GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

inredningsrastlösthetsklåda

2013-10-01 | 22:55:00 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Det är farligt att se  och läsa alla inredningsprogram, bloggar och Instagramflöden...för jag vill typ göra om ..NU!
Framförallt övre och nedre hall och trappen då vi inte gjort nåt alls med dessa utrymmen sedan vi flyttade in för snart två år sedan. Hallen nere är en ganska ful itnetsägande tapet i beige med litet mönster i och trapp och övre hall en grön målad tapet.
Jag drömmer om den ganska dyra gula tapeten från första PIP Studioskatalogen..men vi kan inte tapetsera och den höga höjden i trappen kräver nog proffs..och det finns det inte riktigt pengar till..suck..
Så kanske man i alla fall skulle måla nedre hallen..så länge. Så det i alla fall händer hmm.. "nåt".
Känns som jag har en inredningsrastlösthetsklåda som gnager och skaver.
 
Eller vill jag att det bara ska hända nåt..överlag?
 
Oh well..drömmer i alla fall om:
 
 

 
 
Gula tapeten från Pip Studios, underbar cerise fåtölj från Åhléns, snygga krokar och fina insynsskydd, även de från Åhléns.
 
 
 
Kommentera 2 st

Kommentarer
Jess
2013-10-01 - 23:34:41

Jag har också en inredningsrastlösthetskänsla just nu, vill fixa och ändra men vet inte riktigt vad eller hur.. Tapeten är hur som helst väldigt fin, en riktig färgklick!

Anna
2013-10-02 - 22:05:42

Men det känner jag ju så väl igen! Jag har gjort om i både min studio och huset minst en gång om året,ibland två sedan vi flyttade in. och ja, visst vill man att det ska hända något, är sugen på lite förändring, men jag tycker också det känns som om jag förändrar mon omgivning allteftersom jag förändrar mig!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: