GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

they don´t call me Pyttis for nothing

2013-10-06 | 19:15:01 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Ja det där var jag i fredags under stora bullbaket..med min "lilla" brödkavel..som är den enda jag har..minns ni mitt lilla rivjärn? Ja det är ju inte konstigt att jag kallas Pyttis liksom..
...men det blev massa bullar, bullarna blev goda och av cirka 35 bullar är det typ 2 stycken kvar.
Och under helgen har jag alltså sett till att vi fått en "ny" hall och när jag ändå hade färg och penslar och rollers framme..tja, nu har även källardörren och ena väggen ner till källaren fått sig en makeover.
Å som om det inte vore nog håller jag just nu på och ger köksbordet och stolarna en ny look också. Herrejisses, vilken produktiv helg! Har ju även hunnit med flera timmars jobb, en joggingrunda, 2 stycken enmilapromenader, bubbelbad och en del kockande.
Sånt här ger mig sådan otrolig energi och livsglädje.
 
Men nu ska jag tvätta händerna och sätta mig i soffan med lite snask. Yummie!
 
Kommentera 2 st

Kommentarer
Anna J
2013-10-06 - 22:52:31

Härligt jobbat! Och att göra en massa saker som är roliga får man massor av energi av. Hallen blev jättefin, gillar färgen jättemycket. Ha en fin kommande vecka. Kram!

Fotograf Julia Jonsson
2013-10-07 - 07:13:46

Tack Anna för dina fina kommentarer och ord. Det värmer verkligen! Jag vet inte varför, men tyvärr är det så mycket lättare för dåliga ord att fastna än de bra och positiva. Det är väl en tidsfråga som handlar ganska mycket om jag bara får lära mig med tiden att sålla bort de dåliga orden.. Jag kan tänka mig att du stöter på samma problem väldigt ofta eftersom din blogg är så stor!

Tack, än en gång för att du gläds med mig och min framgång. <3

Svar: Jo men jag är likadan många gånger..man kan få 100 bra kommentarer och 1 dålig och nog är det den där enda förbanade dåliga man tar åt sig.Jag har sen jag började fått höra att jag inte kan nåt om design, att jag bara är en härmapa( fast det i många fall varit jag som blivit efterhärmad) att jag tecknar fulare än en bebis och att jag är så totalt kass på allt jag gör..nu det senaste har jag ändå varit ganska skonad på bloggen från kommentarer men sett att jag och det jag gör diskuteras" bakom ryggen" i andra forum istället.
Men man får ta det som extra motivation ibland, en morot att bevisa dom fel..som tex för flera år sen när jag fick väldigt mycket kommentarer om hur dålig jag var, så fick jag börja designa för Nelly och vips började samma människor att fjäska istället. Så tragiskt.
Men nu skiter vi i de här dumheterna Julia..bara ta åt oss av det bra =)
Det andra är inget värt ändå .

kram!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: