GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Shakermaker

2007-01-12 | 11:12:50 | Musik/Böcker


146310-469

Så där, Fredag förmiddag och jag har börjat dagen med en smoothie sedan gick jag och solade solarium, kom hem och var vrålhungrig så jag tog en skiva hembakt Dinkelbröd med Tartex på och sedan drog jag på mig träningskläder och min rosa Ipod och jag gav oss ut på en joggin/promenad/jogging/promenadrunda som fick låren att dallra och skallra i skogen cirka 4,5 km. Det kom dessutom lite florsockerlikt snöfall under tiden, men det har slutat nu. Strax dags för dusch.

Sedan måste jag ta itu med de högar tvätt som gör att sovrummet ser allt annat än fridfullt ut.
What an exciting life...Not.

Bäst i Ipoden idag: Hela Definitely Maybe, Oasis + lite Depeche Mode
Kommentera 3 st

Kommentarer
Kenza
2007-01-12 - 11:51:36

Du är duktig du, joggar och tvättar^^

Junitjej
2007-01-12 - 15:51:31

Vad duktig du är med motionen!!!
Tack för kommentaren på min blogg. Det är nog som du skriver att de måste ta till snabba extrema förändringar eftersom deltagarna käkade extrem dålig mat. Jag älskar både frukt och grönsaker! Jag äter det varje dag, men jag känner mig främmande för t.ex. vegetariska biffar. Jag har smakat på det flera gånger och jag tyckte inte att det smakade gott. Jag äter mycket hellre en stadig och god sallad. Då känner man ju också smaken på grönsakerna mycket tydligare.

Du har en fin och trevlig blogg!

Anna
2007-01-12 - 16:10:49

Kenza: Hihi jao...fast jag känner mig inte så duktig alls., men tack!

Junitjej: Tack - jag försöker verkligen röra på mig var dag och äta nyttigt..men det syns inte så mycket på kroppen ..så jag vet inte riktigt vad mer jag kan göra egentligen?
Jag älskar Hälsans Köks och Nutanas vego, - ört,grönsaks,- soja, - quornbiffar o andra produkter. Är inte så mycket för kött över huvudtaget.
men jag tror man ska känna efter vad man verkligen är sugen på verkligen verkligen ...och lyssna på kroppen.

Tack för fin kommentar!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: