GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

female power

2013-10-29 | 20:55:56 | Egocentrerat&Vardagligt

 
 
Snygg ny hoodie från www.avanna.se
 
 
Ja det blev alltså inget Ullared idag, men mamman har iallafall kommit hem nu och sitter inte längre fast uppe i hufudstaden.
Så istället för att spendera pengar på ett varhus idag så jag jag istället
- jobbat, mest administrativ, uppdaterat shoppen , skrivit lite nya infotexter, skickat ut nyhetsbrev. Ditt och datt med smått och gott och sånt som måste göras.
- motivskissat litegranna
- tvättat upp flera maskiner tvätt
- dammsugit
 
Och så tog jag mig en löprunda mellan regnskurarna. Den första på en vecka.
Förra veckan värkte det i vänster smalben hela tiden när jag sprang och precis när jag gick i "mål" så kändes det nästan som nåt gick av i smalbenet och därefter ömmade det, drog och spände i några dagar..
Kanske nåt med benhinnorna?
 Vad vet jag.
 
Men idag orkade jag inte vila mer, men tog det lite lugnare än vanligt och hade bestämt mig för att kände jag det minsta skulle jag sluta. Men det kändes helt ok men blev några km kortare runda än jag kört senaste tiden. Dumt att gå ut för hårt tänkte jag..och ja lite ömt har det känts nu mot kvällen igen i smalbenet..en lite svidande känsla.
 
Nu ska jag röja lite  på lilletoan för imorgon kommer min moster och ska tapetsera den. Äntligen kommer det bli fint där inne! Som jag längtar. Guldrandig tapet och jag funderar på en liten kristallkrona till taklampa.
 
 
Kommentera 3 st

Kommentarer
Anonym
2013-10-29 - 21:05:34

Testa att göra "tåövningar". Så vanligt, ställ dig på tå och upprepa det. Stärker vaderna/smalbenen. Kan vara därför de gör ont att musklerna inte räcker till. Eller underlaget eller skorna eller överansträngda ben. Testa med tåövningarna, hjälpte mig :-)

Svar: tack för tipset! Ska testa det! Gör ju lite "motsatt" övning, står på trappsteg med hälarna utanför och "gungar" för mina hälsenors skull.
kram
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Anna
2013-10-30 - 09:25:50

Det är säkert jättebra övning för hälsenorna, det ska jag testa! :) Mina är lite för korta pga jag nästan alltid gått på tå (har väl känt mig för kort i jämförelse till omgivningen) :P Men den andra övningen är jättebra för vaderna, superbra att göra när man borstar tänderna och är väldigt jobbig fast man inte tror det. Nähe, nu ska jag nog ge mig ut på en promenad och inviga "today im wearing this mössan" som kom igår :)
Kram

Linnéa
2013-10-30 - 12:41:51

Var försiktig med smalbenen/skenbenen/framsida vad. Där sitter benhinnor och benhinneinflammation är nog en löpares vanligaste skada/åkomma. Min sambo fick det och likt dig small det till i benet när han var ute och sprang, kraftig benhinneinflammation och stressfraktur. Nu har han kommit igång och börjat träna igen (efter 6 månaders vila) så var försiktig och öka inte träningen för snabbt =) vidare kan du tänka på hur du sätter i fötterna så att du inte är en tåspringare, då utsätts benhinnorna ännu mer. Sätt i hälen först i löpsteget så sparar du benhinnorna =) Hoppas att det inte blir värre - men lyssna på kroppen =) så slipper du förhoppningsvis skador =) Puss


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: