GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

hope springs

2016-02-26 | 21:25:56 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Med fågelkvitter, värmande solsken och blå himmel idag så vågar man ju tro och vet att det blir vår även i år och efter vår en sommar.
Underbart!
Jag försöker njuta av nuet, men ibland hinner inre stress, gamla demoner, egna prestationskrav och press och måstekänslor ifatt en och liksom kör över en mentalt och i alla fall jag känner mig bara trött.
Så nu ska det bli extra skönt med flera dagars ledigt på raken från jobbet, jag och Stefan ska spendera ett dygn i Göteborg nu i helgen, bo på hotell, äta gott såväl som på fik, restaurang och hotellfrukost, shoppa, strosa och bara vara.
Och natten söndag till måndag är det Oscarsgalan! Förra året kunde jag inte  se den då jag jobbade och det var ett av få år sedan 1996 som jag missat den. Nu är jag ledig på måndag så hoppas att nån tvkanal sänder den eller att den går att streama. Älskar Oscars!
 
Nepp dags att packa lilla resväskan med det nödvändigaste så det inte blir stressigt imorrn bitti och sen blir det godisskål och soffan.
Hoppas ni alla har en finfin fredag och skön helg framför er! Ska ni göra nåt kul?
 
 
 
 
Kommentera 2 st

Kommentarer
ISA
2016-02-26 - 22:39:47

vårkänslorna som varit.. gud vad jag älskart!

Anna J
2016-02-27 - 08:31:00

Kul med en Göteborgsresa. Jag ska åka till min systers hus ut på landet idag. De är till Stockholm i helgen så jag passar på att vara där och det är skönt att byta miljö om än bara för ett dygn. Jag ska ut på långpromenad, laga god mat, läsa bok och bara vara och det ska bli så skönt. Härligt med vårljuset som kommer nu mer och mer. Känner att jag behöver det precis som du.

Jag tror att Aftonbladet på nåt vis sänder Oscarsgalan. Kolla där. Ser fram emot din klänningbevakning därifrån. :-)

Ha en härlig helg, njut och må gott i Göteborg. Så avis på hotellfrukosten. Kram!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: