GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

såna är vi

2018-02-13 | 20:38:03 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Alla Hjärtans Dag imorgon. Somliga firar den med pompa och ståt vissa ratar den och skanderar "kommersialism" och "trams"..och så antar jag att många är som oss - det vill säga jag och min sambo...nånstans där mittemellan. Jag har absolut ingenting emot Alla Hjärtans Dag, jag tycker det är mysigt med allt rött och rosa i skyltfönster och i butiker och även om det ska älskas året om tycker jag inte det är nåt fel med en dag då det liksom kan få bubbla över lite extra och bli lite puttinuttigt samtidigt som jag kan tycka det blir överpriser på produkter som annars kostar en tredjedel resten av året.
Vissa år har jag och sambon inte gett varandra nåt alls, vissa år mer andra mindre.
Vår "årsdag" är 6 mars så öigger ju ganska nära i tiden så ibland slår vi ihop Hjärtedagen med årsdagen och gör nåt extra. Om två veckor kör vi en hotellweekend i Göteborg med bubbel på rummet..resturangbesök, pub, shopping och kärlek.
 
Men inför imorgon..tja..jag är ledig så n'är jag slutade jobbet idag haffade jag en chokladask på väg hem med tsanken " så slipper jag handla imorrn".
Gick hem och fick mess av min andra hälft om han skulle köpa kattmat på väg hem från sitt jobb.
Hem kom han med rosor och han hade också tänkt som jag "så slipper jag gå till affären imorrn igen".
Så han fick chokladm, jag fick rosor, idag.
Såna är vi.
Men jag tvivlar inte på att det blir en hel del hjärtan i sms imorrn i alla fall.
 
För kärlek det kan man inte få för mycket av. Världen behöver det. Du och jag behöver det.
Kommentera 1 st

Kommentarer
Jeanette
2018-02-25 - 22:09:45

Ni är ju inte gifta men sambos sen länge som jag och min pojkvän. Jag tycker det är så jobbigt med alla som tjatar om det...antar att du också får höra det ibland? Hur tacklar du det?

Svar: Ja den frågan ihop med varför vi inte har barn..men jag tror att såna som vi många gånger just väcker kanske lite gnag hos de som frågar för att vi bryter normer och inte följer strömmen och folk blir medvetna om att det finns andra alternativ än de som kanske brukligt förväntas..?
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: