GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

fall fashion wanties

2014-08-24 | 15:14:04 | Outfits och Garderoben

Bastoppar, boots och jeans från H&M, Jeans och Väska från Lindex Shop Online, Stövlar från Din Sko.
 
 
Ja hösten är ju oundvikligen här och även om det är sommaren jag älskar och det är sommarens alla klänningar och öppna skor jag vill fylla garderoben med och sommargarderoben är den jag gillar att shoppa och bära..så kommer ju höst/vinter/vår med kyligare grader = man måste klä sig mer.
 
Och efter lite garderobsrannsakan så vet jag vad jag skulle behöva:
 
Jag är i ganska desperat behov av några par nya jeans, som är hela i grenen och som passar både på jobbet , till vardags och klä upp med lite snygga toppar.
Kanske ett par mellanblå och ett par svarta..
Även om jag föredrar utsvängda jeans så finns det sällan i min korta benlängd och vad är meningen med att köpa utsvängda när man ändå måste kapa just den biten..Sen är ju tightare mer praktiskt till snygga stövlar..
Jag behöver flertalet långärmade bastoppar, enfärgade och kanske nån randig. Basfärger men gärna nån mer knallig och glad också.
Jag är något av en väskjunkie och skulle gärna ha en praktisk vardagsväska gärna med gulddetaljer..dock brukar stövlar och skor ha mer silverdetaljer..hum...
På tal om praktiskt så är det nog lite opraktiskt men jag har snöat in litegranna på tanken på en fluffig jacka som jag vill matcha just med mellanblå jeansen, väskan och stövlarna..kanske ha den öppen de dagar då tempen tillåter det och låta just en snygg bastopp kika fram.
 
I övrigt nåt nytt nagellack, lite nya strumpor och ett par vantar eller två.
Kommentera 2 st

Kommentarer
Fredrik
2014-08-24 - 17:23:25

Min kille har jobbat med jeans nästan hela sitt yrkesliv, via både JC, NK och Levis. Han följde med mig när vi träffades för jag behövde hjälp, och hjälp fick jag! Nu vet jag precis vad jag är ute efter när jag köper jeans och favoriter bland de dyrare märkena är Diesel, men sen är mitt budgettips Crocker, som förutom att vara prisvärda även håller mycket bättre än t.ex. h&m's jeans... Om ni har något JC i närheten så tipsar jag dig att gå in och få hjälp av jeansansvarig för butiken, du kommer inte ångra dig! :) Jag var in där förra veckan för att köpa på mig några par när jag väl har råd, börjar plugga på tisdag så nu kommer ett par år med återhållsamhet. Hoppas du kryar på dig snabbt och i din takt. Kram!

Hanna - Träning och min vardag som trebarnsmamma
2014-08-24 - 19:56:39

Det finns alldeles för mycket fint i butikerna nu...


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: