 | 07:31:12 | Foto/Fotografering

146310-1252

Tisdag morgon och åter vanlig vardag...fast jag ska inte klaga. Jag sitter här och tar det lugnt och sysslar med det jag gillar bäst - bild, form, layout, photoshop, foton och bloggen. Jag ska till skolan om en och en halv timme och visa mina affischförslag till utställningen, sedan till museet där utställningen ska äga rum för att prata lite och sedan hem.

Jag måste ringa och omboka den tid jag äntligen fick på Hudmottagningen i Skövde...fan så typiskt...har gått i evigheter och väntat att någon läkare över huvud taget ville ge mig en remiss till en riktigt huddoktor, vilket en läkare så då gjorde i somras. Så fick jag brev i oktober om att jag skulle få komma till kliniken i december, senast i januari...och jag gick här med mina böldutbrott och grät och väntade, men ingen tid bokades...
Tills förra veckan, fyra månader "försent" ,så fick jag ett brev med en tid bokad inom en vecka. Och just denna dag jag äntligen fått den efterlängtade tiden så är jag i Köpenhamn.
What the f*ck!?

Och var dag jag försökte omboka förra veckan innan det blev helg så svarade telefonröste att de inte tog emot fler samtal den dagen.

Well Well..nu ska jag göra mig en smoothie..som smakar jordgubbstårta!
Kommentera 3 st

Kommentarer
Anonym
2007-04-10 - 07:40:18

låter som en god smoothie :D

Camilla
2007-04-10 - 07:46:23

Va skönt att du fått en tid hos en hudläkare nu. Synd bara att tiden inte passa. Hoppas de har en tid snart igen så du kan få hjälp.
Ha en toppen dag!
*kram kram*

Jessica
2007-04-10 - 07:50:27

svar från min blogg:
tack för du gilla min blogg :D
din e super fin med, du verkar super bra på photoshop.
jhag har precis börjat lära mig hehe :D


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: