GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Please answer this

2009-05-11 | 18:25:41 | Egocentrerat&Vardagligt

Jag har ingen stor blogg. Jag är inte jättevälbesökt, men "många" känner till min blogg. Jag har en del trogna besökare, som tittar in här i vått och torrt. Jag har besökare som kikar in ibland, jag har besökare som läser nån enstaka gång och besökare som länge glömmer bort min blogg  hittar den igen för att sedan åter tappar bort den.
Det är också så olika ibland vilka inlägg man får uppskattning för.
Ibland är det krönikorna med en massa tankar kring samhälle,politik,ideal..fast ibland får sådana inlägg ingen effekt alls.
Ibland kan jag få massor av kommentarer på en outfit för att nästa dag inte få en enda på nästa outfit.
Mina illustrationer uppskattas ofta,ibland inte. Modebloggerskan skapar skratt, men ibland lite irritation. En del av er tycker jag verkar snäll och varm, en del av tycker jag är en tjock idiot som inget kan.

Vad är det egentligen DU gillar med min blogg? Eller du kanske inte gillar den alls men kan inte hålla dig borta?Varför läser du min blogg och du får även gärna ssvara på: vem är du?



Men guuud så jobbigt det var att lägga in alla dessa små bilder..blev alldeles törstig..Tror jag ska ta mig en starkcider.
Klappa mig själv på axeln litegranna för ett och annat och säga " Du är bra Anna".
Kommentera 140 st

Kommentarer
Mia
2009-05-11 - 18:33:24

Hej Anna! Skribentskan Mia här. Jag besöker din blogg för att jag gillar kreatörer som går sin egen väg - du är definitivt en av dem. Jag gillar det sårbara, ärliga kontra det glamorösa och drömmande. Ja vad sjutton, ingen människa är ju liksom varken det ena eller andra (något som jag även framhåller när jag föreläser om eget företagande och sånt jox). Framgång kan definieras på så olika sätt. Jag tycker att du är framgångsrik eftersom du gör det du älskar.



Stor kram!

Sandra
2009-05-11 - 18:40:06

Du verkar som en ärlig person som skriver det du känner och det känns bra och äkta! Sedan är ju dina illustrationer helt underbara att titta på! Din blogg är verkligen en stor favorit hos mig så forsätt som du gör! Kram på dig:) Förresten Sandra heter jag som skriver!

Camilla
2009-05-11 - 18:43:25

Oh jag gillar din blogg för att du är du! Du skriver om precis vad som helst, jag gillar inte ytliga människor och du är allt utom ytlig!



Många kramar från mig

Hoppas vi ses snart igen

Malin
2009-05-11 - 18:44:17

Du är inte så ytlig som de andra modebloggarna, du får in annat än bara yta i din blogg! Och mycket mer personlig och funderande och kreativ!

Marlene
2009-05-11 - 18:46:15

Jag gillar din blogg för att du verkar vara en tjej med båda fötterna på jorden. Sen att du skriver om tankar, känslor gillar jag. Många bloggar idag är alldeles för ytliga för min smak. Du har en bra blandning på det. Du känns som en kompis på något sätt, i brist på bättre ord (bli inte rädd nu haha) men jag tror du förstår vad jag menar. Sen är det roligt att få se dina fantastiska illustrationer!

Ellis
2009-05-11 - 18:49:14

Äh, ta du två starkcider och klappa dig en extra gång på axeln! :-)

AK
2009-05-11 - 18:54:31

Hehe ja det var synd.. Väskan är supersöt, men det verkar inte vara rätt tidpunkt att försöka sälja..?

ella
2009-05-11 - 18:55:59

Jag är en tjej som är lika gammal som dig, gillar därför speciellt din blogg eftersom du inte är 17-18 år som de flesta modebloggare.



Du har även en helt annan substans, vettiga åsikter och du vågar säga precis vad du tycker även om det inte är i linje med vad alla tycker.



Du visar att du inte alltid är perfekt, skriver som det är när du känner dig på sämre humör hellre än att hålla upp masken och låtsas att allt är så perfekt och vardagslyxigt.



Sedan är det jättekul att följa din karriär som illustratör och jätteorligt att se när du vinner tävlingar, att du lyckas bra med ditt företag osv!

Alexandra
2009-05-11 - 19:04:31

Personlig, ödmjuk, charmig, ärlig, självironisk... Tror det är de fem orden jag först skulla använda om jag skulle beskriva dig. Det är därför jag läser bloggen också. Och så gillar jag ju dina kläder förstås. Kram snygging!

Sofia
2009-05-11 - 19:04:54

Jag gillar dig, du är äkta! Sedan gör du jättefina och roliga illustrationer och kläder samt har liksom jag en fallenhet för rödhåriga män ;-)



Stor kram

Lottis
2009-05-11 - 19:05:42

Jag gillar dig för att du är som jag, som vem som helst, för att låta banal. Men du är tjejen-i-huset-bredvid som man kan identifiera sig med...

Kommenterar inte hälften så mycket som jag gjorde för ett tag sen, men... många bloggar, lite tid... Ha det gott, tjejen! Kram kram

Christine
2009-05-11 - 19:10:02

Haha, det är bra Anna. Du kan klappa dig en jäkla massa på axeln för du är grym! Tror inte jag behöver utveckla det mer än så. :-)

Like your blog a lot. Och de som blir irriterade över "modebloggerskan", de tar antingen åt sig eller har ingen humor. Jag tycker det är prima underhållning! Hähä.



Kram på dig!

Emma says style, love & rock and roll.
2009-05-11 - 19:15:32

Din blogg känns ärlig. Jag tycker att det är en skön mix av privat/tyckande/kreativitet. Jag gillar att vi har samma ideologiska grund - vilket verkar vara ovanligt i modebloggsvärlden!

Linda
2009-05-11 - 19:17:36

Jag gillar att läsa din blogg för du skriver rätt upp och ner bara som du känner och tänker. Jag tycker också att det är kul att se dina nya illustrationer. Har själv "Lindextröjan" och den är fortfarande min favvot-shirt! ;o)



Hoppas cidern smakade gott och du gör helt rätt i att klappa dig själv på axeln! Din blogg är min absoluta favorit - keep on the good blogging!

Anna
2009-05-11 - 19:18:32

Jag gillar helheten, alltså mixen av alla typer av inlägg :)

Sara
2009-05-11 - 19:19:32

Hej!

Sara heter jag och jag fick upp ögonen för din blogg när jag läste om den i en tidning.

Du kör en blandning av vardagslyx, eget tyckande, design, tecknande och bilder.

Vilket jag tycker att du lyckas ofantligt bra med!

Att du står för vad du tycker och drar dig inte för att gå din egen väg är bara ett stort plus.

Och dessutom är du sjukt rolig, och jättegullig!

Kramar!

sofie
2009-05-11 - 19:20:05

jag gillar din blogg dels för att du är som en människa, inte tillgjord som en del andra stora bloggskrivare...det går upp å ner, precis som livet gör...sen dels för att dina bilder är sjukt härliga att titta på...man blir glad i hela kroppen!! :D

kram kram

Lydia
2009-05-11 - 19:21:37

Jag läser din blogg för att du är en av få som verkligen är äkta, du är dig själv(vad det ser ut som för mig i alla fall) och det älskar jag, det är modigt. Sen älskar jag hur du skriver och din kreativa sida/sidor kanske jag ska skriva.



Du är en mysig tjej som jag beundrar, varför skulle jag INTE läsa din blogg?

Ida
2009-05-11 - 19:24:52

Du är bra, Anna! Bloggen känns äkta och det är en bra blandning på inläggen. Sen så finns det även något som jag inte kan sätta fingret på, men som har gjort att jag har fastnat :) Kanske kan ha något med den ganska så höga igenkänningsfaktorn. Och då menar jag att jag ibland kan känna igen mig i det du skriver. Hur som helst har du en väldigt mysig blogg!



Själv är jag en 24-årig student från Västerås som är inne på sista sucken på högskoleutbildningen..



Ha en härlig måndagskväll! :)

Victoria
2009-05-11 - 19:27:11

Din blogg var länkad hos någon annan, då halkade jag in här och sen dess har jag följt den =) Tror jag följt den sen någon gång i slutet av januari/början av februari..



Jag tycker om att läsa allt om din blogg. En stor favorit är modebloggerskan och hennes påhitt, det är kul att läsa om... Men även djupare inlägg. Vissa skummar jag igenom, vissa läser jag flera gånger.



Jag själv är Victoria, en tjej på snart 18 år som bloggar, går i skolan, rider, umgås med pojkvännen, fotar och njuter av livets goda trots motgångar =)

Lilla Fröken
2009-05-11 - 19:29:41

Din blogg är bra för att du är personlig och inte är rädd för att sticka ut hakan och säga vad du tycker. Du känns genuin och ärlig. Sedan gillar jag alla dina foton. Självklart gillar jag dina illustrationer, men "modebloggerskan" föll mig nog aldrig riktigt på läppen eftersom jag inte läser så många modebloggar och kan känna igen mig i dem. Jag gillar även när du skriver om musik, filmer, ditt företag...listan kan göras lång. Fortsätt fortsätta...Du gör det så bra! Kram!

Sara
2009-05-11 - 19:31:13

Hej, jag tycker om din blogg eftersom du har fina och originella illustrationer och det är spännande att följa ditt slit, din kamp som egen företagare. Jag önskade att jag hade det drivet och det modet att våga gå min egen väg så som du gör! Hejar verkligen på dig och väntar på inlägget "Nu ska jag designa för ett gigantiskt stort modeföretag och blir snuskigt rik!" Sedan är du ärlig, i dag mår jag bra, idag mår jag inte så bra. Alltid uppskattat. Hittade dig via Annawii.



Heter Sara, är 25 år från Värmland och letar jobb som matchar min utbildning. Är statsvetare.

Linnea
2009-05-11 - 19:36:29

Din blogg är den allra första jag började läsa. Jag har läst din blog hur länge som helst. Och medan tiden har gått har jag inte kunnat vara utan din blogg. Och jag är Linnea. Linnea som också har en blogg. Jag är ung. Bloggar om både roliga och tråkiga saker.

Inget utan din blogg, Anna!

kram <3

Linas inredning
2009-05-11 - 19:38:22

Det är inte så längesedan jag hittade hit och fastnade för din sköna variation i inläggen. Du bjuder på dig själv, skriver bra och sedan har du helt underbara illustrationer! Modebloggerskan blev direkt en favorit :)



Själv är jag en skånsk tjej på 23 år som bor i Västerås med sambo och två katter. Pluggar och jobbar och är sugen på lite äventyr :)

Linas inredning
2009-05-11 - 19:38:48

Det är inte så längesedan jag hittade hit och fastnade för din sköna variation i inläggen. Du bjuder på dig själv, skriver bra och sedan har du helt underbara illustrationer! Modebloggerskan blev direkt en favorit :)



Själv är jag en skånsk tjej på 23 år som bor i Västerås med sambo och två katter. Pluggar och jobbar och bloggar :)

Linas inredning
2009-05-11 - 19:40:18

Oj då, blev lite dubbelt med två kommentarer och här kommer den tredje :) Tyckte det lät lite skumt med "...är sugen på äventyr" så jag ändrade och råkade få med båda, hehe. Sorry :)

Annika
2009-05-11 - 19:42:38

Jag tycker du verkar vara en bra tjej med båda fötterna på jorden. Jag tycker det är kul att läsa dina debattinlägg men älskar även dina illustrationer och att följa din kamp som företagare! Det är blandningen av vardag/jobb/fest/kreativitet/ärlighet/småstadsliv/glamouröst storstadsliv som gör din blogg värd att besöka om och om igen=)

Jag har ju läst din blogg ganska så länge vid det här laget men jag är iaf 24 år och bor för tillfället i härliga Göteborg! Efter sommaren flyttar jag till Brisbane, Australien för att göra mitt examensarbete! Massa kram!

celinda
2009-05-11 - 19:44:21

din ärlighet, att du både kan kranka ner och hissa dig själv, ditt sätt att skriva och alla färger, både bokstavligt och bildligt menat

Malin - brandteknologen
2009-05-11 - 19:46:09

Jag gillar att läsa för att du verkar vara en stark och vettig person. Det är också intressant att se hur du jobbar med ditt företag, förhoppningsvis kommer du kunna leva gott på det snart. Jag gillar också att du skriver väldigt ärligt, du vågar säga ifrån både när du gillar och när du ogillar. Sen är det självklart också roligt att se dina olika illustrationer. Men det jag framförallt fastnat för är din personlighet och styrka, inklusive styrkan att våga vara svag.



Själv är jag en Falkenbergare på 21 år som flyttat till Luleå för att plugga till brandingenjör. Har varit väldigt engagerad i kåren och studentföreningar, spelar fiol, klättrar och jobbar på med distansförhållandet till min älskling som bor i Kalmar sen snart 2 år.



Stor kram!

Emma Damm
2009-05-11 - 19:47:09

Jag gillar din blogg dels för att jag gillar din konst men också dig som person. Du verkar vara en ärlig människa och det gillar jag. Sedan skriver du på ett ärligt sätt vilket också är kul. Ja och sen så gillar jag ju som sagt din konst och det du gör helt enkelt!

Fantasy Girly
2009-05-11 - 19:48:47

Sv: Hon med den rosa rosetten i håret. ;) Men båda är fina! ^w^

Therese
2009-05-11 - 19:49:46

Therese
2009-05-11 - 19:51:13

Jag har läst din blogg vääldigt länge, och jag fastnade först för alla illustrationer, men sedan gillar jag din personlighet också. Du är inte som alla andra, du går din egna väg och det är bra! :D

Wysteriia
2009-05-11 - 19:53:28

Jag tycker om dig som person, därför läser jag din blogg :) Sen känner jag väldigt ofta igen mig i det du skriver, dina personliga texter.

Erika
2009-05-11 - 19:54:53

Läst din blogg i ungefär 1år skulle jag tro :-) Just din kläddesign håller mig kvar just för att det är något jag själv skulle vilja hålla på med :-) I övrigt gillar jag blandningen av dina inlägg också, och alla bilder :-)

Anonym
2009-05-11 - 19:56:34

jag läser den nästan jämt och ahr gjort ett bra tag fast det går i vågor med kommentarer. varför? du uppdaterar ofta & är så... ärlig & verkar så snäll!

Emma Damm
2009-05-11 - 19:59:15

äre? :-O oj det måste jag kolla!

marielle
2009-05-11 - 20:00:50

Jag är ju en ganska så ny läsare av din blogg och har därför inte sett allt du skrivit men hitintills så gillar jag dina illustrationer och din foton på dig själv mest. Dina underbara illustrationer och jag inspireras av dina poser på bilderna.



Själv är jag så långt ifrån en modebloggerska som det går. Inte för att jag är ointresserad snarare tvärtom men jag tycker det finns lite för många sådana bloggar idag och tycker därför att man ska försöka göra sin blogg unik i det sammanhanget och det har du lyckats med :-)

Sandra
2009-05-11 - 20:00:56

åååh, jag gillar egentligen inte att svara på såna här saker, men det gör jag gärna för dig!

Jag heter Sandra, är 16 år och bor i Göteborg. Är optimistisk, galet sminkintresserad, och jag har för tillfället väldigt mkt ångest över skolan och killen, men framför allt skolan. Vetefan vad jag ska säga, vad vill du veta? :)

ha det fint! kram

Anneli
2009-05-11 - 20:04:10

Hej Anna!



Jag är 28-åriga smyckedesigner-Anneli, vilket du vet vid det här laget=)



Jag kan inte sätta fingret på bara en sak som gör att jag dras till din blogg, liksom en fluga dras till koskit (inga liknelser utöver tilldragelsen

) =)



Måste liksom in här varje dag och kolla läget. Jag älskar dina illustrationer, se vad som händer med ditt företag, hur du mår, dina vackra foton på tekoppar och choklad tillsammans med pärlor odyl. Bra uppdaterat dessutom.



Du ger ett intryck av att vara underhållande, kreativ och intelligent samt en riktigt sympatisk prick.



Kram och kör på!

Elin
2009-05-11 - 20:05:15

jag läser din blogg för att du är en sån som gör det du vill och verkligen ger allt för dina mål, sen att du inte håvat in en bra månadslön för det är bara tråkigt! Du lever i modevärlden utan att göra det på brat-vis. Ärlig och rak, som man ska vara :)

Ida
2009-05-11 - 20:06:18

Hej!



Personligen så är jag inget jättefan av långa blogginlägg, vilket du har ganska mycket av men älskar att kika på dina illustrationer och designer. Tittar inte in riktigt varje dag men flera gånger i veckan i alla fall!

Jolbi
2009-05-11 - 20:07:18

Min blogg är mer eller mindre död men det beror mest på mig själv, har ingen skaparlust, eller rättare sagt så har jag inte tid! Får väl ta mig i kragen!

JJs portrait - Portraits and drawings by Johanna
2009-05-11 - 20:08:06

Jag läser din blogg så ofta jag hinner, eftersom jag tycker att du är en jordnära, trevlig och smart person, som dessutom är väldigt kreativ!



Jag gillar hur du skriver, om allt du känner för att skriva om, på ett väldigt ärligt sätt. Jag har fått intrycket av dig att du inte låtsas vara någon annan, som väldigt många andra bloggare verkar köra med, utan är dig själv fullt ut - och står för dina åsikter till hundra procent! Jag klickar mig in till din blogg varje dag, och fascineras av vilken stark person du verkar vara! Du ska bara veta vilken inspiration du ger mig Anna - allt från att måla till att inte ta nån skit!



Fortsätt med det du gör - för du gör det BÄST! Massor av kramar till dig /Johanna

Elin [ n e v n a r i e n ]
2009-05-11 - 20:13:20

Jag gillar din blogg för att den känns varm och go. Som en god vän man umgås med. Fast det egentligen bara är en blogg man läser.



Jag kan inte säga något direkt i innehållet som jag föredrar mest, för det är alltid olika, men det är klart det är intressant med dina illustrationer bara för att jag själv håller på med det (mer eller mindre). Men som sagt... när man umgås med en vän så pratar man inte alltid om samma ämnen, likväl som jag inte läser din blogg för en speciell kategori :)

Ebba
2009-05-11 - 20:13:20

jag älskar dina illustrationer! När man ser de blir man så himla sugen på att själv sätta sig o kladda lite. Annars så skriver du jättebra också, och verkar vara en härlig person :)



Jag heter Ebba, snart 14, bor i Lund :)

emma härnqvist/perfektion
2009-05-11 - 20:15:19

vem jag är vet du. och varför jag varje dag kikar in för att se allt ifrån nya illustrationer, dina mens-uppror, fina fotografier, balla outfits till en galen modebloggerska som inte verkar förstå nåt. och ja du, för att jag älskar de du gör. skrivandet, fotograferandet, kladdandet..

Nina
2009-05-11 - 20:15:23

Jag älskar din blogg för att du är så brutalt ärlig om dig själv och dina tankar (även om jag naturligtvis vet att du inte blottar ALLT här), och för att man känner att du verkligen vill ha en "dialog" med dina läsare. Du är väldigt duktig på att svara på kommentarer, och det uppmuntrar till att fortsätta läsa och kommentera.



Jag skulle vilja ställa en motfråga :-) Vilka bloggar har du som favoriter och vad får dig att fastna för en viss bloggare? Ha en fin kväll! Kram Nina

Emma Damm
2009-05-11 - 20:15:41

Du med ju gumman! YAY for the two of us!

Att ha det gott
2009-05-11 - 20:17:50

Jag gillar din blogg för att du har en blandning av allting och för att du verkar såå genom go

Paula | Photoshopat, Fashion & Fest
2009-05-11 - 20:19:35

Du verkar vara en sån down to earth tjej, känns trivsamt att läsa om din dag som gått och allt kreativt du gör.

Tycker även att ditt utseende är unikt. Kul med dina outfits! :)

josefin
2009-05-11 - 20:22:25

jag läser för att jag känner igen mig själv i mycke det du skriver, Kroppsnoja och allt vad de innebär med humörsvängnigar, självhat och en förälskelse för vackra saker och ting.

lois
2009-05-11 - 20:23:30

jag är louisa. 17 år. Skriver på www.loiz.se. har precis som du designerdrömmar, och jag kikar in här i princip varje dag pga alla dina fina illustrationer, din humor och din charm.

Emma
2009-05-11 - 20:26:12

Jag läser din blogg för att jag gillar DIG, du är en skön människa med en underbar och egen personlighet, du är dig själv helt enkelt. Du är en liten person med ett stort hjärta och ett enormt kreativitetsflöde!

sofia
2009-05-11 - 20:26:17

Jag gillar din blogg just för att du verkar vara väldigt ärlig och ödmjuk. Du varvar egna tankar med massa härliga illustrationer och modeinsperation, och det tycker jag är jättekul! Så fort man kommer in hit blir man glad av den fina bloggdesignen- din blogg känns lyxig på nåt sätt:)

Kram!

Annelie
2009-05-11 - 20:47:16

Hej, Annelie, 37, från Linköping här.

Jag läser din blogg ofta, kommenterar sällan men jag gillar din stil. Du verkar vara så rak och öppen och ärlig och har sunda värderingar. Sen gillar jag din kreativitet :)

/Annelie

Cissi
2009-05-11 - 20:48:47

Det är så härligt att du är precis så som du är, inte försöker vara någon annan och inte döljer mänskliga ting. Älskar dina illustrationer och vardagsbilder.

Alexandra
2009-05-11 - 20:52:30

Hej du.

Du lär veta vem jag oxå är vid det här laget. By the way. Förlåt att jag inte hunnit läsa din blogg på ett litet tag. Har haft så satans mycket i skolan och med allt :( Och jag är "bara" en vanlig malmöbo, som älskar min sambo, hund och pluggar till huvudet faller av. :P (dock är det praktik just nu - jättekul!)

Jag älskar din blogg. Den är personlig, färglad, mänsklig. Du visar de bästa dagarna och de värsta. Du visar inte bara "hur snygg du är" (vilket du är), utan du visar ditt jobb och det riktiga JAGet oxå. DET ÄLSKAR JAG! och det fattas på många bloggar.

Sköt om dig gumman! KRAM

Jessica
2009-05-11 - 20:52:42

Hej Anna.

Dom bloggar jag läser dagligen ligger på mina favoriter här på datan, och du är högst upp. Och vet du varför? Jo, för när man kommer in på din blogg blir man så.. trevligt bemött. Du skriver alltid som om man kommer hem och hälsar på i din lägenhet. Man märker direkt på vilket humör du är på, och du säger (skriver) det rakt ut. Ord och inga visor, liksom.

Samtidigt som du är en sådan där "helt vanlig" människa så har du starka åsiker och tycker det du tycker, och bryr dig inte om någon annan (samtidigt som du låter alla andra tycka det dom vill).

Jag läser mest din blogg för dina texter, inte för "mode-delen", även om jag tycker den gör hela bloggen mer.. du, eller nåt. Men det är dina texter som fått mig att stanna.

Så, ha en fin kväll. City Akuten snart! Älskar det. God natt i förhand.

Carolina
2009-05-11 - 20:54:16

Jag läser din blogg för att den är unik, du är inte falsk på något sätt utan du är du. Du känns äkta och "real" och det gillar jag!

Fia
2009-05-11 - 20:57:08

Jag heter Sofia är 21år och kommer i från Falun, och har läst din blogg lääääääänge, var säkert en av de första som jag började läsa. Och du är den första bloggen jag läser på dagen, dock är jag mer morgonpigg än du ;) Jag läser din blogg för att jag känner igen mig så väl i dig. Bara en sån sak som att vi alltid har mens samtidigt... haha.. Neh, men som sagt känner igen mig i dig och du känns "vanlig" fast ändå inte. Du är inte naiv och du fattar vad världen går ut på. NÄR du blir rik på dina illustrationer och på din kläddesign har du verkligen kämpat för det, inte bara slintit in på någon konstig fantasivärld som många andra bloggerskor tyvärr gjort.

Nej, att summera allt så tycker jag om dig och din blogg, jag känner igen mig och du är jättebra!

Massa kramar och lycka till med allt!

Hanna
2009-05-11 - 20:57:54

Med risk för att vara tjatig men jag kikar in dagligen för att jag gillar blandningen av personligt, företagande osv. Jag lämnar inte alltid kommentarer men kikar in bloggen gör jag alltid.

emmy
2009-05-11 - 20:58:08

jag har fått för mig att du ogillar mig! Fast jag vet inte varför, minns inte... Tittar in här ibland, bloggen känns mysig på något vis!

Fia
2009-05-11 - 20:58:31

Jag heter Sofia är 21år och kommer i från Falun, och har läst din blogg lääääääänge, var säkert en av de första som jag började läsa. Och du är den första bloggen jag läser på dagen, dock är jag mer morgonpigg än du ;) Jag läser din blogg för att jag känner igen mig så väl i dig. Bara en sån sak som att vi alltid har mens samtidigt... haha.. Neh, men som sagt känner igen mig i dig och du känns "vanlig" fast ändå inte. Du är inte naiv och du fattar vad världen går ut på. NÄR du blir rik på dina illustrationer och på din kläddesign har du verkligen kämpat för det, inte bara slintit in på någon konstig fantasivärld som många andra bloggerskor tyvärr gjort.

Nej, att summera allt så tycker jag om dig och din blogg, jag känner igen mig och du är jättebra!

Massa kramar och lycka till med allt!

Hanna
2009-05-11 - 20:58:56

P.S Tack för loggaförslagen. De var snygga. Har svårt att bestämma mig för vilken av dem jag ska välja. :-) D.S

SugarPuff
2009-05-11 - 21:01:17

What's not to like? :)



Jag gillar dig och din blogg för att du är du, du är inte tillgjord och överpositiv - du är dig själv och visar det.

Sen är du en asbra konstnär också - med en grymt skön stil.



Det var nog alles :)



Ha en bra kväll gumman! Kram

Marcus Å
2009-05-11 - 21:14:02

Jag läser din blogg för att jag är imponerad över det arbetet du lägger ner kring ditt företag och varumärke. Sen älskar jag ditt sätt att skriva på något sätt, tycker bara din blogg är grymt bra! :)

pernilla
2009-05-11 - 21:14:51

Börjar då med presentationen först ;)



Jag är Pernilla. Bor på Åland. Jag är 13 år. Fråga om du vill veta mer bara ;)



Jag läser din blogg eftersom du skriver ärligt. Gillar att du skriver och berättar öppet om att du har en skitdag & skrattar lite åt dig själv :) Du gör helt underbara illustrationer. Det känns som om du är en man känt hela livet fast man knappt vet vem du är :) Du verkar vara en så härlig människa & tar dig tid till att svara på komentarer fast du har rätt många läsare, det uppskattar jag :D Sen så stärker du mitt självförtroende lite eftersom jag ofta har tjocknoja fast jag inte borde ha det. Jag har tre bästa vänner & de är alla smala & har perfekt hy. Själv är jag lite mulligare än dem & har rätt mycket acne.



Jag älskar att du bygger upp ett sådant förtoende. det känns som att du faktiskt menar det du säger & du verkar vara så härlig!



Fortsätt med det du gör. Vi gillar dig! :D



Kram!

alexandra
2009-05-11 - 21:19:33

jag gillar din blogg för att du är du helt enkelt, du vågar skriva om din mensvärk och när du känner dig nere, du skriver helt enkelt det som faller dig in. Du är bäst helt enkelt :) Har dig på bloggkoll och läser alltid din blogg, brukar oftast kommentera, men även när jag inte gör det ska du veta att jag läser =)

Erika
2009-05-11 - 21:28:53

Jag gillar din blogg för att den är så blandad. Du är personlig, du är rolig, du är cool.

Du illustrerar jättebra, du tar supersnygga bilder.

Din blogg var en av de allra första jag upptäckte när jag fick upp ögonen för att det fanns något som kallades blogg.

En av anledningarna till att jag själv vågade mig på blogging.



Sluta aldrig blogga Anna =)



Kramar

nina
2009-05-11 - 21:30:06

har precis hittat din blogg, genom bloggsök. sökte efter illustratörer och då kom jag hit. du inspirerar mig mycket med ditt egna företag och jag hoppas att jag också kommer dit snart (har haft det lite besvärligt med min genpool, så det är hela tiden en massa ivägen). vill också illustrera. det är också trevligt att du blandar upp med ärliga och personliga inlägg om dig och din vardag. kramar

emmy
2009-05-11 - 21:30:19

haha, skönt att höra! Jag minns inte ens varför jag fick för mig det... :P

CherryCheek
2009-05-11 - 21:30:47

Jag har följt din blogg i över ett år nu. Anledningen? Du vågar skriva vad du tycker, och drar dig inte att prata om det alla egentligen vill säga men inte vågar, inte heller lägger du ett sidenband om orden för att vara andra tillfreds. Det är mycket blandat i bloggen, illustrationer, outfits, tankar, shoppingfynd och vardagsproblem. Det är nästan som att läsa nästa kapitel i sin favoritbok när det kommit ett nytt inlägg!

Therese
2009-05-11 - 21:34:00

Jag älskar din blogg! Dina bilder, illustrationer allt! En av mina stora insperationskällor är du... Modebloggerskan - sluta inte med henne ;D

Sandra
2009-05-11 - 21:36:13

Hej Anna!

du har väl eget företag? skulle inte du kunna berätta hur du dom igång me de vad som behövdes göras,vill själv starta upp nått kul, vere väldigt snällt om du ville berätta för mig hur du kom igång med allt =)

Din blogg är bäst!

Lisa
2009-05-11 - 21:41:01

Jag är 26 och snart färdig med mina studier till gymnasielärare. Jag gillar kläder och människor som du, som har talang för något särskilt och vågar ta vara på det. Jag gillar att du är personlig och mänsklig och att du verkar ha självkänsla. Självförtroende behöver man inte ha varje dag, men självkänsla är nåt annat och jag tycker den lyser igenom dina inlägg. Kram

andrea
2009-05-11 - 21:43:46

Jag tycker att de tär så roligt att du är grymr kreativ, söt som fan och är glad :D älskar dina illustrationer oxå ;) detta tycker andrea som snart är 15 år. Bor på liiidngö och älskar att träna :D

Emma
2009-05-11 - 21:48:58

Jag gillar att din blogg är äkta, intressant, fin, rolig och personlig. Jag har följt din blogg sedan jag hittade den. Kram

Moa
2009-05-11 - 21:50:21

Åh vad svårt det blev när jag skulle tänka efter vad det verkligen är som gör att jag klickar in här varje dag nästan :D Det är nog en blandning av allt, alla dom fina bilderna, välformulerade texterna, kloka åsikterna (som jag inte alltid delar men jag kan ändå alltid köpa dina argument), personliga attityd, att allt inte är klang och jubel varenda jäkla dag som det känns som i vissa bloggar och man sjunker nästan ner i strumplästen haha :D Helt fantastisk blogg du har, och linnena var helt amazing, länkar så fort jag fått upp bild på dom! Ha det fint! / Moa

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2009-05-11 - 21:51:53

Sandra: det ska jag ta och göra en dag snart =)! kram

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2009-05-11 - 21:56:59

Therese: ska försöka att inte slute med modebloggerskan =) Kram!

annawii
2009-05-11 - 21:58:55

Jag gilalr den för att du verkar vara en ödmjuk och sympatisk tjej som jag säkert skulle kunna bli god vän med. Sen älskar jag dina illustrationer och du skriver bra :)



kram

Jojjo
2009-05-11 - 22:01:20

Jag tycker du är grym för att dina illustrationer är underbara och för att du inte hymlar med livets olika sidor. Du är ärlig, öppen och känns genuin vilket är mycket ovanligt idag.



Sen ska du ju vara fotograf och best man på mitt och Magnus bröllop, haha. Man kanske t.om. skulle ha en Avanna-klänning ;-)

Randy
2009-05-11 - 22:07:02

Jag gillar variation :D

Randy
2009-05-11 - 22:07:07

Jag gillar variation :D

Amanda
2009-05-11 - 22:16:13

Jag tycker absolut att du ska läsa boken innan du ser filmen för den är sååå bra! Dan Brown är en grym författare!!

Alexandra
2009-05-11 - 22:43:50

För att den är:



Alltid läsvärd

Beroendeframkallande

Cool

Dramatisk (på rätt sätt)

Engagerande

Fantastisk

Glädjande

Humoristisk

Inspirerande

Jordnära

Konstnärlig

Lyrisk

Mysig

Nostalgisk (ibland)

Otroligt innehållsrik

Professionell

Qvinnlig

Rolig

Söt

Trivsam

Unik

Viktig (för samhället... för mig... för dig)

Wild 'n' Crazy

Xtremt häftig

Zzzexig X)

Åsiktsfull

Ärlig

Överraskande



^^

Anna
2009-05-11 - 22:47:34

Jag hittade din blogg via en länk hos Ebba von Sydow för nåt år sen och blev fast. Jag tycker du verkar vara en helgo och jordnära tjej som är otroligt begåvad och driven. Din blogg skrivs om sånt som jag själv kan relatera till, en alldeles lagom dos av mode och härligt personlig.

Jag kikar in flera ggr per dag i din blogg.



Jag är en 25-årig snart f.d student och blivande sjuksköterska som gillar shopping i största allmänhet och skor i synnerhet ;)

Kram

Sheena / Rockho
2009-05-11 - 22:57:12

Jag läser ju självfallet din blogg för att du är intressant och håller på med så intressanta/spännande saker hela tiden.

Och sedan att du inte har bara textinlägg utan slänger in minst en eller flera bilder lite då och då - sånt gillas.

Sen så är du ju en fantastisk tjej som alla borde få äran att lära känna.

Mackan
2009-05-11 - 22:58:51

Du e jättebra Anna kom ihåg de :)

Sov sött

kram

FRÖKEN GRÖN
2009-05-11 - 22:59:19

Första gången som jag klickade in mig på dig blogg var kanske för två tre månader sedan. Jag fnös nog. Trodde att du var ännu en sådan där ytlig modebloggerska. Jag läser nämligen inga bloggar som handlar om kläder eller dagens outfit. Sådant där tycker jag är trams.



Men vänta lite nu ... jag läser ju din.



GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER innehåller ju både det ena och det andra. Och jag tycker faktiskt att dina T-shirts och linnen är jättefina. Men din har någonting extra - något som får en omodern totalt modeointresserad tönt som jag att stanna. Jag minns inte vilket av dina inlägg som fångade mitt intresse den där gången men jag gillar dig.



---



Jag. Jag har en fräsig utbildning från universitetet men är lik förbannat arbetssökande. 29 år ... blir 30 den 11 september. En kreativ själ med gröna fingrar som vill bli mamma. Jag bor i Skåne med sambo, katt och dobermann. Min favoritfärg är grön.

Helena
2009-05-11 - 23:05:32

Du är bra Anna, därför läser jag din blogg! =) Jag tappade bort dig ett tag, men nu besöker jag nog ganska regelbundet. Gillar dina tryck, är en tshirtmänniska ut i fingerspetsarna, så jag läser bloggen både för modet och för din sköna skriv-stil!

Kram och tack för en toppenblogg!

Sofia
2009-05-11 - 23:17:20

Hej! Jag är en mode suktande, fina bloggar, härlig humor junkie som tok gillar jusst din blogg. Den är skön, mer personlig än dom flesta och den gör mig glad. Tok fina linnen i Avanna shoppen som bara väntar på att få flytta hem till mig ;) Upptäckte din blogg från en länk hos nån annan för länge sen, glömde bort den och upptäckte den igen på samma vis, nu ligger den som bokmärke, mkt praktiskt. Själv önskar jag jag att jag hade ett sån där kreativt jobb, men i framtiden när jag jag tagit tummen ur och lämnat osttillverkningen blir det andra bullar!(eller ostar?) Kram

Andréa
2009-05-11 - 23:41:01

Sv: Ja det är kul, speciellt när det blir nåt bra resultat av det :)

Läget med dig idag då? :)

Eliyana
2009-05-12 - 00:00:57

Jag läser din blogg för att jag tycker att du verkar vara en sån underbar person, med hjärtat på rätt ställe så att säga. Och dom där milen som tar en 2 timmar att åka, skulle nog vara hundrafemtio procent värda för en fika med dig!

Gillar dina bilder och dina texter! du har sånna värderingar som jag har. Gillar att någon ÄNTLIGEN kan skriva om problem hy som ett vanligt problem utan att få det att låta som om man vore efterbliven om man har det. I love your style helt enkelt!

Josefine
2009-05-12 - 00:04:48

Jag gillar din blogg och dig som person. Du skriver på ett sätt som gör att man känner igen sig i det vardagliva livet. Du är inte någon slags snobb som ska verka bäst och störst, du visar ju känslor och beskriver dina känslor och tankar.Sedan är du ärlig,personlig,trevlig och illusterar så jäkla bra :) Jag önkskar att jag hade tid till att läsa exakt alla inlägg för allt du skriver/alla bilder är intressant Anna.

shirin
2009-05-12 - 00:06:02

jag gillar din blogg för att den är personlig och så öppen! du har både bra och dåliga dagar, vilket inte alla bloggare vågar visa.

Johanna
2009-05-12 - 00:33:22

Jag älskar din öppenhet i bloggen, och blandningen av ytlighet, dina snygga illustreringar, djuphet... Du är alltid skitsnygg på dina outfitbilder, men du är ärlig och öppen och skriver om du har en dålig dag, om du känner tvivel inför något, när du är glad över något... Har följt din blogg så länge att det känns som att jag känner dig:) Kram

Alicia
2009-05-12 - 01:02:59

Jag älskar ditt sätt att skriva på, din kreativitet och din uppriktighet! You go girl!

SoP
2009-05-12 - 01:21:41

Hm, tja,varför läser jag här ? För du är så ärlig- och det är roligt att följa hur du brottas med din inspiration o har framgångar med dina teckningar o kläder,dina vardagsbestyr,bekymmer o glädjeämnen. Att du har din stil o står för den. Bl.a. Sen är det musik o böcker o Katter. Och vem jag är? En liten arg tant! ;-) Crazy catlady.

Sara
2009-05-12 - 06:24:18

Jag tycker att du blandar - allt från politiska åsikter till kläder och känslor... Du är en mycket driftig kvinna och när man läser din blogg får man lite jävlaranamma :)

Rebecka Djerf
2009-05-12 - 07:07:41

Jag läser din blogg eftersom du verkar vara en person med båda fötterna på jorden och du verkar vara så äkta om man jämför med en hel del andra personer! :)

Det gillas starkt!

Sen självklart läser jag din blogg för att jag älskar att se dina olika illustrationer och andra bilder! :)



Fortsätt såhär!

Puss, ha en trevlig dag!

Emma
2009-05-12 - 07:10:19

Mixen är oslagbar! Modeteckningar ger den liv och touch. Och snälla, ändra inte så att bloggen bara fokuserar kring ett ämne. Det finns så himla många bloggare som redan gör det och det är ärligt talat t-r-å-k-i-g-t. Man kan aldrig riktigt förutspå vad nästa inlägg kommer att handla om samtidigt som alla inlägg fortfarande känns som du. Fin blogg!

Annie
2009-05-12 - 07:30:43

Hallå Anna! Läser varje dag och anledningen till det är att jag känner att du är en av de få "modebloggerskor" jag kan identifiera mig med. Du är du, vågar skriva om att du mår skit, har tjocknoja, att du faktiskt äter, vad som får dig att må bra och att du mår bra, allt. Å så har du en skön och personlig stil både på dig och dina alster! KRAM på re!

Bim HD
2009-05-12 - 09:23:24

Allt!!! Och snacka om att ha fått gensvar på ett inlägg va? ;)

Med allt menas - jag gillar allt. Raka Anna, tar ingen skit, ingen sätter sig på dig (någon lägre tid!!!), du kan ta åt dig - men också vända det rätt raskt till något åt andra hållet. Du bjuder på dig själv (även som många andra gör, inte till 110% - bara del, känns dock inte allt här? :)) och det som händer dig och ibland även de dina. Speciellt dina kattherrar - har de tagit sommarlov redan, förresten? Inte sett dem på ett tag nu ;)

Du visar att kvinnor kan - trots att man är blond till hårfärgen! Driver och sliter med ditt egna företag, jobbar med det du VILL och VÅGAR satsa på det. Ja, trots lite extrajobb ibland för att få tillvaron att gå ihop.

Du är en fena på att sätta ihop outfit - och man häpnar över hur du kan variera dig i oändlighet (hrm, tyckte mig se något igenkännande på en bild där - 08...8))

Anna är Anna, oavsett om det står Avanna. Vi älskar dig för den du är, med båda fötterna på jorden. Även om de lyfter ibland - inte pga att du blir stor osv. Nä, då är det mest den lilla osäkra Anna som kommer fram en stund. Det är som sagt var så livet är - en berg- och dalbana. Livet på en pinne, man får ta smällar ibland, landa och börja om. Djupa andetag i natten, eller dagen, är det som är livet...

Må så grankott... kramis Skruttisen!!!

ngn inser hon enbart blev förvirrat djup och flamsigt, ja... Vad ska man kalla det - kan inte få fram orden. Bara önskar få se ngn på festivalen... frågan är om man vågar, ehhhh...

Värmländskan i sina bästa år - siffror är ingen ålder, det är bara siffror - åldern sitter i hjärtat. Mitt är just nu fyllt med kramar till dig...

Malin
2009-05-12 - 09:37:17

Jag tycker din blogg är bäääst för att du är dig själv. Det märker man när man träffar dig. Sen känns den personlig även fast du lämnar ute vissa saker av ditt liv, vilket är en svår kombo. Det blir ändå roligt och intressant.

Sen har du bara egna bilder i princip. Det är högt uppskattat och visar att du är en kreativ människa.



Sen är du både söt och snygg också, vem vill inte besöka en sån bloggerska?



Krampuss

Ida K
2009-05-12 - 09:44:38

Jag läser din blogg nästan varje dag men är för lat att kommentera...förlåt! :)

Sen läser jag den för att...du är en människa som jag kan känna igen mig i...nästan den enda bloggen jag läser (där det är någon jag inte känner som skriver den), den är rolig o självklart gillar jag dina illustrationer. :)

Lene-Therese
2009-05-12 - 09:49:05

Jag gillar din ärlighet, öppenhet och inspiration. Du ger så mycket mer än du tror med din blogg.

Jenny
2009-05-12 - 09:53:11

Jag läser din blogg flera gånger i veckan för att jag älskar dina bilder, du skriver på ett komiskt och ärligt sätt. vill också se avannas nyheter :)

Johanna
2009-05-12 - 09:54:50

Precis som många andra skriver, tycker jag att du har en bra mix i din blogg. Dina illustrationer, fotografier, outfits och att du bjuder på dig själv. Du känns ärlig och härlig! Tittar för det mesta in här varje dag, men är dålig på att kommentera. Ska försöka bli bättre :)



Jag är 25 år och bor i Umeå. Kämpar just nu med mitt examensarbete, läser till biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi. Gillar kläder och mode, men inte på det sättet att jag måste ha det som är trendigt. Gillar även skor och älskar att släppa loss på dansgolvet.



Fortsätt som du gör!



Kram!

Natasha
2009-05-12 - 10:03:41

Hej! Jag hittade din blogg för några månader sen och gillar den jättemycket! Framför allt för att den är allt annat än ytlig! Gillar dina texter och teckningar! Det är alltid kul att läsa bloggen, för du skriver om så olika saker!

Sara
2009-05-12 - 10:04:01

För att:



du har en härlig humor

ä l s k a r dina fotografier och modebloggerskan

du sticker ut från mängden

du svarar alltid på mail och försöker hjälpa till gällande de frågor man har...mja samt att du e underbar!



kram <3

Moa
2009-05-12 - 10:05:17

Hej Anna!

Jag läser din blogg för att den är jordnära och känns väldigt personlig. Jag tycker om din livsstil och inspireras av din lekfulla vardag med mycket egna idéer och skapande. Jag älskar kreatörer och du är verkligen en bra förebild.



Jag är en 19-årig tjej som älskar att skriva och har det som största intresse. I framtiden vill jag jobba med det, fast göra det på ett unikt sätt, precis som du gör med dina kläder. Just nu är det exakt en månad kvar tills jag tar studenten och det är det enda jag går och tänker på hela dagarna.



Kramar på dig!

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2009-05-12 - 10:05:46

Sara: tack för de söta orden! kram

Milla
2009-05-12 - 10:06:29

Jag är en tjej pâ snart 28 âr (oj, vad tiden gick fort...känner mig som 20 fortfarande, hihi). Bor i Frankrike sedan lite mer än tre âr tillbaka. Hittade din blogg i september förra âret när jag var arbetslös och hade hemlängtan. Din blogg gav mig ett leende pâ läpparna!



Din blogg är rolig, glamour, vardag, kreativ, humörsvängande, ärlig (dvs, du skriver som du känner), omväxlande, tankeställande, ibland politisk, kritisk, modeinriktad, tipsar, läskar, fina foton och illustrationer, skapande, en varierande blogg helt enkelt!

Läser din blogg varje dag. Lämnar sällan kommentarer men blev glad när du svarade pâ min kommentar under ett politiskt inlägg! Ha det bra och tack för att du sprider lite rosa i min vardag! Kramar

Alexandra
2009-05-12 - 10:47:53

jag gillar alla dina illustrationer och det var nog det som gjorde att jag började läsa din blogg dagligen =)

Stina
2009-05-12 - 10:52:12

Jag gillar din blogg, dels för att jag är intresserad av teckning och måleri (gick estet - bild och form i gymnasiet). Jag är så faschinerad av din förmåga att få till figurer som ser så där.. otroligt avslappnat, slarviga - men så snygga!

Gillar din lite sarkastiska sida när du ritar din bloggerska som har sina otroligt stora problem. :)

Sen gillar jag din egna klädstil.. Skulle själv vilja ha den där fingertoppskänslan när det gäller att fram ställa outfits.. Vardagliga klarar jag själv av, men vill jag bryta mig ur den stilen så är jag körd... :) Så du är lite av en inspiration där..

Jag gillar att du inte är rädd för att skriva om när du är nere, sätter ord på hur man själv kan må då och då, en del andra bloggare skriver bara om hur bra de mår och när de inte är pigga eller har en bra dag så är det dåligt med uppdateringar istället.. Jag gillar din ärlighet.. :)

Vem är jag? En 25-årig tjej, född och uppvuxen i en liten by i södra norrland som numera bor i Göteborg. Sprang på min ungdomskärlek här nere, av ren slump eftersom jag inte visste var han bodde nu för tiden, och nu är vi sambos.. Tycker om kläder och smink och allt med den biten - i måttliga mängder. Jobbar som personlig assistent så att klä sig snyggt till jobbet funkar INTE, kan nog vara därför man har mest vardagskläder i garderoben och förgäves försöker vara lite up-to-date i övriga livet.. :)

viktoria i norr
2009-05-12 - 10:53:45

Hejtjej!

Jag tror som jag gjort klart för dig att jag tillhör de som läser regelbundet, i alla fall tre gånger per dag. Du har den blogg som jag först klickar mig in på, när jag sätter mig och ska bloggläsa.

Ärligheten är det jag fastnade för. Inte många tjejer skulle i dagens samhälle erkänna att de gråtigt, var svaga eller mådde dåligt. Idag ska alla vara starka och må bra, även om vi alla vet att det inte riktigt funkar så.

Sen håller du mig kvar, genom variation och ombyte. Lättsamma inlägg i kombaniation med lite tyngre, tankar och funderingar. Bilder som fängslar och en stor portion avundsjuka från min sida! :D

Ta hand om dig! Puss.

Becka
2009-05-12 - 11:03:39

Jag läser din blogg näst intill dagligen. Gillar dina illustrationer, dina foton är fantastiska och du skriver väldigt bra!

Modebloggerksan är super, din tröjor is to die for ;), och när du skriver om "viktigare" ämnen så uttrycker du ofta det som jag själv går och tänker på.



Du är en "vanlig" tjej som är driven och satsar på sin dröm. Det är i alla fall intrycket jag får.

Skön humor har du också! :)



Jag är också en vanlig tjej som inte kan rita, ta foto och är inte alls lika driven för min dröm som du. Och din blogg är en inspiration för mej.



You go girl! Kämpa på! Du och din blogg är en av några ljusglimtar i bloggvärlden!



Kram på dej!

sanne
2009-05-12 - 11:08:15

jag är en trogen läsare och besökare! dock inte en lika trogen kommenterare, är jag rädd. jag kan ju alltid skylla på att jag är lat, eller att du gör mig mållös (;

det bästa med bloggen din är att den är så varierad! mode, illustrationer, humor, dig.

helt perfekt blandning liksom!

fortsätt i samma stil, jag fortsätter vara dig trogen.

love, sanne

Hayley
2009-05-12 - 11:17:00

jag är en trogen läsare och besökare.. Är på din blogg flera gånger per dag. Dock kan jag vara lite dålig på att kommentera men ibland kommenterar jag ju så att tangentbordet glöder.



Jag gillar din blogg för du skriver inte enbart om dagens outfit och mode. Jag gillar att följa din blogg och se hur ditt företag utvecklas osv. Du är en fighter och det tycker jag om med dig. Sedan har du bägge fötterna på jorden och behandlar inte dina läsare som skit. Du tar dig tid att svara på kommentarer och du kommer ihåg.



Jag tänker bara tillbaka på mitt bröllop och under den tiden var ju min mamma sjuk. Du tog dig både tid att fråga hur bröllopsplanerna gick och hur min mamma mådde. Det är sådant som uppskattas.



Jag hoppas verkligen att vi kan ses nån dag inom en snar framtid! :)



kram

elin
2009-05-12 - 12:40:46

jag är en 25årig student, har följt din blogg i ca ett år nu och får nog räkna mig till en av de trogna, är inne nästan varje dag :) jag gillar din blandning! dina illustrationer är jättefina, och inspirerar mig! jag gillar din klädstil, du tar väldigt fina bilder, och gillar även att läsa dina krönike-aktiga inlägg eftersom jag tycker att du har väldigt sunda åsikter, och är bra på att få fram dem! gillar dig och din blogg helt enkelt! saknar inget - vill inte ha mindre av något :) kör på!

Miss Muffin
2009-05-12 - 12:44:28

Jag tycker att du verkar vara smart och skitrolig. Jag gillar att du skriver om så blandade saker och skiter i vad en tjej kan/får säga offentligt (till exempel när du skriver om fisar och mens klämda blygdläppar och gud vet allt... hahaha... det är fantastiskt!). Det är ovanligt med (mode)bloggare som vågar sönka garden ovh avslöja de saker som inte är förstasidestoff på en flashig tidning. Att du gör det gör dig till en väldigt speciell, modig, rolig och extremt personlig bloggare - och ändå alltid utan att gå över gränsen in i det alldeles för privata (om du förstår vad jag menar). Det är roligt med blanding av vardagstankar, politik och kläder. Tycker att de bloggar är roligast som vågar blanda högt och lågt. Jag vet inte riktigt hur länge jag läst.. måste vara över två år tror jag. Kommer alltid tillbaka och kollar vad du hittar på. Många kramar (nu ska jag ut och läsa i solen!)

Miss Muffin
2009-05-12 - 12:46:49

edit: jag tycker att du ÄR skitsmart och skitrolig såklart.

pelle
2009-05-12 - 15:24:35

Duger motivering att du är jävligt cool, eller blir det svaret för spammigt? ;D

Ulli
2009-05-12 - 15:37:35

Hej Anna, jag går på högstadiet och ajg tycker att du är grym, verkligen! Jag tycker att du har variation, det är inte bara en blogg om samma sak utan du varierar dina inlägg & det är super! Jag tycker att du gör grymma illustrationer och du har inspirerat MIG till tusan! Jag älskar din bloggshop även om jag inte har beställt något därifrån, jag tycker att du ska fortsätta att göra det du gör för det är verkligen jätte bra! keep it up. Sedan måste jag också säga att designen på din blogg är super rolig! Jag gillar att du är en ärlig person och står på dig. Tillsist måste jag bara tillägga att du inte alls är en fet person som inte kan någonting. Du har jättemycket bra åsikter och många fina talanger och bara för att du inte har storlek 32 är du inte fet! kram

Mikaela
2009-05-12 - 15:51:57

Hej! Jag läser din blogg för att du är en jätte bra inspirationskälla och jag fullkomligt älskar dina bilder/illustrationer. Sen tycker jag att du är en väldigt bra förebild för ungdomar (inklusive mig själv) med drömmar, du visar dem att bara man vill så går det!

Puss! och lycka till!

Kram Mikaela

Bea
2009-05-12 - 16:01:57

Hej! Jag tittar in nästa varje dag, och hittade hit av en slump för ngt halvår sedan. Jag är inte kreativ själv - men önskar att jag var det och avundas i hemlighet alla med en skapande talang! Varför jag fastnar för vissa bloggar vet jag inte, men oftast är det för att få inspiration, perspektiv eller bara bli underhållen. Jag gillar verkligen dina illustrationer - särskilt fotona blandade med teckningar :)

Lycka till!

Sandra Nordin
2009-05-12 - 16:08:12

Sandra heter jag, är 18 år och bor i Norrland i en pluttiliten stad (fast vi har ändå på något konstigt vänster eller höger 40.000 invånare). Jag är inte sådär hightech och har lärt mig Bloggkoll (som numera tydligen heter Blogglovin') utan din blogg finns på gamla hederliga "Favoriter"! Varför jag läser just din blogg.. tja.. humor och kreativitet skrivet av en tjej med framtidsdrömmar säger väl det mesta. Du inspirerar och får folk att förstå att man inte behöver vara pinnsmal. I like it. Det känns som om man lär känna dig, på ett bra sätt, genom din blogg. Och om man gör det så verkar du vara en ärlig och härlig tjej! : )

Madde
2009-05-12 - 16:40:08

Jag vet inte hur jag hittade din blogg, och inte exakt när den blev en del av min lilla bloggrutin, när jag kollar igenom uppdateringar osv. Men så är det. Och jag gillar den av flera andledningar.

1. Dina illustrationer är inspirerande, och är vad som fick mig att försöka mig på samma sak, vilket har lett till att jag kan en del om illustrator osv, vilket i sin tur har hjälpt mig med kurserna Grafisk Kommunikation A och B, där jag klarade illutsrator som en dans.

2. Du är ärlig. Inget är bättre än när man hittar en bloggare som inte framställer sig som odödlig. Du bortser inte uppochnergångarna, och delar liksom med dig av både och.

3. Du är nog nästan lika besatt av Lasse, som jag. (nja, ingen kan vara liksa besatt som jag, men du är på god väg)

4. Du är inte rädd för att säga vad du tycker. Vare sig jag håller med dig eller inte är det svårt att inte läsa alla lååånga inlägg där du diskuterar värderingar, ideal osv. Det är intressant, och du skriver om det ganska lättsamt. Alltså inte så seriöst att det blir tråkigt.



Jag är ingen speciell. En av alla tusen i Stockholm. 17 år. Drömmer om att bli en blandning av grafisk designer/journalist/ vad som helst där jag får vara kreativ. Dansar också. Har gjort det i sex år. Så när jag inte sitter framför bloggen, hittar man mig i en sal med hög musik.

Malin
2009-05-12 - 19:00:51

Jag läser din blogg varje dag av den anledningen att du (intrycket du ger här) en sån himla härlig människa! Du är driven, ärlig, vågar skriva om dina åsikter, skriver på ett roligt sätt, kreativ, och en stor förebild för mig och säkert många andra. :)

Anna
2009-05-12 - 19:50:21

Anna
2009-05-12 - 19:55:57

Hej Anna ;)

Det jag gillar med din blogg är att du bjuder på dig själv, du är inte rädd för att skriva om saker andra drar sig undan för, tex. mens, om du är deppig och såna saker. Du verkar vara väldigt snäll och tvekar inte att ge andra tips.



När jag började "läsa" din blogg kollade jag bara på bilderna och illustrationerna eftersom jag gillade dem och tyckte du ritade snyggt, du har din egen stil.

Kram :)

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2009-05-12 - 20:09:00

Anna : Tack så hemskt mycket för dessa söta ord. Du anar inte hur mycket det värmer! Många kramar till dig från mig!

Emma
2009-05-12 - 20:51:33

det är alltid ett skönt avbrott att läsa om en vettig människas liv! :)

du har fötterna på jorden, humor & självdistans!

Anna
2009-05-12 - 21:19:14

Jag tycker du verkar vara en otroligt go tjej med fötterna på jorden. En grym tjej helt enkelt! =)



Kramar.

Anonym
2009-05-12 - 21:58:45

Jag gillar din blogg för att det är DU som skriver den!

För att jag älskar dina illustrationer, dina outfits, dina krönikor, din modebloggare, dina egopics! Och varför älskar jag allt detta? För att allt har din personliga twist, allt är DU! Och ingenting du gör är tillrättalagt, utan det är ocensurerat och naturligt.



pusspuss



Psst! Nu har jag röstat på dina linnen!

Sassy
2009-05-12 - 21:58:52

Jag gillar din blogg för att det är DU som skriver den!

För att jag älskar dina illustrationer, dina outfits, dina krönikor, din modebloggare, dina egopics! Och varför älskar jag allt detta? För att allt har din personliga twist, allt är DU! Och ingenting du gör är tillrättalagt, utan det är ocensurerat och naturligt.



pusspuss



Psst! Nu har jag röstat på dina linnen!

Sandra
2009-05-13 - 02:08:38

Hej annibanani!

såklart läser jag din blogg dels för att jag är nyfiken på vem du är..du vet, eftersom vi bor i samma stad :). men även för att jag gillar vem du är, dina illustrationer, dina bilder, ditt skapande.

jag tycker om att läsa om dina åsikter, din dag, din finne, dina funderingar och egoboosts.



det är verkligen häftigt att se hur dina drömmar utvecklas mer och mer, även om du vissa dagar känner att det inte händer ett skit.

men du är inspiration, för väldigt många.



kramkramkram!

mia
2009-05-14 - 12:55:09

Jag gillar blandningen (är inte helt förtjust i supernischade bloggar) här hos dig, tycker om att följa ditt kreativa skapande. Blir glad av dina fina foton och tycker om att du delar med dig av dina tankar.



(Ofta talar du om att du ingen stor blogg har men jag tycker det är många som följer dig, flera tusen per vecka, det är väl inte illa alls.)

Stora kramar/ Mia


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: