GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

det femstjärniga ljuva livet

2018-05-30 | 20:20:44 | Egocentrerat&Vardagligt

Jag är tillbaka i Sverige efter en vecka på Rhodos och innan jag bildbombar därifrån vill jag ju bara skrika ut min totala eufori över den värme som nu råder här i Sverige.. Jag älskar´n! ÄLSKAR´N!!!
 
Men så nuff said om den för detta inlägg.
JAg har alltså varit i Grekland i en vecka, min första gång på Rhodos och det var jag och min älskade mammis som åkte för att fira hennes 60årsdag, bara jag och hon och en helt fantastisk femstjärnig Resort & Spa med egen swimuppool utanför rummet, med eget soldäck och solsängar..en minibar som fylldes på varje dag utöver all all-inclusive och dessutom roomservice som kom och knackade på flera ggr om dagen för att höra om vi saknade något.
Nespressomaskin på rummet, en helt gudomligt skön säng, en sky bar med solsängar ute i en pool, personal som serverade en vid ens solsäng.
 
Det var säkerligen varmare här hemma i Sverige under vår vecka på Rhodos men det var ju varmt hela tiden där, varma kvällar och nätter och det är ju något visst med swimmingpools och sandstrand och havsbris..
Aperol Spritz blev min nya favoritdrink och något chockartat så har jag käkat ananas i mängder...japp..Jag som till och med fått vända hem från butiker där där det varit ananasprovsmakning, med spyan högt upp i halsen och ed ett ananashat så starkt...käkade ananas i tid och otid ...kanske var det just femstjärning överdådig lyux som behövdes..
 
Ja det var sannerligen en underbar vecka med en av de bästaste människor jag vet och är så glad att vi unnade oss detta och jag skulle mer än gärna återvända till samma ställe igen. Sensimar Atlantica Resort & Spa.
Men först - totalnjuta av sommarsveriges ljuvlighet i detta nu och om 4 veckor är det Kreta med Karin.
Fan livet - så gött!
 
 
 
 
Kommentera 1 st

Kommentarer
Anonym
2018-05-31 - 11:53:17

det ser väldigt soft ut :D


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: