GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Juldagar

2023-12-29 | 16:23:07 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Julen den kom och försvann och snart är det nyår. Men trots att julen svooschade förbi så var julaftonen jättefin. Lugn och fri från stress, press och krav. Vi firade här hemma hos oss med våra föräldrar. Fikabuffé och bubbel, kaffe, glögg och klappar. 
Julaftonskvällen var det bara jag, sambon och katterna.
 
Jag blev absolut bortskämd under granen med spets och flanell, stickat och vin, hudvård och hårvård, litteratur och konfekt. Så fina klappar från alla ♥
 
 
 
Sedan innfann sig den härliga och sköna  mellandagslunken.
Lata morgnar. Lång frukost. Soffslapperi. En promenad innan mer soffslapperi och så det ljuvliga småätandet av allt julgodis och julfika som blev över från julafton.
Sällskapsspel och film efter film. 
Repeat
 
 
Fika är också väldigt viktigt vid författande. Smulor en del av skrivprocessen.
Trots en del skrivkramp under senhösten plus en handledsinformation som hindrade mig från att skriva känner jag nu efter några dagars flow att jag är helt i fas med pågående bokmanus som ska in den 15 januari.
Ett manus som i dagarna dessutom tog en helt oväntad twist jag inte såg komma men som känns helt rätt och som ger mig pirr i fortsatt skrivande.
Även om jag just i det här bokprojekt faktiskt haft ett väl utarbetat synopsis så är jag ändå min skrivprocess vana trogen: Ett kapitel föder ett annat och jag vet knappt själv vad som ska hända förrän jag skrivit det. 
Cirka 75% är skrivet nu och jag känner mig trygg att komma i mål med resterande 25%.
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: