GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

duktig halvtimme

2006-12-01 | 09:35:15 | Vardag

med mensvärken bultandes i de nedre regionena så har jag varit duktig!
Jag gick ner till tvättstugan  och satte på två maskiner...hur jag nu ska hinna med att få dom klara o torra till klockan 13 vet jag inte...särskilt inte när en av de två maskinerna har en benägenhet att ta 3.5 timmar på sig att tvätta trots inställningen "snabbtvätt"....Fattar inte riktigt hur den nye hyresvärden tänkte när han ändrade från att att man hade tvättid ett helt dygn till endast två pass om dagen - 7-13 och 13-19 ? Alla vill ju ha eftermiddagspassen, men båda passen innebär att en normalarbetande - dagtid, skift, kontorstid i princip aldrig kan tvätta.
Nu är ju inte jag normalarbetande utan slöpluggande wannabeekonstnär (eller nåt) så jag kan ju tvätta...men helst eftermiddagspasset då, för då kan iaf tväten hänga kvar på tork utan att den stör någon annans tid.

Iaf, efter tvättiläggningen så gick jag upp till förrådet - trappuppgången bredvid min (tvättstugan ligger två trappuppgångar bort) och hämtade ner två julstjärnor i silver, två adventsljusstakar och en liten bordsgran med småkulor o minibelsyning - skitful på ett kitschigt snyggt sätt (!).
Väl i lägenheten igen har jag nu bökat med sladdar och extrakontakter, svurit över att sladdarna till stjärnorna har samma fastnaöveralltialltingvältaomkullsaker-fenomenet som även dammsugaren besitter.
Hatar dammsugaren...finns ingenting som gör mig så överkokande förbannad som dammsugarenhelvetet!

Men nu är det juleljusstämning i hela lägenheten =)
Förutom här i datarummet...här är det mest dammtussar, nedrullat, unken luft och fasttorkade saker i dricksglas.
Men det väljer jag att bortse ifrån.
Kommentera 1 st

Kommentarer
Cooking Academy
2010-01-11 - 10:23:27

Interesting.


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: