GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Tänk att få komma hem och hälsas välkommen av mattan...

2007-03-13 | 07:40:35 | Foto/Fotografering

146310-1092Så härligt att kliva upp innan klockan sju för att göra sig iordning för skoldagen och det är ljusare än ljust ute med strålande solsken!

Har inte riktigt fattat eller vant mig vid än att våren faktiskt är här - att det inte är är nattsvart på morgonen längre eller att mörkret infaller redan vid tretiden på eftermiddagen.

Det kommer säkert bli minst ett snöoväder till denna säsong o jag känner Sverige Svea rätt, men att det är ljust och ser ut som en strålande aprildag ute just nu, wow!

Idag står det estetik samt textlektioner på schemat. Ska bli kul och intressant, samt att jag ska lämna in mit val av ny mentor inför sista delen av denna termin.

Vet inte hur jag ska välja, det är 8-9 mentorer att välja på, vi är 12 i klassen och vissa mentorer tar sig an två elever...men det finns bara en mentor jag vill ha, som jag velat ha hela året, men hon har inte varit tillgänglig förrän nu. Möjligen kan jag tänka mig en till...

Sen ser jag fram emot att få komma hem efter skolan och skriva ihop gungåtöljerna jag köpte igår samt att få komma in genom ytterdörren och hälsas välkommen av den färgglada nya hallmattan!

Men nu - skynda skynda med val av outfit samt sörpel av kaffemedvarmmjölkochkanel och en Nutrilette Browniebar ( usch vikten börjar bli tung enligt vågen igen...beror det på mensen eller nåt annat? *gulp*)
Kommentera 2 st

Kommentarer
Jonna
2007-03-13 - 07:45:20

Tack:)
härlig färgblogg du har, får en liten kick bara av att titta på underbara bilder!:)
J

Anna
2007-03-13 - 22:43:18

Jonna: åhh vilken underbar kommentar! tack så hemskt mycket!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: