GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Bölder och blåst

2006-12-02 | 10:16:21 | Vardag

Gordmorgon på Er..om ni är några som läser detta, och särskilt om ni är någon som läser detta i morgonstundens timme . För om ni läser senare så får jag väl önska goddag, eller kanske godkväll eller möjligtvis godnatt...
Ojoj, igår svullades det med lussekatt, saft, kanelbulle, skumgodis,punschpraliner, salta fiskar och även mat. Några koppar te och 2 glas kaffe med mjölk och kanel! Och jag kände ingenting i öronen. Weird.
Fast typiskt nu när jag äntligen fått remiss till örondoktorn på sjukhuset i Falköping.
Men jag har sagt godmorgonblä till spegeln med en ny böld på vänster käkbensdel iaf.

Anyway.
Jag bara önskar mig mer och mer i julklapp och jag sörjer att jag inte har lite pengar att köpa en basgarderob själv för.
Idag är det julmarknad här i den lilla staden. Tittade ut på torggatan nedanför mitt fönster när jag tände adventsstjärnorna. Ingen snö utan gråttgråttgråaregrått, regnstänk och en blåst som får de små marknadsståndens presenningar att fladdra och lyfta oroväckande mycket.
Ska försöka ge mig ut ut i det icke-juliga vädret och få lite julstämning och köpa marknadsgodischokladen som jag älskat i så många år.
Annars kommer det nog mest vara halmbockar, marmelad, plastiga leksaksstånd och t-shirts med indianmotiv.

Nu ska jag göra färdigt ett önskelistakollage i photoshop...som inte kommer stämma i morgon antar jag för jag kommer ha ändrat mig eller kommit på fler saker.
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: