GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Morgonstund har gegg i mund

2006-12-06 | 09:07:33 | Illustration/Teckning/Konst/Design

trött

usch, jag vill helt enkelt inte vakna idag. Bultande trötthetshuvudvärk ovanför vänster öga, ögonen de darrar, blicken flackar, allt smakar illa och det brusar i hela kroppen.
Men jag måste vara uppe. Måste ordna med det sista inför min presentation, köpa Hälsobräck på toget och kanske lussekatter, vill helst gå en caffelattepromenad och leka att jag bor i New York...men det spöregnar. Naturligtvis.

Men jag blev ialla fall lite glad när jag gick in hit i datarummet och såg gårdagens utskrifter av bilder, ser bra ut! Börjar få ihop en portfolio.

Får ta och nätfönstershoppa lite på nätet för att piggna till....dock är ju all shopping på nätet fönstershopping egentlgen....eftersom allt öppnas i windows....hihi.

...hmmm man blir arne hegerfors när man är trött.
ver om ursäkt.
Kommentera 2 st

Kommentarer
Karin
2006-12-06 - 15:28:13

Hej babe! Fina bilder som vanligt, roligt att jag kan se hur du ser ut för dagen även om vi inte ses =o) Blev inga hälsobräck för mig idag och sen hörde jag på nyheterna att det är farligt med kanel.....men i vanlig ordning rör det väl sig om överdriven konsumtion, nån tesked om dagen i kaffet kan ju inte va farligt! Jag tänker iallafall fortsätta med mitt kanelkaffe. Puss

Anna
2006-12-06 - 17:31:56

hmm, äsch jag tänker också fortsätta med kanel, för det har Anna Skipper i "Du är vad du äter" sagt är bra för ämnesomsättning och förbränningsapparaten o att man kan tillgodogöra sig andra födoämnens bra grejer lättare.

Jag tror kryddor är bra för kroppen...men precis som med allt annat - i lagom mängd.

ska fortsätta med dagens outfits, för ditt o mitt cyberförhållandes skull ;)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: