GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

spagetti är modellen

2006-12-04 | 18:35:50 | Vardag

Har ätit spagetti med köttfärssås till kvällsmat och medan jag inmundigade denna kulinariska måltid läste jag Aftonbladets Söndagsbilaga och om fotomodellers undernärda kroppar.
HAr alltid undrat över hur tidningar får fram kändisars vikter på det där sättet, Kate Moss 43 kilo, Gisele Bundchen 52 osv....finns det en databas?
Likadant är det när de skriver att kändisar, t ex Robinson-Emma rasat i vikt. De får det att låta som att de gått ner 10-15 kilo när det i själva verket handlar om kanske 2-3 kg.

Sen är det så klart en fråga om också hur en sådan artikel påverkar en. Ok, de framställer modellerna som undernärda och i farozonen så det kan ju vara positivt för en sådan som mig som är rent självhatisk till min kropp och vikt....att de där modellerna inte är hälsosamma. Men å andra sidan blir det fel, i alla fall i min hjärna, för när jag ser Naomi Campbell, Kate Moss O Gisele så tycker jag inte att de ser sjuka ut på något sätt om jag jämför med sådana jag vet har anorexia. Och att veta då att de tjejerna väger lika mycket som jag och mindre, men är 15-20 centimetrar längre så blir det ändå fel...på något sätt.

Jaja, anyway...
Stefan tog med mig till Lindex förut för att jag skulle peka ut lite underkläder och storlekar på sådant för att eventuellt få i julklapp. Såg massor med gulliga trosor och en del fina underklädeslinnen i blått/svart, vitt/svart, grått/rosa som jag skulle tänka mig ha med någon liten kofta och stuprörsjeans till vardags och till fest.

Men fasiken vad jag blev kär i grejerna från topshop (se inlägget nedan).... vill ha vill ha vill ha!
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: