GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

lite inredningsdrömmar

2014-11-18 | 12:29:30 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Drömmer om lite nytt på inredningsfronten här hemma. MEn så är det kanske också väldigt typiskt mig att när mycket annat i livet känns kaos vill jag än mer få ordning och lugn i hemmets trygga vrå.
 
Det är stora saker som att byta golv i hela huset till genomgående vita trägolv och göra om hela badrummet, drömmar om att bygga ut köket och även få en balkong på övervåningen..men också mindre saker som lite nya mattor.
 
Just nu funderar jag mycket på det rum jag sitter i just nu, som egentligen bara används just till min dator..här står en svart soffa och en svart kista som soffbord men rummet används inte eftersom rummet bredvid innehåller just tv:n och vår jättestora mysiga sköna soffa..rummet är mest bara en passage till altanen.
 
Och även om vi inte har särskilt mycket middagsbjudningar eller gäster och redan har matplats i köket bredvid, funderar jag ändå på att byta ut soffa och kista mot ett runt bord och stolar samt en apotekarskänk..Ha mina pennor och block och annat i vissa lådor och ha det runda bordet som en bättre teckningsplats...och när vi väl har gäster just servera där istället för att trängas i köket.
 
Nu när jag inte har webbutiken och tryckeriet längre är det liksom inte lockande att gå ner i källaren och ställa sig där och teckna, så nu sprider jag mer ut mig lite varstans.
 
 
Drömmer även om en helt fantastiskt fin rosa fåtölj till sovrummet från Ellos likaså en stor blommig matta.
Eller en mer orientalisk matta och stor kalendaber från Jotex.
 
Jag vill få trapphuset och övre hallen tapetserad och gärna det med Intradetapeter.
Ett snyggt rådjurshuvud som dekoration får även gärna det flytta in.
Kommentera 2 st

Kommentarer
Linnéa
2014-11-18 - 16:38:52

Jag känner igen det där, man vill inreda varenda vrå i hela huset. Men jag försöker hålla mig i kjolen å ta ett rum i taget även om det kliar i fingrarna. Men nu är iaf sovrummet snart klart, det saknas bara några foton på en vägg i princip.

Johanna
2014-11-24 - 16:26:28

Jättesmart att ha matplats för middagsbjudning någon annan stans än i köket, slipper man skämmas för disken som lätt blir när man har folk på besök:)
Och dom där tapeterna, perfection!

Svar: Ja och nu när det är färdigt fattar jag inte varför jag inte gjort det tidigare haha. Och yes tapeten är ljuvlig..och kom äntligen till sin rätt den med nu =)
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: