GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

life is good

2017-04-29 | 19:26:33 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Lite bilder ifrån förra helgen när jag och Stefan tog en liten getaway till Göteborg för hotell, shopping, god mat och dryck, avkoppling och så spelning på Sticky Fingers med Grand Magus.
Älskar att vi då och då gör lite avbrott i vardagen och bara unnar oss lite lätt lyx så här.
"Just us two" som Carrie och Mr Big , hehe. Nåja inte så extravagant lyxsom de tu kanske men just att vi sätter våra egna regler och agenda..vi har valt att inte skaffa några barn och vi sätter fritid och sånt vi gillar at göra framför att sträva efter karriärsklättring och status..Vi har stabil ekonomi och vi har endast oss själva och våra tre kattpojkar att hänsyn till och det är en livsstil vi trivs ypperligt med..att tiden utanför jobb bara är Vår.
 
Likaså att jag hittat en balans jag älskar mellan mitt "vanliga" jobb och mitt egna företagande. Jag tar fotojobb när jag vill och känner att jag har tiden, tackar nej till en hel del när jag känner att jag bara vill vara. Tackar jag till de teckningsjobb jag känner är roliga och att jag inte behöver pruta med mig själv bara för att få in lite pengar.
 
Nu har jag en 6dagar sammanhängande ledighet från mitt jobb..det lutade åt London länge men det blev för konstigt med flygtider och för mycket pengar för väldigt lite tid..så imorgon drar istället jag och en av de allra bästaste människorna jag vet iväg till Köpenhamn och bara ska ha det gött i några dygn med hotellssvit, Strögetstros och fylla livet med just liv ♥
Kommentera 1 st

Kommentarer
Jess
2017-05-06 - 20:30:46

Åh, det gör mig så glad och lugn av att läsa hur andra hittar och gör det som är rätt för dem. Låter helt underbart!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: