GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

sweet sweet saturday

2013-12-21 | 12:10:53 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Hej på er blogosfären! Hoppas ni har en skön lördag och har lite julefrid i kropp och knopp så gär bara några dagar kvar till julafton.
 
I år ska vi inte byta så himla mycket julklappar inom familjen vilket känns skönt..nånstans blir det ändå bara ett byte av pengar..Fast jag älskar att ge bort julklappar ändå..och särskilt sådant man gjort själv...Så känner jag mig själv rätt kommer jag ändå pyssla ihop och skapa en massa extra julklappar idag, imorgon och dan före dopparedagen..men det är ju bara roligt och skapar ingen stress.
Jag längtar tills mina brorsbarn är så pass stora att de börjar göra teckningar och saker i skolan som de kan ge sin faster i julklapp.

Så tips på fina julklappar som man har roligt medan man gör dom dessutom och som blir personliga är ju att göra fotoalbum, måla en tavla eller göra en teckning, göra egna anteckningsböcker eller sätta ihop små fina korgar/paket med tema..kaffe&choklad eller kanske badskum och doftljus osv.
 
Vädret är ruskigt ute så jag ska bara mysa och tomta inne idag, julefrida och julemysa.
Började min lördag med ett svettigt pass på motionscykeln följt av en skön dusch..så nu blir det nåt gottigt att äta och bläddrande i modetidningar jag inte hunnit med det senaste..självklart liggandes i vår nya sköna soffa som jag älskar...bästaste julklappen från oss till oss♥
Kommentera 1 st

Kommentarer
Annika
2013-12-21 - 13:00:01

Gott :D


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: