GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

midsummer

2013-06-22 | 13:46:46 | Egocentrerat&Vardagligt

Glad midsommardag på er blogosfären! Hoppas ni hade en jättefin Midosmmarafton på just det sätt DU ville ha den.
Midsommar kan lätt bli lite som Jul och nyår annars..man har en bild framför sig hur det ska vara och se ut - allt ska vara lite ljuvt, lite romantiskt, blomfyllt och spetsar men de tkan lika gärna bara bli platt fall och så mycket beror på vädret.
 
Min midsommarafton började i alla fall med en löprunda i gassande sol som efterföljdes av en härlig cykeltur i det vackraste svenska sommarlandskapet tillsammans med mamma då vi fyllde cykelkorgarna med blommor.
Vi cyklade hem till vårat hus och då slöt pappa upp så satt vi här och tog en förmiddagskaffe mina föräldrar, jag och min karl som sedan blev till en lunchkorvgrillning med varsin öl medan solen försvann och molnen hopade sig.
 
Senare mot eftermiddagen/kvällen var vi på midsommarknytkalas hemma hos svägerskan och brorsan tillsammans med mestadelen andra barnfamiljer samt en blivande  barnfamilj..och även om jag itne vill ha barn själv är det ju mysigt med små småttingar som blir själaglada över nåt så enkelt som en ballong.
 
Imorses vid 5tiden vaknade jag av konstiga ljud och trodde vi var på väg att få inbrott. Tassade nerför trappen och hörde att ljuden kom från badrummet och där satt Biscottipälsklingen på fönsterblecket utanför och försökte få upp fönstret mer än den lilla glipa som stod på glänt. Älskade kisse!
 
Idag tog jag sen frukost och varit ute på en 90minuters promenad uppe på berget med mamma.
Resten av denna midommardag kommer spenderas med godis, nån god mat, böcker och tidningar och tv. Bara vara.
 
 
 
 
 
Kommentera 4 st

Kommentarer
Malin
2013-06-22 - 16:28:58

Snygging! Jag hade likadan klänning igår :)

Anna
2013-06-23 - 19:49:29

Pa den sista bilden ser du ut precis som... SJP!!!

JUNITJEJ
2013-06-23 - 20:55:40

Vilken fin klänning!

Fröken H
2013-06-27 - 11:14:27

Mysigt det låter! :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: