GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

achy breaky head

2013-12-10 | 20:47:55 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Den här dagen vet jag inte riktigt var den tog vägen..Det är Nobelfest i full sjå, Nelson Mandela har minnts och hedrats medan Obama och och statsministrar tog "selfies" med varandra, Bingo och Katrin har fått sin andra son och underbara Musikhjälpen är igång...och jag har varit märkligt avtrubbad hela dagen.
 
Sov som en kratta i natt, upp vid halv fem med hostattack efter att halsen snörpte ihop sig helt, lyckades somna om ett par timmar , vaknade med huvudvärk som bara ökade och ökade för att vid 13tiden knocka ut mig totalt..hatar denna totalförlamande sprängande huvudvärk. Illamåendet kommer på posten och även den mjukaste kudde känns som en stor sten rakt in i hjärnan.
Får sådan här huvudvärk ibland precis innan mens och det har förklarats med att jag helt töms på hormoner och östrogen.
Men ibland får jag det vid helt andra tillfällen..nån slags migrän kanske?
Fick sådan här otäck huvudvärk i mars där när jag hamnade på sjukhus av kräksjukan deluxe när jag ett tag trodde jag skulle spy mig själv till döds...(jo det kändes så då) så sedan dess har jag utvecklat litegranna kräkfobi...så som idag när det blir illamående+huvudvärk ja då blir det även lite panikkänslor.
Men lyckades somna och sov bort två timmar av arbetsdagen..vilket jag självklart vaknade med stress och skuldkänslor av istället.
 
Men jobbade på effektivt och hann till Posten med ett gäng ordrar och nu ikväll efter en smarrig Chili con Carnemiddag har vi varit duktiga och burit ner de röda sofforna ner i källaren och grejat...för imorrn..yey!, imorrn kommer nya stora härliga mysiga soffan!
 
Nu ska jag dricka en stor kopp te, njuta av doftljus och testa mina två nya nagellack jag fyndade på Ica.
Kommentera 1 st

Kommentarer
Malin
2013-12-14 - 23:26:31

Kan ju kanske vara migrän eller spänningshuvudvärk? Jag har haft mycket problem med huvudvärk och alla läkare säger olika saker så ibland har det känts som att det egentligen inte spelar så stor roll vad det är, men om man lyckas klura ut det så kan man oftast få hjälp med det. Tänker exempelvis på avslappning när det gäller spänningshuvudvärk eller medicin när det gäller migrän.. Hoppas det löser sig för dig! :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: