GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Två nya tees kommer lastat

2007-04-01 | 20:07:26 | shopping, provrummet & cravings

146310-1203


Hittade dessa två teesebay nyss och var tvungen att slå till, dryga 65 kronor styck inklusive frakt var liiite för billigt för att jag skulle kunna motstå dom...sorry mamma...men nu kanske jag inte behöver shoppa på fyra år i alla fall, som du sa...eller åtminstone inte på en vecka...

Annars har jag tagit en skön promend i solsken med mamsingen - ja jag kunde gå i bara linnet utan att frysa det minsta! Sedan bjöd hon mig på en solarietid och ojoj vad det var skönt och ojoj vad jag svettades! Härligt!!
Efter det tog jag och Stefan en mindre promenad i fortfarande lika varmt solsken för att hämta bilen som han tog bort till festen igår. Vi beställde pizza och åkte hem och såg på Futurama medan vi smaskade i oss.
Jag "gjorde om" en vegetariana som på just den pizzerian består av tomat, ost, sparris, champinjoner, paprika, oliver och *gulp* ananas...Jag tog bort ananasen ( usch vidriga skapelse) men lade till banan och fetaost.
Oliverna plockade jag bort väl hemma eftersom jag inte ville röra till det för de stackars bagarna för mycket genom att välja bort halva innhållet och lägga till och blabla..Ja, röra till det lika mycket som denna text alltså nu är rörig..och den blir ju inte mindre rörig just nu när jag ska förklara och beskriva rörigheten jag inte ville röra till.

Och wow vad gott det var med halvsmälta fetatärningar över hela pizzan...dessutom åt jag mest bara fyllningen och lämnar kvar brödet/botten i kartongen *vitamjöletskräcken*
Kommentera 6 st

Kommentarer
thowe
2007-04-01 - 20:41:01

kör samma som dig, mest fyllning mindre vitt bröd ;D haha :)

Julia
2007-04-01 - 21:33:26

Snygga "tees"! :) Jag gillade den vita.

ha det!

Malin
2007-04-01 - 21:47:39

Helloj!
Japps, det är både och på bilderna, alltså det är jag som är fotograf och offer samtidigt, sminkningen är egen också. Ibland har man tråkigt hemma. ;) Kul att du gillar dem! :)

Jag funderar på att köpa mig ett lager t-shirts jag också, har väldigt få av den sortens plagg då jag ofta får köpa för stora storlekar pga mina bröst och då blir de oftast lite för "påsiga" i magen för min smak. Ska kika mer tror jag.

Haha, jag brukar äta mitten av pizzan och slänger alltid kanterna. :)

Kram!

Elsa
2007-04-01 - 22:24:30

Whoho, snygga tröjor!!!

Anna
2007-04-02 - 14:46:14

thowe: Ja pizzafyllningen är ju godast...dock skrattar folk runt mig när jag liksom "ksrapar av" allt uppepå och kvar sen i kartongen är bara en blek deg...haha.
kram!

Anna
2007-04-02 - 14:46:27

Malin: åhh du är så inspirerande duktig både med kameran och pennan :)
Jättesnyggt o bra!

har samma problem med att brösten kräver några storlekar större på kläder än magen...det är skitsvårt att få aker sitta snyggt ibland.

och det är konstigt att i det silikonbröstade samhälle vi lever i att det inte är mer bröstanpassat...särskilt vad gäller, skjortor, toppar och bh:ar.

kram!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: