GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Det finns bra gubbar och det finns jävligt dåliga gubbar.

2006-12-11 | 19:07:09 | Vardag

Det finns bra gubbar och det finns dåliga gubbar.

Bra gubbar är: smurffigurer, kalle ankafigurer, djurfigurer, snarkande grodmjukisgubbar...ja de allra flesta fina leksaksfigurer (hmmm borde be pappa ta ner min rosa väska från vinden någon dag..den är ju full med gubbar - the good kind).

Dåliga gubbar: Arbetsförmedlingsgubbar, gubbar-en-trappauppgubbar och så hyresvärdsgubbar.
De dåliga gubbarna blir just dåliga jävla gubbar för att de allt som oftast klappar mig på huvudet - både bildligt och faktiskt och behandlar mig som om jag vore en femåring, inte en tjugofemåring, med rinnande näsa, benen i kors redo att sticka till mig en stor slickepinne (godisslickepinne alltså...).
De är förnedrande och nedlåtande mot mig, men blir helt annorlunda om t ex min sambo, pappa eller mamma helt plötsligt kliver in i rummet.

Har nyss haft en sådan upplevelse med katergorin "hyresvärdsgubbar". Som i det närmsta behandlade mig som en idiot och sa emot mig att jag inte alls städar vårat rinnande översvämmade kylskåp och att det borde jag ju begripa att jag borde göra.
Att jag gång på gång sa att jag städar, rensar och tömmer kylskåpshelvetet på skräp och vatten och annat var och varannan dag, det hörde han inte. För jag måste ju begripa att jag måste ta en
 
"du vet en sån där gardinslangsgrejs som är lång och vit som man har hemma och föra ner den i hålet och rensa så djupt man kan för du ser det är ju stopp här du ser det är därför det blir vatten Du måste göra rent förstår du"

Ja jag borde ju begripit att trots att jag rensar var dag och tycker att det ska man ju inte behöva göra med ett väl fungerande kylskåp så borde jag ha en lång vit gardinslanggrejs.
Jag är så dum.
Hoppas Hemmabutiker och andra Vitvarubutiker i framtiden säljer med tillhörande vita långa gardinslangsgrejer till sina kylskåp.
Kommentera 2 st

Kommentarer
mill
2006-12-12 - 17:17:55

Du milde, en sådan skulle jag nästan slå till tror jag. Usch, för sådana människor.

Felicia
2006-12-12 - 18:50:05

Määh, vilken idiot. Skit i honom!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: