GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

2014 Outfits

2014-12-30 | 11:09:00 | Outfits och Garderoben

 
 
 
Ja dagarna är sannerligen förbi då jag släpar ram systemkameran och stativ och självutlösare för att ta outfitbilder till denna blogg..Det blir Instagram/iphonebilder i spegeln och provrum eller nån enstaka när jag får sambon att trycka av en bild eller två.
Men det får duga.
 
Mest använda plagget: En svart tunnare långkofta inhandlad i våras på Gina Tricot. Sökte ganska länge efeter den perfekta som inte var stickig, inte för lång, som hängde snyggt slappt och som gick att klä både upp och ner.
 
Oväntade bästa köpet: En blå maxiklänning med smala axelband och resår i midjan. 149 kr på H&M men aldrig har jag fått så mycket komplimanger för ett plagg och hur jag sett ut från både nära,kära och massa främlingar på stan som när jag burit denna.
 
Färger: Förutom mycket denimblått så har det varit en del svart och såklart rosa samt guld och metallic.
 
Stil: Som alltid en mix av lite rockigt, 90talsretro, bohemianchic och mina egna spins på Carrie Bradshawoutfits.
Det är p sommaren jag lever ut som allra mest och då jag njuter som mest av att få klä mig. Resten av året handlar det mer om bekvämlighet, praktiskt och lager.
 
Accessoarer: Jag byter väskor som andra byter trosor, men jag älskar väskor. Hatten användes flitigt i våras och somras och jag har nästan alltid halsband och några armband.
 
Hår: Jag envisas med att ha långt hår men har det sällan utsläppt. Det har blivit tofsar av olika slag, mycket hög hästsvans med en en extra snodd längre ned som en liten twist.
Även blivit en del stor donutfrisyrer.
 
Basplagg: Skinnjacka, långklänning, tshirt med tryck, baggyjeans, stuprörsjeans, långkoftor och collegetröjor.
 
Mönster: Leopardprickar och tvärrandigt.
 
Köpt mest: Klänningar..och skor.. Men är också bra på att fynda i min egna garderob.
Men har säkert blivit i alla fall 20 nya klänningar i garderoben och 10talet nya skor kanske..ehh och kanske lika många väskor.
Kommentera 3 st

Kommentarer
Annster
2014-12-30 - 20:18:53

Så fina outfits :)

Banana
2015-01-01 - 17:18:27

Gillar dina outfits! Min favorit är den där orangeaktiga långklänningen. Mer outfitbilder önskas, spela roll om det är mobilkamera, det är ändå roligt att se för jag gillar din stil!

Johanna
2015-01-05 - 13:03:30

Du är då snygg du!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: