GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Julkort och Brödpåsar, Merry xmas everybody!

2006-12-13 | 15:04:23 | Vardag

Hade mentormöte på förmiddagen idag. Gick ända upp till berget där skolan ligger i värsta snålblåsten. Så mitt nytvättade hår såg väldigt o-kul ut när jag väl kom inomhus.
Mötet var väldigt avslappant och vi pratade om ångest, lust, foto och annat i över en timme. Det var ett väldigt bra samtal. Vi har inte pratats vid på ett tag av olika anledningar, men nu var det skönt att vi gjorde det.
Det var så skönt att någon, utan att jag sa det först, berättade om att må dåligt, hur äckligt allt kan kännas vissa dagar, vakumet, krypandet, hur långt ner man sjunker.
besök gärna min mentors hemsida (en av dom iaf) www.bertillindgren.com , han har en intressant bildblogg, mesta taget med hans mobiltelefon.

Mötte mamma på hennes lunchrast. Blåsten var än värre och torghandlarnas presenningar såg ut att vara nära att dra iväg till Christer Fuglesangs höjder, men det var mysigt ändå, med en dragspelande man som nös, viltmarksglögg och så köpte vi en stor påse med massa brödsorter. Har precis druckit kaffemedvarmmjölkochkanel och ätit en Vetegroddsbaguette med vegetarisk ost, rödbetssallad (hey it is christmas-time), tartex (som alla andra än jag verkar tycka lukta kattmat, I love it, maju) och tomat.
Suttit på vardagsrumsgolvet och målat julkort till tonerna av "Metal Christmas"-plattan. Paul DiAnno är mysig.

Strax ska jag gå och jobba på Kontorsboden i några timmar...och försöka sälja de där julkorten jag nyss gjorde.

                                Julkort och Brödpåsar, Merry xmas everybody!
Kommentera 1 st

Kommentarer
Tomaselizabeth
2009-01-30 - 11:35:41

You will be hearing from me soon. Thanks


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: