GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

den där Anna..

2012-03-13 | 18:29:15 | Illustration/Teckning/Konst/Design

Fick ett så himla fint porträtt på mailen här om dagen. Supertalangfulla Anna Grundberg - som äntligen ska börja sälja sina snygga teckningar på kläder dessutom, är det som tecknat av mig så fint.
En Anna av en annan Anna. Me likey!

Kommentera 4 st

Kommentarer
julia.
2012-03-13 - 19:09:09

Jag skulle också vilja kunna skapa drömbilder/drömvärldar med photoshop, men jag är tyvärr inte så duktig. Sedan, en nackdel med mig som fotograf, är att jag vågar inte riktigt expirementera så med redigering och sånt. Då blir man ju heller inte duktigare eller lär sig så mycket! Önskar jag kunde, eller försökte lära mig mer i just Photoshop..

Jag gillar att fota bröllop-, student- eller gravidfotograferingar mest :-) Oftast så är det vid sådana tillfällen som modellen är så himla lycklig och glad, så modellen behöver inte ens le för att man ska kunna fånga deras lycka. Utan det är väldigt lätt att förmedla väldigt mycket känslor via sådana bilder. Samtidigt är det roligt att få annorlunda och nya fotograferingar och få lite utmaningar! :-D

Dudå? Vilka fotograferingar gillar du mest? :)

Jag tänkte på Pollypix, det är ditt fotoföretag va? Är det ett vanligt företag, eller en hobbyverksamhet? :-) Jag undrar i och med att jag vill starta ett hobbyföretag, men jag har ingeeen aning om hur jag ska gå tillväga..

Maria
2012-03-13 - 20:49:55

oj, vilket vackert porträtt av dig, tycker hon lyckats fånga dina drag så bra! :)

Grimgoth
2012-03-14 - 11:29:07

Grymt snyggt.

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2012-03-14 - 23:23:20

Julia: tycker absolut du ska våga prova och testa dig fram både i ps och i fotograferandet för att se vad du gillar och så.Hobbyföretag är ju egentligen det du har nu om du jobbar som fotograf och tar betalt och hobbyföretag är upp till en viss gräns med vad du tjänat i ren vinst.


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: