GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Första bloggen

2006-12-01 | 08:15:29 | Vardag

Ok, here it goes.
Jag ska nu försöka mig på att blogga för första gången i mitt liv. Ska ta det hela ett steg längre ifrån Helgondagboken. Jag har goda intentioner med det här, höga förväntningar (på mig själv) att jag ska bli en bra bloggare. Jag ska minsann visa världen att jag finns, att jag kan saker...som t ex foto, illustration, designa smycken och att s k r i v a...
Det sistnämnda där kommer ju visa sig snabbt i och med att jag ju faktiskt använder mig av skrivande här redan från början.
*börjar få prestationsångets*
Kollade in några andras bloggar och hjälp och megaGaaah! vad duktiga folk är då!
Kollade till exempel in den där Hanna Fridéns sida och oh shit.
Hon jobbar med sådant jag vill jobba med. Hon har kläderna jag skuile vilja kunna bära, våga bära.
Hon har frisyren och attityden och talangen.

Oups, klockan är redan kvart över åtta. En timme på den ack redan så korta tvättiden har gått utan att jag ens tagit fram tvättkorgen.
Har ju haft fullt upp med att ha "börjabloggaångest" samt " börjabloggaångestmen kollarinliteandrasbliggarförstochojvadjagfickprestationsångest".
Plus att jag fick mens så fort jag klev ur sängen i morse (hejhej till 5 dagars psykbryt) och tappade hårbortsen i toalettstolen - trots att det borde ha varit helt stört omöjligt att det ens skulle ha skett.
Men som Stefan brukar säga när något oturligt händer " Det är så exakt på milimetern uträknat..."
Kommentera 3 st

Kommentarer
M
2007-03-13 - 22:20:17

Jag känner igen mig i allt du skriver i det här inlägget så väl! Bara den lilla skillnaden att du är min Hanna Fridén... =)
Läser din blogg varje dag och kollade ditt första inlägg för att se hur du började ditt bloggarliv. Var just de första inläggen jag tyckte var jobbigast att skriva, nu rullar det på ganska bra m det kommer nog dock dröja innan jag lägger upp mina foton, dikter och pyssel.
Jaja.. Ville mest bara säga att du inspirerar mig!

Ha det bäst!

Linnea Pettersson
2009-01-14 - 17:21:01

Jag tycker det är otroligt roligt att läsa ditt första inlägg! Jag hatar mitt första inlägg, men jag kan bara inte ta bort det, det går inte, jag vill ha kvar hela min blogg, från första början !

Linnea Pettersson
2009-01-14 - 17:21:15

Jag tycker det är otroligt roligt att läsa ditt första inlägg! Jag hatar mitt första inlägg, men jag kan bara inte ta bort det, det går inte, jag vill ha kvar hela min blogg, från första början !


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: