GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

En liten helg-recap

2023-12-18 | 17:33:25 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Fredagen började ju med boksläpp 3 av 4 denna månad då tredje delen av min ljud- och Eboksadventskalender "Juljitter på Fjölleby camping släpptes. 
Sedan blev det långpromenad och lite julklappsshopping med mamma innan några timmars skrivjobb följde.
 
Fredagen blev extra lyxig då jag var hembjuden till min vän Jenny på bubbel, vin och mat för att fira boksläpp, fira vänskap och catcha upp lite då det återigen var alldeles för längesedan vi sågs. I matväg bjödes det på välkomstplock, gazpacho och hennes gudomliga heta tomatpasta 👌🏻Möms, I say, Möms!
 
 
Lördagen inleddes med lång gofrukost och någon timme i soffan med sambon...efterföljt av än fler sofftimmar och slökollande på julfilm varvat med bokmanusidéer som marinerade i skallen.
Sedan spelade vi spel och åt en god ädelostpasta.
 
 
Söndagen började bra, med lite adventsfrukost, lite handling och ärenden men sedan blev det ledssammare då älskade Biscotti hade en riktigt tuff eftermiddag. Stackaren. Jag försökte vara nära och det blev två av Lord of the rings-filmerna och på kvällen blev det fajitas och ett glas vin.


Önskar er alla en finfin start på denna veca som nu leder in oss till själva julafton.
 
Kommentera 1 st

Kommentarer
Michaela
2023-12-26 - 10:01:11

Åh va mysigt! Hoppas Biscotti kryar på sig. Här har det varit en bra men tuff jul. Farmor som är riktigt dålig saknades under julfirandet med mat och paket. Mitt mående svajar hela tiden.
Men att lyssna på Fjölleby Camping lyfte upp mig lite iaf. Äre fler böcker på gång?

Svar: Jag hörde om din farmor, tror mamma hade hälsat på henne. Hoppas verkligen att hon kryar på sig, du får hälsa!Och var rädd om dig, Michaela. Gad att mina böcker kunnat lätta upp stämningen för dig lite. Just nu är det inga fler Barbro på G inom det närmsta men känner mig inte färdigskriven med dom.
Kram!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: