GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

roses are sweet

2013-03-20 | 10:26:00 | Egocentrerat&Vardagligt

Godförmiddag blogosfären.
Hoppas ni mår bra.
Jag har sovit ganska så knackigt inatt.
Dels har jag 6 jävliga nya myggbett på lår, mage och patte och dels vaknade jag mitt i natten av sprängande huvudvärk. Fy vad ont det gjorde och har nog aldrig varit med om att jag vaknat så förr i sömnen av att huvudet värker.
Så fick ta mig lite sovmorgon idag.
Men nu efter frukost, lite datajobb och annat är jag fit for fight igen så ska strax bege mig ner i min verkstad/fabrik/tryckeri och trycka och packa ordrar med ett glatt humör.
 
Här nedan ser ni några collegetröjor jag postat senaste dagarna. Så fina! Finns givetvis på Avanna.se tillsammans med massa andra snygga grejer!
 
Kommentera 3 st

Kommentarer
Sanna
2013-03-20 - 16:01:50

Den med rosorna är jättefin!

Anonym
2013-03-20 - 19:43:04

Hej Anna,
vill skriva några rader så du vet att jag kikar in med jämna mellanrum och läser, roas, blir nyfiken, bara slöläser. Tycker du är duktig som få som orkar hålla igång eget företag med allt arbete som jag förstår att det innebär. Heja dig!
Keep up the good work!

Anna
2013-03-21 - 09:14:01

Hej,
Den med rosorna är jättefin. Myggbett redan nu?? Kan det inte vara bett från kattloppor? Jag har haft ett än så länge detta år, Kliar så man blir galen. Förra året när min ena katt fick bli utekatt fick jag massor av bett på våren och trodde jag hade vägglöss, blev helt hysterisk innan jag förstod att det var kattloppor min katt tog in. Små svarta hoppande saker. Fast oftast ser man dom aldrig. Luriga rackare. Lycka till med betten.
Kram


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: