GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Lindex är för Tidaholm vad Grönan är för Stockholm

2006-12-26 | 13:58:31 |

Var ute och gick en promenad - utan caffelatte denna gång, med mamma. Vi svängde sedan in mot centrrum och såg att de två "stora" minikedjorna Lindex och Sportringen, som öppnade för drygt ett år sedan, hade öppet.
När Lindex kom så blev Tidaholm köpgalet. Vi åkte inte längre alltid till Skövde eller Jönköping och handlade utan stannade hemma och oooade och åååhhade över denna fina nya butik.
Vad nytt! Vad fint! Vad storstad! Lindex har välsignat oss.

Jag själv tycker att det är skönt att ha Lindex på andra sidan gatan och gå dit och köpa upp ett lager trosor och strumpbyxor då och då. Förbrukning/slängochslit/gårlättsönder - plagg.
I övrigt har jag mycket svårt att hitta just kläder på Lindex. Nån byxa eller kofta visst, det har hänt, men oftast tycker jag att materialen känns onödigt tjocka, billiga och hmm...tantiga? Lite att de försöker för mycket, men det slår fel ut.
Massproduktion av väskor och skärp...och just accessoarer tycker ju jag att det är roligast att vara ganska så ensam om, för att lyfta upp massproducerade bastoppar från H&M och Gina Tricot t ex.
Därför gör jag egna smycken och ebayar/ebuyar.

Men jag och mamma gick i alla fall in på Lindex och där inne var det smockfullt. Lindex är fortfarande stadens största attraktion, det som har störst dragningskraft. Folk fullkomligt kröp på golvet under ställningarna för rycka till sig stickade långkoftor, rutiga twillkjolar och polotröjor från galgarna eller i hopp om att de låg på golvet och innan nån annan  såg det.
Upp och ner åkte de köpsugna konsumenterna och jag och mamma steg ut ur affären och tyckte att alla plaggen såg ännu fulare  ut än vanligt.
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: