GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Blottade skinkor inför brevbärarens ankomst

2007-04-02 | 11:31:25 | Foto/Fotografering

146310-1205

Ajajaj....ouff...ujuj...pust.
Jag känner mig helt mörbultad i kroppen.
Kom precis hem från ännu en välbehövlig massage och till skillnad från förra veckan när jag kände mig lätt och skön efteråt känner jag mig nu tung, ömmande och helt orkeslös...orkar knappt lyfta fingrarna från tangent til tangent..vilket känns extra jobbigt nu när jag ser att jag redan gjort två stavfel...uhhhuuu...

Känns som jag gått igenom värsta styrketräningspasset i axlarna och skuldrorna, men så var massören tvungen att trycka hårt på alla mina triggerpunkter - och de var ganska många och hon sa att jag är helt stenhård på hela vänstersida,
Ajajajaj.

Skönt att jag hann med en långpromenad imorses, för nu undrar jag om jag ens kommer orka resa mig från soffan där jag nu befinner mig för att gå på toaletten...fast toa måste jag gå på känner jag...var så orolig för att fisa massören i ansiktet när jag låg där med nedragna bryxor medan hon masserade mina höfter..

...hmmm fast jag kommer nog rusa upp ändå när brevbäraren kommer med posten. För även om jag inte väntar nåt paket eller brev eller så, så slutar jag liksom aldrig att se fram emot posten var dag och hoppas att nånstans har det blivit nåt litet tokigt eller bara ren tur att jag skulle få en miljon kronor  eller en Gucciklänning eller en Diorväska eller kanske en sko från Marc Jacobs med posten...bara så där..som en skänk ifrån ovan.
Menmen..reklamblad från Jysk och Ica är väl inte fy skam det heller...

*suck und ajajajaj*
Kommentera 3 st

Kommentarer
Ellinor
2007-04-02 - 12:04:15

Jag fick massage i fredags :) Underbart :)

Anna
2007-04-02 - 14:34:57

Ellinor: MMm det känns när hon masserar att det behövs..för man ska nog inte vara så öm och ond i ryggen..men riktigt lyxigt inslag en vanlig måndag!
kram!

issa
2007-04-02 - 14:41:04

va härligt med massage!va alldeles för länge sen jag fick massage! kanske ska ta o unna mig den lyxen :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: