GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

så stresstypiskt mig

2006-12-04 | 10:53:30 | Vardag

Japp, nu sitter jag vid datorn på Kontorsboden. Har öppnat butiken, burit ut skyltarna, satt på kassaapparaten och tagit hand om posten. Och nu är jag trött.
Fick till sist för mig att ändå ta en rask morgonpromenad i 45 minuter...funderade verkligen på om jag skulle hinna, vilket jag ju hade en aning och tidigare erfarenheter av inte göra.
Men jag begav mig ut ändå med white striped De Stilj i lurarna och var väl hemma igen klockan 09.10.
Satte på kaffe och hoppade in i duschen och kom ut till puttrande av bryggare och spöregnssmatter mot fönstren - tur att jag missade regnet!
Hittade sen inget bröd till frukosten, blev förvirrad, fick sedan leta rätt på en Atkins Dekadence Bar istället, vilket ju maffigt chokladigt gott.

Hade redan i huvudet bestämt mig för kläderna - den nya svarta manchesterkjolen från H&M, en ribbad mörkgrå polotröja från Lindex , svarta strumpbyxor och svarta stövlar från ebay.
Tänkte ta de nyaste strumpbyxorna jag inte använt än, jag fick dom av mamma förra helgen (liksom den gråa polon för att jag var ledsen...får ofta kläder av mamma).
Visste precis var jag lagt strumpbyxorna...INTE!
18 minuter kvar tills jag skulle öppna affären och strumpbyxorna är borta. Rotade i mina tre underklädeslådor, hittade dom inte,men fann väl ett par gamla. Tog på mig dom, borstade tänderna och täckte över bölden igen och ser att strumpbyxorna är fula av fläckar!
11 minuter kvar tills jag ska öppna affären, rotar igen igenom lådorna och hittar omaka stay-ups....men jag msåte ju ha hela strumpbyxor till kort kjol i butik...skulle jag vara tvungen att kassera kjolbäraridén nu när jag för en gångs skull bestämt mig för att ha det???
Hittade ytterligare ett par - synade dom snabbt och konstaterade - fläckfria!
Men fan vad tighta dom var....7 minuter kvar till öppningsdags och det är tur att butiken ligger 50 meter från mitt hem.
Ok, packa tamponger. coverstift och tuugummi i den röda väskan (också ebay) och så på med stövlarna....som bara inte ville på. Jag ramlade nästan omkull 2 ggr i hallen, tappade balansen och foten ville inte i.
Fst den kom ju i till slut och sen blev det en springtripptrapptrapp till affären , i regn och jag öppnade 1 minut i 10.
Och det har varit full rulle sen dess och jag har inte hittat rätt bläckpatroner till kunderna.
Dessutom har det naturligtvis gått en maska i höger knäveck så nu försöker jag att undvika visa baksidan för kunderna. Jag går på snedden, snurrar runt, sätter mig på huk och grejar.
Kan ingen liten strumpbyxeängel få för sig att ta ett litet givmilt stopp här nu?146310-16

*suck*
Kommentera 1 st

Kommentarer
Lauritzmathilda
2009-04-08 - 10:47:05

Perfect work!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: