GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

sukta,flukta och surfa

2007-04-20 | 21:54:36 | Foto/Fotografering

146310-1317
Vi struntade i det planerade grekiska restaurangbesöket då jag mår allt annat än bra i halsen och Stefan plågas av pollenallergi. Istället har jag blivit uppassad med smarrig kycklingsallad ifrån pizzerian och en stor flaska cola light...brukar inte dricka läsk egentligen och lightläsk är ju lika "illa" som vanlig läsk , men lite sjuklig som jag är kände jag för något bubbligt och det enda ondhalsen var sugen på var just cola light.
Stefan köpte dessutom två glassar - en lakritsstrut och en Magnum med kaffesmak. Jag tog da Magnum och den var god, men hjälpte halsen föga men antagligen viktuppgången på traven *damn*...skulle ju vara nyttig...

Dagens inmundigande:
Frukost: Två grova mackor med tartex,ost och gurka. Kaffemedvarmminimjölkochkanel.
Lunch: Nutrilette Brownie Dietbar Kaffemedvarmminimjölkochkanel.
Eftermiddagsmål: En fruktsallad av 1 banan, 8 vindruvor, 1 clementine
Middag: Kycklingsallad med några brödbitar, kebabsås, 1 glas cola light
Efterrätt: Magnumglass, 1 glas cola light

Motion: Typ 20 minuters promenad totalt till och från massagen och hem från skolan.

Nu ska jag sukta,flukta och surfa runt på lite shoppingsajter ett slag.
Kommentera 10 st

Kommentarer
natalie
2007-04-20 - 21:56:07

ha en trevlig helg! :D

Fredrik
2007-04-20 - 21:59:02

oj vilken god sallad...

nojan
2007-04-20 - 22:31:39

Vad gott de såg ut, älskar sallad.

Pyngve
2007-04-21 - 04:30:50

Det börjar likna bridgets dagbok detta när du skriver upp exakt va du äter + dina nojjor ;) Ingen pik, så ta ej illa upp, jag är en list-o-man så inget illa om det, fast jag själv skriver upp allt i en bok eller på lappar heh ;). och by the way, busy-bee som jag varit i veckorna och nu har haft tid o läsa dina inlägg osv., den där elaka människan som skrev att du va ful.... jag säger bara " vilken IDDI!" Usch! Om man ej har ngt bra o säga så ska man hålla tyst. iofs kommentarfältet´är väl till för alla men, tycker ej att man ska få ngn att må dåligt, det är bara elakt! Du är jätteVACKER, du har ett väldigt unikt utseende som du ska vara jättestolt över, du ser ut som "ingen annan" (positivt!!) och med det menar jag att du är en sådan som man lägger märke till! :)
Lite corny kanske men vill skriva två citat till dig "Ingen kan få dig att känna dig underlägsen utan din tillåtelse."- Eleaonor Roosevelt. och "Inget varar för evigt- inte ens dina problem" - A.H. Glasgow. kram på dig tjejen! ;)

Pyngve
2007-04-21 - 04:40:21

hmm, nnu kanske min kommentar kommer2 ggr :S ?

Det börjar likna bridgets dagbok detta när du skriver upp exakt va du äter + dina nojjor ;) Ingen pik, så ta ej illa upp, jag är en list-o-man så inget illa om det, fast jag själv skriver upp allt i en bok heh ;). och by the way, busy-bee som jag varit i veckorna och nu har haft tid o läsa dina inlägg osv., den där elaka människan som skrev att du va ful.... jag säger bara " vilken IDDI!" Usch! Om man ej har ngt bra o säga så ska man hålla tyst. iofs kommentatorfältet´är väl till för alla men, tycker ej att man ska få ngn att må dåligt, det är bara elakt! Du är jätteVACKER, du har ett väldigt unikt utseende som du ska vara jättestolt över, du ser ut som "ingen annan" (positivt!!) och med det menar jag att du är en sådan som man lägger märke till! :)
Lite corny kanske men vill skriva två citat till dig "Ingen kan få dig att känna dig underlägsen utan din tillåtelse."- Eleaonor Roosevelt. och "Inget varar för evigt- inte ens dina problem" - A.H. Glasgow. kram på dig tjejen! ;)

Anna
2007-04-21 - 09:17:53

Pyngve: åhh hey stranger! du är en vacker främling som kommer in i mitt liv då och då med helt underbara och snälla kommentarer. Det är värt så mycket! Tack och kram!
Haha, ja jag kommer nog inte fortsätta skriva upp vad jag äter, det är jag och www.psilo.blogg.se som gör detta i en vecka nu för att se vad vi äter..kan vara bra för mig okså att se var jag gör fel eftersom jag går upp i vikt.
tack för citaten - ska skriva ner dom i en bok!
kram!

Le Gbo de suridad
2007-04-21 - 11:11:51

Testa Zero. Faktiskt god samtidigt som den inte straffar kroppajävel lika mkt ..viktmässigt...som lighten All övrig crap som är i den e säkert skit giftigt som vanligt.

lejla
2007-04-21 - 23:28:48

Fan vad god salladen såg ut, helt färsch. Haru gjort den själv lr köpt? :)

Magda
2007-04-22 - 21:35:02

Åh va gott det där såg ut..

Hallvardsarah
2008-10-16 - 09:54:25

Enjoyed browsing through the site. Keep up the good work.


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: