GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Hejdå 2018

2018-12-31 | 12:22:57 | Egocentrerat&Vardagligt

(null)

Ja så lider då ännu ett år mot sitt slut och ett nytt skall ta vid. Jag tänker väl inte göra någon megasummering av året. Det började ganska segt och slitit med långdragen bronkit och akuten men så blev det maj och sommaren kom och höll sig så fast i månader. Värmen, hettan, ljuset. 
 Herregud som jag njöt. Två Greklandsresor blev det utöver evigt poolplaskande i trädgården.  Rhodos med mamma och Kreta med Karin. Lyxig allinclusive med swimuppool och bara avkoppling och fritt från måsten.

Nybyggd veranda på framsidan av huset och långa sköna sommarkvällar på altanen. Göteborgstrippar, Halmstad, strand, Stockholm och varadgen i sig med Stefan.
Även om sommaren grumleades lite av väldiga menstruella problem, med konstantat blödningar i flera veckor, smärtor och att jag nu halvåret efter äntligen fått remisstid till gyn så njöt jag till fullo av just sommaren då en total sommarälskare som jag inte kan önska sig en bättre sommar rent vädermässigt boendes i Sverige.

Jag har satsat än mer på min konst och tecknande, fått uppdrag världen runt, sålt tavlor och ställde återigen ut under Konstnatten. 
Jag fortsätter att väckas och ahaupplevas av framförallt feminism/jämställdhet/ojämställdhet/patriarkala maktstrukturer.

Jag har inga jättelöften inför nya året och absolut inga om vikt eller träning eller sådant.
Kommer fortsätta äta pizza och choklad när jag vill och fortsätta med löpning när jag har lust till det.

Däremot kommer jag fortsätta med att vara snäll mot mig själv och framförallt känna mig VÄRD.
Värd det bästa.
Värd att bli älskad. För den jag är. Rätt att få vara den jag är. Fortsätta stå på mig och inte låta mig tryckas ned . Jag vill försöka fortsätta vara en fri själ och inte formas av hur andra tycker jag ska vara, tycka eller tänka. 
Jag ska läsa böcker. Jag ska fortsätta kampen på e sätt jag kan mot patriarkatet. Stå på mig som kvinna , medkvinna, medmänniska.

Av varje motgång eller var gång man känner sig sviken eller orättvist behandlad så kan man dra lärdom, både om andra men också om dig själv hur du väljer att gå vidare. Och av lyckliga stunder får du nya fina minnen att lägga i energibanken så ur det mesta går det ändå få något positivt. 
(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: