GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

ditt pinsammaste klädmissöde

2008-03-13 | 10:47:56 | Klädfunderingar& Önskeoutfits

ok, kanske att jag gräver min egen grav nu eller för evigt blir ratad American Apparel och förstör deras rykte nu men...

146310-4881146310-4880

Men alltså ..Aldrig har min navel synts så tydligt.
Inte ens i en naken situation!

Liksom, ska man ha en så stor grop mitt på magen? Har ju misstänkt länge att utomjordingar liksom föder mig nattetid och det är därför jag går upp i vikt utan någon egentlig förklaring eftersom jag äter nyttigt och rör på mig...

Eller så är dessa hypade AA-fodral helt enkelt inget för mig. Liksom min kropp förvandlades plötsligt till 5 stycken grisar som försökte slås om en för liten filt...typ...Klänningen är tightare än min egna hud.

Och nej jag har inte gjort missen att jag köpt detta plagg i god tro att jag skulle se fucking fab ut i det utan jag fick det med hem i en av goodiebagsen från igår..
Jag trodde först att det var en liten t-shirt...

Men ni ser ju - jag ska inte ha det

Så är det nån av er som vill ha det?
Fuschiafärgad AA-fodralklänning i storlek S lottas härmed ut till nån av er.


Skriv om er värsta modemiss eller pinsammaste klädmissöde här i kommentarerna.
Ni har till imorgon kväll kl 19.00 på er!
Tävlingen avslutad! Grattis Tilda!
Kommentera 117 st

Kommentarer
Johanna
2008-03-13 - 10:56:11

Åhh den skulle jag verkligen vilja vinna... måste bara fundera lite på det pinsammaste klädmissödet...
Kram

panki
2008-03-13 - 10:56:48

Om du äter nyttigt och rör på dig tycker jag att du ska acceptera din kropp som du är. Du e fin. Alla kan inte va jättesmala. Och vem vill ens va size zero? E det snyggt nånstans? Nej inte det minsta.
Gör dig själv en tjänst och gilla läget. Då skulle du må bättre och lägg i stället all den energin på att skapa.
Puss å hej.

DONNASANDRA
2008-03-13 - 10:59:17

Hehe hade gärna fått den i bagen, fick ett par svarta lårhöga strumpor, alla aldra fick klänningar ;-) Du ska inte ha den med kjol över då? :-)

Lena
2008-03-13 - 11:01:28

Jag vet hur du känner dig... Fast tvärsom. Är och har alltid varit alldeles för smal. Så jag vet int om det här "hjälper" (mig hade det int hjälpt) MEN! Den satt mkt snyggare på dig än på alla beniga supersmala småtjejer!

Yegane
2008-03-13 - 11:05:33

Hejsan! Kan du vara snäll och gissa kändis på min blogg :) Så kul och se vad alla svarar :)

Yegane.blogg.se

Ha en bra dag
/Yegane

Malin
2008-03-13 - 11:05:47

jag var på krogen och skulle på toa när jag skulle tvätta händerna så slår jag på kranen och det bara sprutar överallt, och självklart har jag jeans på mig som det ser ut som jag kissat på mig, hade en kort tröja så kunde inte dölja det på det viset, fick gå genom hela krogen för att hämta min jacka och tralla hem blöt i snöstormen mmm vad jag var lycklig.

frida
2008-03-13 - 11:06:20

hahaha, heeej! har precis hittat till din blogg, och fick mig en rejäl flabbis när jag läste detta inlägget! nej, dom där klänningarna är inte gjorda för oss tjejer med former, men shit vad underbar du är som skriver det!! you go girl! kram

Lollo
2008-03-13 - 11:06:32

En pinsam sak som jag kommer på är när jag i mellanstadiet skulle gå till skolan i ett par gula utsvända byxor. Det var lite blött och lerigt ute så när jag kom fram till skolan så var mina gula utsvängda byxor lite smutsiga. De i klassen frågade då om det var regnbyxor, men det var det ju inte så då blev jag lite ledsen. Jag tror inte jag hade på mig de där gula utsvängda byxorna så många fler gånger i skolan!

DONNASANDRA
2008-03-13 - 11:08:02

Jag kan ju också säga att det säkert hade känts lite bättre i en medium, jag kan iaf inte ha mindre :-)

Lisa
2008-03-13 - 11:10:33

Åh min största klädmiss var på en väns bröllop jag gick på. Klädkoden var svårtydd i inbjudan. Frågade brudparet och värdparet vad som gällde:
Fick även där diffusa svar. Värdarna skulle ha balklänning och frack men tyckte det var för att de skulle synas mer än alla andra. Väl där visade sig att ALLA i stort sätt kommer i aftonklänningar!! Katastrof! Jag hade en liten färgglad kort sommarklänning!!!

Therese
2008-03-13 - 11:30:48

Det första jag kommer att tänka på är en gång när jag var runt 10, på sommaren. Jag hade ett par färgglada, konstigt mönstrade
cykelbyxor med en matchande t-shirt som jag av någon väldigt konstig anledning gillade.


Cykelbyxorna hängde på tork så jag gick omkring i bara t-shirt och trosor hemma medan dom torkade. Jag och min kompis fick för oss att knata ner på ica och köpa lite godis och halvvägs där, precis utanför kiosken, där alla coola hängde, så kom jag på att jag hade glömt att ta på mig byxorna. Jag har nog aldrig skämts så mycket i hela mitt liv, och jag har nog aldrig tagit mig hem så fort som jag gjorde då. Nej usch vad pinsamt det var...

Dom där mönstrade cykelbyxorna och t-shirten passar nog rätt bra in på modemiss också, så jag vet inte hur mkt bättre det hade varit om jag inte glömt dom haha.

Ina
2008-03-13 - 11:31:41

Mitt värsta klädmissöde...riktig pinsamt detta. Var ute och firade första maj med kompisarna i våra student overaller och hade picnic i en park. Roligt, men ända möjligheten att gå på toa är en bajamaja. Först står man och köar i evigheter, när man väl kommer in finns det inget toapapper och man får som typ hålla sig på huk och försöka kissa...Får ner min overall och mina jeans och då är det någon som skuffar till bajamajan och jag faller och kissar på mig...SÅ PINSAMT!!! Mina jeans var helblöta! Inte direkt fräscht...Det var bara att ta på sig overallen och ta första bussen hem och byta om. Bussresan hem var det värsta. Kände mig verkligen som ett barn som kissat på sig...not nice. Man har ju visat sig för hela stan i blöta byxor...För denna missöde tycker jag att jag är värd en korvklänning...så man istället kan dra upp den och undvika liknande situationer. :)

Stor kram Anna! Och tack för en fin blogg!

Jeanette
2008-03-13 - 11:35:44

Det var när jag gick 6an och skulle på disco. Hade köpt en ny snygg knytblus i ganska genomskinligt men mörkt material så ma sång inte någon igenom tyget. Under hade jag en vit bh-topp. Hade en toppenkväll med mycket dans och läsk. I slutet av kvällen iser jag dock att lamporna på dansgolvet hade ett sånt sken som får just vitt att bli helt galet självlysande så det enda man såg av mig var en ssjälvlysande bh-topp. Hade inte reagerat på det idag kanske men när man är i den åldern vill man inte gärna stricka ut riktigt sådär mycket haha.

Elin [ n e v n a r i e n ]
2008-03-13 - 11:36:34

Haha vi kan byta ^^
Jag fick ett par alldeles för stora tights med vida byxben i mörkblå nyans.... Hade gärna tagit den där istället, så well... jag försöker väl ^^
.
Det finns en period i mitt liv som jag skäms för mer än alla andra. Till råga på allt lyckades jag dokumentera mitt allra värsta klädmisstag på ett skolkort på högstadiet - jag får sota för det än.
Försöker verkligen garva åt det, men jag sköms fortfarande!
Tänk dig ett par lila jeans från stadium, en limegrön kort stickad tröja med korta ärmar och ränder i en ljusare grön nyans, till det ett par extremt omoderna gymnastikskor, ett osminkat ansikte och nästan det värsta av allt: Ett par tofsar på var sin sida om huvudet, precis ovanför öronen med två nypor à 10 cm långt hår spretandes rakt ut.....
Jag kan verkligen inte smälta det.......

Åsa
2008-03-13 - 11:37:38

Jag tycker jag har koll på mode och klär mig fint (fint enligt min smak) men alltid när jag kollar tillbaka vad jag haft på mig tidigare(foton) ser jag hur katastrofalt fult jag faktiskt klär mig.
Kanske skulle denna klänning passa mig fint, eller så blir den ytterligare en pinsam historia. Ja Ja jag tar den risken. Vill gärna ta chansen att vinna!
Kramar från Åsa

maria
2008-03-13 - 11:38:00

haha, jag gjorde en klassisk grej o fastnade med kjolen i strumpbyxan... behöver väl inte säga annat än att jag kände mig otroligt dum o klantig, särskilt som jag inte kännde speciellt många på festen! kanske inte så mycket av en planerad klädsel som blev en miss, men ändå...

finns väl ett antal dåliga köp i övrigt, men inte lika kul att prata om!

Fröken H
2008-03-13 - 11:39:24

Hmm...önskar inte delta i tävlingen men kan väl konstatera att just ett sådant AA-fodral tillhör ett av mina större felköp (skickades tillbaka). Kom inte i strl M ens med hjälp av ett skohorn (ironi)! Och då har jag normalt strl 38 i klänningar... Vet inte om det är fel på mig eller AA:s storlekar. Anyone?

m.
2008-03-13 - 11:40:19

jag gick i pyjamas till skolan en gång utan att veta att det var en pyjamas. Alla andra dock, lär garanterat ha sett att det var en pyjamas. Lite pinsamt

Nathalie
2008-03-13 - 11:44:21

det pinsammaste jag varit med om var väl nångång när jag sträckte upp armarna... utan att veta om mina små fina svettfläckar... o hela klassen såg.. usch det var riktigt hemskt :(

Anna
2008-03-13 - 11:47:13

Dettta kanske inte är ngn modemiss men men..Usch för två år sedan pluggade jag spanska o efter en tenta skulle det vara fest (där man skulle vara utklädd). Veckan innan var jag varit sjuk men pratade med en kompis o hon pratade massa om vilken bikini hon skulle ha på sig, jag tyckte det var lite konstigt men funderade inte så mycket mer på det. Tentan vara från 9-16 (bl.a. uppsats) så vi fikade inte som vanligt tillsammans efteråt eftersom vi blev klara vid olika tider. Jag mådde inte så bra efter tentan så jag tänkte inte gå, men mådde bättre på kvällen o gick dit utklädd till Katt á la catwoman och kom till ett "beach-party" där alla hade badkläder. Pinsamt haha.

pasia
2008-03-13 - 11:53:11

va? jag vill hellre ha en fodralklänning än de låthögastrumporna jag fick.. :S

hm modemiss? jag har råkat gå ut med olika skor på mig, en stövel och en röd sko, och någon gång har klänningen varit instoppad i strumpbyxorna, inte såå fräscht kanske

Ann-Louise
2008-03-13 - 11:57:59

Pinsammaste jag varit med var när jag var på ett födelsedagskalas hos en kompis när jag gick i mellanstadiet. Jag hade fått en svart/transparent blus med några få rosor på av en kusin som jag tyckte var jättefin. Svårt att beskriva exakt hur den såg ut, men vad som fanns innanför syntes igenom. Jag var inte tillräckligt stor för att ha börjat använda bh och för naiv för att tro att folk skulle tänka på/bry sig om vad som fanns under. Det var ju den fina blusen de skulle kolla på liksom. Killarna, varav en jag var jättekär i mobbade mig flera gånger den kvällen för att mina bröst syntes igenom. Usch vad pinsamt det var! Jag ville bara gå hem. Sedan den dagen har jag alltid haft linne (och bh såklart) under skira plagg =)

Missjeni
2008-03-13 - 12:09:07

största klädmissen? vad kan jag ha varit, tio år och trådsmal, magrutor hade jag också så självklart var man väl lite mallig och skulle gå i magtröjor som slutade precis under popcornen som inte ens hade börjat att växa ut. Motivet var ju ändå det allra bästa, en grå gädda! Jag hade såklart själv snott den ur pappas garderob, klippt av den och poserade framför kameran tillsammans med ett par orangeprickade cykelbyxor som man dragit upp över midjan. Så ja, bildbevis finns och jag var bara tvungen att leta upp dessa kort för att minnas och småle lite för mig själv. Såhär gick vi alltså helt frivilligt. Tack Anna för att du fick mig att kolla igenom gamla fotografier och se tillbaka :)

H-S
2008-03-13 - 12:15:16

Jag älskar färgen, men tror inte att jag blir speciellt snyggare i den =)

Bella
2008-03-13 - 12:24:44

Snygg snygg snygg!
Pinsammaste klädmissöde måste vara de gånger (inte bara en, utan flera) då dragkedjan på min favoritkjol åkt ner (den är trasig) och jag tappat kjolen mitt på dansgolvet eller på väg uppför någon trappa. Väldigt trevligt att stå där i bara trosor och top. Har jag riktig tur så snubblar jag lite på den också. That's me.

Carro
2008-03-13 - 12:25:35

Det pinsammaste jag vart med om i klädväg: Hade köppt ett par svin snygga diesel brallor som jag skulle ha när jag skulle flya privatplan, klev upp på första steget så det sa "rrrriiittcchhhh" ojsan, där sprack brallan från murvan till röven, snyggve! Bara att säga hej då och knata hem med röven och murvan i vädret!- Tyvärr vill jag inte vara med i tävlingen, stl S skulle inte vara snyggare på mig! :)

sanny
2008-03-13 - 12:26:31

fitn :)

Saaara
2008-03-13 - 12:36:31

Modemiss och Modemiss sådant tänkte man antagligen inte på i så ung ålder men jag var inte allt för gammal Men jag körde på mjukisbyxor och en någon riktigt färglad tröja tillsammans med ett par pumps som var för stora för mig men skulle promt ha dem och det har vi filmat in för jag gjorde ju ett framträdande i dessa kläder då jag sjöng. Om inte annat så är det nog alla dessa cyckeltoppar man ville ha på sommrarna.

Anna
2008-03-13 - 12:38:28

Va härlig du är som bjuder så pass på dig själv!
Rosa är en sjukt svår färg att se snygg ut i! Jag själv ser ut som MissPiggy i rosa!

Marie Gustafsson
2008-03-13 - 12:53:42

Mina allra största "klädmiss"....hahahaa
Det var minst lika pinsamt för min 5 årige son. Jag stressad, ensamstående tre barns mor, hämtade min yngste son på dagis. Kladdig, smutisgt och regnigt väder ute. Cyklade från jobbet och in på dagis för att hämta lillkillen. Man får dra på "blåa plastsockor" över skorna när man ska gå. Ni vet så inte golvet blir smutsigt inne.
Allt väl så långt.
Sedan på med kläder på lillgrabben och sedan cykla till affären. I affären upptäckte vi att jag hade vinterstövlar med blåa "plastsockar" över ....ute på stan i mataffären !!!!!!!!!!
Hahahaha....pinsamt ! Men okej..jag bjuder på det!
Kram !!!!

Carro
2008-03-13 - 12:55:27

Pinsammaste är utan tvekan när jag gick i sexan/sjuan. Jag hade på mig byxor och en färgglad stickad tröja. Vi hade någon form av lek, jag skulle visa karusellen uppskjutet. Jag hoppade som en dåre framför min klass och vad händer? Jo tröjan åker såklart upp så mycket att mina dåvarande "bröst" syntes. Alla skrattade och jag blev röd som en kräfta, liten spelar ingen roll, det var så sjukt pinsamt.

Cornelia
2008-03-13 - 13:07:39

Jag hade på mig en velourdress i rosa leopardmönster och ett par stora vita sneakers på ett skolfoto. Typisk 90-talistbarn. Jag förstår inte hur mina föräldrar släppte iväg mig.

Vill vinna. Vill vinna. Vill vinna...

Malin
2008-03-13 - 13:19:30

Jag vill då INTE vinna. Men nu fick jag inspiration till ett inlägg i min blogg. ;)
Jag hade ett par rosa manchesterbyxor (fodrade, tjocka saker, nästan som termobyxor) med matchande rosa manchsterjacka (även den fodrad och jättefluffig). Detta bar jag i skolan på mellanstadiet och blev kallad boxaren. Ja, det såg ut som jag hade baoutamuskler. ;)

-> JOSFIN
2008-03-13 - 13:25:12

Själv är jag löjligt besatt av de där fodralen, men det taskiga studiebidraget gör att jag är dömd till H&M och Lindex..
Mitt pinsammaste klädminne var i alla fall när jag gick med ett par håliga jeans i skolan för inte allt för länge sen. Själv tyckte jag att de var rätt så coola, lite "rockiga", men det var först när jag kom hem som jag upptäckte att ett av hålen klart och tydligt avslöjade att jag hade på mig mina gamla trosor med Barbiemönster (som jag fortfarande kan använda, men som INGEN ska se xD). Pinsamt. Aldrig mer håliga jenas för min del..

Sen har jag gjort otaliga klädmissar under mina dagis- och lågstadieår, men då tycker jag faktiskt att man har rätt att klä sig precis hur man vill, utan att följa något mode :)

Emelie
2008-03-13 - 13:26:13

Ett sånt fodral skulle jag vill ha som pepp för att fixa beack 2008! I det kan jag inte gömma nåt, så om jag inte fixar 5 kg till 1 juni så får jag helt enkelt gå klädd i den klänningen ändå!

Mani
2008-03-13 - 13:30:59

Pinsammaste klädmissödet måste ha varit när jag (disträ som jag är) cyklade upp på stan för att handla smink och hårfärg på HM. Och sedan upptäckte när jag passerade en spegel att jag hade på mig mina urfula, blåvita "husvagnssemester-träningsoverallbyxor". Ut och in!

Brukar alltid slappa runt i de hemma, men de är verkligen inte något att visa upp för omvärlden. Haha.... (jag handlade mina saker ändå, alla hade ju redan sett mig så det var ingen idé att försöka rädda situationen med en snabb reträtt)

Sara
2008-03-13 - 13:35:36

Jag är alltid ett halvår efter med trender, det kan man kalla modemiss. Jag trippar ständigt ett steg efter modelejonen och när jag väl får till det är trenden långt långt borta. Så en American Apparell klänning vore min räddning, den är ju fortfarande trendig! :)

Johanna
2008-03-13 - 13:39:07

Jag skulle så gärna vilja vinna det!
Synd att jag inte kan komma på något missöde bland kläder just nu.. kanske man få vinna den endå? :)
Klart har man klätt sig helt wrong ibland, men det förtränger man ju gärna ...

kram på dig :)

Emma
2008-03-13 - 13:39:13

Jag vill så gärna vara med och tävla men kan inte komma på någon riktig pinsam klädmiss. Jag tycker att varje dag är en klädmiss för min del! /Emma

leopardia
2008-03-13 - 13:42:18

åh, det är likadant för mig, jag är ju dessutom piercad i naveln så det ser bra skumt ut ifall jag råkar få på mig ett sånt där plagg...

Mia
2008-03-13 - 13:52:17

Någon som kommer ihåg när det var inne med s.k. jazzbyxor? Tighta som tusan i lycra med utställda ben.. Jag hade på mig ett par vita sådana och mens... Behöver jag säga mer?

Den där färgen på klänningen skulle göra sig mycket bättre till fläckar! ;)

Jenny
2008-03-13 - 14:00:06

Haha! min värsta modemiss var lätt när jag skulle på en audition. När jag kom fram upptäckte jag att jag hade satt mig i någonting blött och att jag hade en stor våt fläck i baken! Och med stor menar jag STOR! Inte konstigt att folk hade tittat konstigt efter mig. Det blev ingen kul audition precis och jag skämdes något så fruktansvärt när jag satt där bland alla snygga människor och så jag med min "kissfläck".
...jag fick inte jobbet

Anni
2008-03-13 - 14:00:25

Jag tycker att du var skitsnygg i den! Behåll den för dig själv istället, du kan ju alltid ha en kjol över?:)

Sara
2008-03-13 - 14:02:21

Jag har två kläd-kiss-historier. Båda utspelade sig i vuxen ålder och på precis samma sätt, det vill säga jag lär mig tydligen inte av mina misstag. Första gången var jag hemma hos min kompis. Jag fick låna en kofta av henne eftersom jag frös litegrann. Efter många koppar te blev jag kissnödig och gick på toaletten. Först när jag var färdig och skulle torka mig upptäckte jag att änden av snöret till koftan låg i toastolen, fullt indränkt av kiss. Min kompis tyckte det var fruktansvärt kul och äckligt på samma gång. Självklart berättade hon det för alla. Jag tror hon slängde snöret sedan. Andra gången var jag hemma hos några vänner, då iklädd min egen kofta. Åtminstone. Även där upptäckte jag till min fasa att snöret dinglade ner i toastolen. Men jag låtsades som ingenting hade hänt och försökte gömma undan den blöta delen när jag satte mig i soffan. En kille böjade av någon anledning dra i snörets andra ände, och innan jag hann reagera hade han fått tag på den andra. "Har du kissat på snöret eller?!" sa han högt och skrattade. Av någon dum anledning blåljuger jag och drar en tam historia om att det blev blött när jag tvättade händerna. Vilket såklart ingen trodde på, och det fick jag höra resten av kvällen. Därför kan jag nog behöva en klänning som man bara korvar upp till midjan innan man sätter sig ner.

Tilda
2008-03-13 - 14:10:59

Åh men du kuunde ju satt en hög kjol ovanpå den och behållt den själv! Men om du tjatar så, klart man vill vinna, men har inte en så lång historia, utan när jag var 13 år, så var jag lite udda, som de flesta 13 åringar. Jag skulle iaf möta min kompis på stan och tänkte att jag ville ha en fräsig frisyr.. Jag hade ganska långt hår på den tiden, så jag satte en toffs mitt på huvudet, testade med en till över den första tofsen och de såg coolt ut, testa en till.. Tillslut hade jag hela min snoddsamling i en pinne mitt på huvudet i alla olika färger! Skitcoolt tyckte jag så jag gick ner på stan och mötte min kompis som också tyckte att det var cool! Dethär var ju iof lite av en hår historia, men hursomhelst :)

Natalie
2008-03-13 - 14:20:14

En stor modemiss, inträffade för mig i höstas då det var väldigt populärt med färgade strumpbyxor. Jag köpte ett par orangea, efter att ha sett så många som passade i det.. Men tyvärr var inte fallet så på mig. Jag såg ut som en lysande morot, rent ut sagt.

Men det skadar ju inte att prova, för nu vet jag det till nästa gång :)

Malin
2008-03-13 - 14:21:27

Under större delen av min lågstadieperiod gick jag runt med luggen i en toffs mitt på huvudet. Det spretade så mycket att mina grannar började kalla mig "fontänen".
Ingen mer lugg-tofs för min del ;)

Lisa Walker
2008-03-13 - 14:25:00

Åh, den skulle jag verkligen vilja ha! :)
modemiss, hmm, har svårt att komma på någon miss men ett pinsamt minne var förra skolavslutningen, hade då vita leggings och en tunika. Vi åt jordgubbar till frukost den dagen med klassen. och vem har sedan en stor röd fläck nedanför rumpan? Jo, jag! och så var jag tvungen att gå runt hela dagen eftersom jag skulle se min brrsa ta studenten. ojoj.

Bim H-D
2008-03-13 - 14:27:40

Hm, klänning för kvinnor med kurvor på rätta stället? Nopp... det där är för size zero... ungefär, hm... och det verkar som om stolekar - du ser... STORLEKAR i de där påsarna plockats hur som helst - S till vissa och M till vissa... många är redan less, förutom över att de har fått ont i ryggen av att BÄRA hem allt och hade behövt få en massage på köpet - ingen nöjd än... ;)
Dock var den där läcker!!! Häftigt till att ha till kjol, kapa den om man vill tex... göra top av den, då det finns symaskin faktiskt!!!! ;) Jag vet hur de ser ut - symaskinerna - då jag har en, som fungerade senast... och den ÄR väl använd genom alla år jag har sytt, dvs sydde ;) Men, som klänning... hrm, får jag skriva det? hm, lite åt hållet - slampa... :) Nu slår mig många som älskar dessa ålskinn, men på vilken skala... stilettklackar till denna och det är kört ;)
Må så gott... värmländskan Bim, och du duger som du är... så det så... vad de sedan stoppat i påsen är en helt annan sak... hitta någon som har en storlek större och behöver mindre? ;)

Anonym
2008-03-13 - 14:53:56

men vad KONSTIGT! för det första så är det väl rätt tydligt att den modellen bara passar skinny tjejer, och för det andra - storlek S? Vad är problemet liksom, klart den inte passar!

Hayley
2008-03-13 - 15:20:30

Jag absolut älskar hur du skriver.. Helt underbart skrivet tycker jag!! :) Klänningen är lite läskig och jag tänker då inte ge mig på att få den.. Jag skulle se ut som en strandad val iklädd skinnet av en korv typ.. :)

Älskar dock att läsa din blogg.. tack för att den och du finns (värsta asskisser här ju så ville jag ju inte att det skulle se ut)

//Hayley

Pinsamt!
2008-03-13 - 15:22:07

Okej, min största modemiss.... Jag gick i årskurs nio....
Jag skulle lämna mina hemmanycklar till min lillasyster som glömt sina. Jag mötte henne på hennes fritids, och i all hast tog jag på mig dessa blåa plastfodral på fötterna (som man har på ytterskorna) eftersom jag hade bråttom och inte hann att ta av mig självaste skorna. Sedan var det bara för mig att skynda mig till tåget som skulle ta mig in till stan... Där jag skulle möta några vänner (ej nära vänner), så jag ville erkligen vara fin. Men vad hade jag glömt?!
Jo, under hela resan till stan (40 min) och sedan ett tag till, tills jag mötte mina vänner upptäcker vi att jag glömt ta av mig de blåa plast skydden från skorna. Gissa om ja skämdes!

Mari
2008-03-13 - 15:27:25

Min absoluta modemiss måste varit när jag gick i 8an-9an någon gång och det var superpopulärt med jazzbyxor i microfiber. Jag fick låna ett par vita av en kompis och de var litelite små, men jag drog upp dem som vanligt och efter en hel dag i skolan så tittade jag mig i spegeln och insåg att inte nog med att mina vita (men mönstrade!) trosor lös igenom det hårt åtsmitande tyget, så hade jag dessutom dragit upp jazzbyxorna så pass att jag hade en fin s.k. cameltoe! Väldigt sexigt!
Sedan blev det modernt att ha kjol över de där byxorna och tur var väl det! ;-) hahaha

Kram på dig!

Matilda
2008-03-13 - 15:40:00

Oj, den skulle jag vilja ha! Har försökt beställa den från AA:s sida men man måsta ha Visa. SKulle bli jätteglad och så en sån. Min värsta modemiss är, då jag ville bli lite extra fin inför skolan, och allt blev helt fel. Klädde mig från Rosa topp till tå; Klännning, strumpbyxor, tröja, och t.o.m Väskan. Där var min modemiss, men har nog flera. Men Hoppas jag vinner:)

Rebecca
2008-03-13 - 15:40:17

Jag köpte ett par moonboots en gång i tiden. Illoranga och svindyra.Dom gick upp till knäna och såg ut som dunskor. Hade tjatat på mamma jätte länge. Sen fick jag dom och har aldrig använt dom. Vill ofta vara lite speciell men fan inte så speciell. haha .. Kommer ihåg att dom inte ens fanns i min storlek så köpte 2nr förstora.. haha

Anonym
2008-03-13 - 15:41:35

alltså. inte med och tävlar, vill bara säga att du är alldeles lagom. jag gillar inte för smala tjejer, man ska vara 'normal' och hälsosam. inte banta jämt! du är fin som du är :)

Fia
2008-03-13 - 15:49:41

Min liknande klänning hann till och med komma hem innan jag insåg misstaget. Men du måste verkligen ha gått ner i vikt? Har haft datortorka ett atg och sen jag läst din bogg sist ser du slankare ut. Se det med utomjoringarna kan du spola :) Ha en trevlig kväll! Kram

Madde
2008-03-13 - 15:59:20

åhhh fyfan va ja vill ha den klänningen!! min storlek med GAHHH!
min värsta modemiss måste nog varit i sexan på grundskolan.. jag och min bästa kompis skulle åka till stan ensamma för första gången :) jag hade valt kläderna dagen före, mycket noga.. en tunn, lång kjol som gick ner till fötterna.. BEIGE! o prasslig som ett tält.. till detta hade jag en tillhörande väst i samma färg och en vit t-shirt under.. detta är inte allt.. på fötterna hade jag mina alldeles för höga platådojjer i svartvitt o sedan turkos ögonskugga på ögonlocken.. stackars min kompis som fick stappla runt me mig på stan.. folk måste ju liksom ha undrat..Särskilt med tanke på att min kompis första kommentar när hon såg mig var: "Va har du på dig egentligen?" medans ja tyckte ja va skitsnygg i min outfit.
hihi

lina
2008-03-13 - 16:08:31

jag skulle vilja vinna klänningen till min lillasyster, för om jag fick på mig den så skulle grisarna bråka ännu mer. min största modemiss är nog större delen av mitt liv skulle jag tro. men speciellt två gånger när jag färgade håret, en gå¨ng i sjuan. då blev det "barbierosa" o en gång i nian då blev det rött och lila. o då menar jag inte rött som i härfärgen röd, utan röd som på en röd bil. frisören höll på jätte länge o försökte avfärga mitt hår innan balen i nian. hon lyckades inte helt så det var lite rosa skimmer i frisyren. jag h¨ller mig numera till naturliga färger.

Hanna
2008-03-13 - 16:13:14

Jag skulle på vår fest tillsammans men mamma och pappa, och kommer uppklädd från topp till tå i en klännng som verklien sticker ut.
när jag kom dit så var jag den enda som var uppklädd, alla andra hade vardags kläder och var allmänt gråa... fasen. men kvällen blev lyckad ändå! jag kände mig fin, men lite för fin...

Louise
2008-03-13 - 16:26:14

Pinsammaste klädmissöde? Hm, det lär bli svårt att överträffa de andras modemissar, men alltid kul att dela med sig...
Det här hände faktiskt för tre veckor sen, så det var väldans praktiskt på ett vis, tur i oturen.
Det var första dagen i skolan efter att jag hade kommit hem från Thailand. Tänkte att jag skulle sätta på mig nåt festligt, så det blev bl.a. en ny svart kjol, en t-shirt med tryck och enkel knut i håret.
Jättefint tänkte jag, men kanske var kjolen lite tajt över rumpan, heh. Iallafall drog jag snabbt på mig den på morgonen, för jag hade lite brått till skolan. Drog upp blixtlåset och kastade mig ner för trapporna. Inte vet väl jag, men det måste ha varit när jag böjde mig ner för att låsa cykeln vid skolan som kjolen brast, och inte märkte väl jag det när jag hade musik i öronen. Gick ju runt där i skolan med hålet i baken tills mina vänner upptäckte det. Haha! 8D
Grejen är ju det också att jag alltid klär mig snyggt och hänger med i trenderna, mer än någon annan i skolan. Därför var det ju sååå himla pinsamt! xD Kommer aldrig glömma det, hur mycket jag än försöker!
Vill bara påminna dig om att du är jättefin som du är Anna, dock vet jag hur du känner dig. Jag läser din blogg varenda dag och bara älskar dina t-shirtar, önskar jag hade råd att införskaffa en just nu, bara.
Glad Påsk, önskar Louise
[email protected]

Madde
2008-03-13 - 16:26:34

Åh skulle verligen vilja vinna!! Älskar rosa och har läänge velat ha ett AA-fodral!! :)
Min största klädmiss.. Måste varit för något år sedan då jag kände att det blev för mycket av allt. En röd tröjklänning med någon slags polokrage, randiga strumpbyxor, benvärmare, midjeskärp och ankelboots. VAD tänkte jag på?? ;) Jag kände mig så gräslig!
Kram!!

Stephanie
2008-03-13 - 16:42:23

Jag kommer fortfarande ihåg vad jag hade på mig första skoldagen i sjuan, mina vänner retar mig för det varje gång ordet "mode" kommer på tal. Vita capribyxor med svarta fläckar a´la dalmatiner, lila plastigt linne med synliga bh-band under. (ett statament på att man faktiskt använde bh) På fossingarna hade jag klumpeduns-sandaler från Sketcher (Britney hade gjort reklam för dom). Sminkmässigt hade jag ett ton glitter på ögonen och några kilo mascara. Håret skulle vara platt platt platt och låg slickat på skallen. Fnissar bara av att tänka på spektaklet :)

Och du, ingen är snygg i det där fodralet om man inte har en helt slät, retuschad kropp... Kram tjejen!

Maxine
2008-03-13 - 16:48:02

Haha, ja.. min klädmiss är nog ett par för små röda jeans som sprack i baken framför en gubbe på bussen ^^ Skulle böja mig ned o ta upp min mobil så.. *PANG!*
Då kan jag säga att jag var lika röd som byxorna mina! Uscheslibush!

karin
2008-03-13 - 17:02:04

Jag tycker inte det är något fel, du ska vara glad för din kropp, du e fin..du skulle nog fått dig ett leende om du såg mig i den där!! haha!! jag e inte tjock eller så, men inget i närheten av att ha en sådan där!! men du skulle ju kunna prova en svart?? :D jag däremot låter smala tjejer utan kurvor få nöjet att bära såna plagg.. för kurvor e nåt man itne kan ha me dom =(

J E N N Y
2008-03-13 - 17:13:01

Mitt pinsammaste klädmissöde var en dag i sjuan; det var den enda dagen på hela terminen som jag bar mjukisbyxor och till råga på allt var de ljust, ljust blåa. Nästan vita.
Men det var inte det som var det pinsamma, det pinsamma var att den var den dagen som jag fick min första mens. På en redovisning också där man står inför hela klassen och vips. Japp en röd fläck. Usch som man skämdes den dagen..

Kram, http://www.bluedreams.tjejsajten.se

Johanna
2008-03-13 - 17:15:41

Nu tror jag att jag kommit på min största modemiss... För ganska många årsedan fanns det på Wear It (vilket minne) en tröja som var helt genomskinnlig svart med flaxande ärmar och en fast sydd liten svart topp under som alla långa snygga tjejer bar... Och självklart skulle jag oxå ha en sådan då! Det var ju bara det att jag var kortare än jag är nu + att det fanns en del veck på magen men tro inte att jag tog på mig något under den för det... nej då! Jag gick runt och visade upp min bleka veckade mage i tröjan och tänkte att det är ju modernt! haha... har fortfarande kvar den men bara i tron om att jag någon halloween ska klä ut mig till häxa! (med linne under) haha!

Sarah
2008-03-13 - 17:22:10

Haha mitt minne får bli när jag köpte en tröja jag tyckte var så fin! Det stod text på den med det tänkte man ju inte på när man var tolv.
Sen när jag kom hem och visar den för mamma blir hon rasande. Då visar det sig att det står "hooker" på tröjan jag köpt, haha!
Hon rusar tillbaka till affären och skäller ut dom och jag var såklart tvungen att följa med!
Det var pinsamt kan jag säga!

Ha det bra, kramar!

Matilda
2008-03-13 - 17:22:43

För det första passar du väldigt bra i den så om jag var du skulle jag aldrig sålt den:)
Men jag skulle bli sååå häääääääääääääääääääääääääääääääääääär glad om jag vann den:)

Min klädes miss var nog när jag skulle på fest för typ 2 år sedan.Min mamma och pappa hade gått först(för vi skulle till grannarna)och jag skulle komma typ 1 timme efter.Och jag som var inne i mina egna tankar och tänkte inte på att det var 50 årsfest och att de är väldigt fina av sig.Så jag kom i jeans med hål i och en vit tshirt.Haha det var så jädra pinsamt att gå runt där blad personer med klääningar och kostymer för tusenlappen.Jag vet inte vad jag tänkte på . Men nästa gång ska jag i alla fall tänka lite mer! haha

Kramar till dig.

Mathilda
2008-03-13 - 17:41:05

Har inget speciellt sådant jag kommer på just nu, men vill jättegärna ha AA-fodralet. Kanske lite stort(?) Vilken storlek är det i?

Kramar

Alexandra
2008-03-13 - 17:42:26

alltså. helt ärligt. Jag tror jag har för mycket former för en sån där klänning. Skulle se ut som en ballong ;) Jag har hellre min röv o mina bröst än den :P Fast det e fin på vissa personer :)

ronnie
2008-03-13 - 17:43:59

håller med pancake till att börja med...

jag tror min värsta modemiss var att dyka upp på bröllop i stora fula slitna synthetiska fejkläderstövlar från din sko mitt i sommaren...

jag var ung
jag var dum
jag trodde att jag var typ gothisk synthare

jag har ångest för det än idag...aldrig har jag känt mig så ful och malplacerad och hemsk någonsin...som om om de som jag satt med vid bordet led för att de skämdes så mycket å minsa vägnar typ...och allt var grundat i en nojja jag hade att jag var smällfet och äcklig och ful och att jag såg smalare ut om jag hade skithöga skor...så det var liksom tvångsmässigt att jag gick dit så mer än att jag tyckte det var snyggt...och så känner jag än idag...jag kan bara ha en viss typ av kläder på mig som döljer min fetma på bästa sätt och skulle aldrig våga gå ut i nåt avslöjande för då skulle alla se vilken bluff jag e och att jag egentligen väger typ hundra kilo...så ehh en AA klänning skulle fan va en bra utmaning för mig. jag vill också våga vara fin!

Melinda
2008-03-13 - 17:53:52

Hah, jag som tänkte att du var snygg i den där färgen. Men visst.. Få se nu... Kan väl ha varit när jag gått runt med öppen gylf i skolan. Inte så hett kanske. :D

Emelie
2008-03-13 - 18:07:07

Jag kan bara nämna det hemska ordet Buffaloskor och lägga till string, tighta byxor och linne.... sen är jag hemma. Men man ska väl inte skämmas, alla har vi väl varit 14 någon gång=)

Alexandra
2008-03-13 - 18:10:37

Fast jag kanske måste påminna om Buffalo-skorna som var asheta för 10 år sen? Jag hade sånna blå/vita tsm med gröna jazzbyxor och typ kjol över... VARFÖR hade man kjol över byxorna? hahaha

delinda
2008-03-13 - 18:18:53

hade på mig en liknande igår haha =) ja d rätt tunna. mitt värsta i klädväg är väl Buffalo-eran med savann-byxor och magtröjor med text, eller mina snorgröna hipsters med texten PARIS på bälter.....ohhh my

Åsa.S
2008-03-13 - 18:21:54

Visst är det otäckt när naveln syns sådär... blir samma på mig. Och nej, jag bryr mig inte om att tävla om den, för jag skulle passa ännu sämre i den! =)

Dee
2008-03-13 - 18:22:30

Det kallas kurvor och det ska en kvinna ha. Så det så. Jag tycker du var jättefin.

Linda
2008-03-13 - 18:22:37

Jag har haft många modemissar..Har t.ex. haft byxor och tröja av samma tyg med massa nallar på, kjolar över byxor *ryser* det kommer säkert att komma fler modemissar men man får väl bara försöka glömma det:)

Emma Bjuvenhed
2008-03-13 - 18:29:36

Okej, bered dig på att skratta! Jag hade en period där jag hade väääääldigt baggyjeans (vi snackar häng ner till knävecken ungefär!),stora tröjor och allting toppade jag med en hårfrisyr som var kort på sidorna och med en sne krokig sak i mitten som knappast var värd att kallas tuppkam. Absolut no offense mot tuppkam, baggy osv, men dethär var katastrof! Sedan har jag även haft grönt hår. Det kan nog få vilken outfit somhelst att se konstig ut :P

Fast jag vann iofs förra tävlimngen så chansen är väl inte så stor igen :P Men jag har trånat efter en sånhär klänning hur länge somhelst, men inte vågat köpa. Så det är klart värt ett försök!

Amanda
2008-03-13 - 18:48:23

Klänningarna är små i storlekarna så du skall inte käna dig så ledsen. Hade jag haft en 36:a hade jag knappt kunnat andas i den, fick gå upp en storlek på den klänningen och då sitter den bättre :)

Lotta
2008-03-13 - 18:56:13

Jag kommer ihåg när jag var liten och skulle till skolan , jag gick väll i ettan eller så. Vi hade bråttom och pappa gick före och satte sig i bilen. Jag hade fortfarande pjamas på mig och jaga hade tjatat om att få ha den till skolan, det fick jag ju såklart inte. Men ändå drog jag på mig en stor jacka och satte mig i bilen och han märkte inget. Värt att nämna är att pjamasen hade olika möster med blommor på i skrikiga färger!

Hannah
2008-03-13 - 18:57:17

Snyggwe!

lovisa
2008-03-13 - 19:19:08

Vet inte om man kan kalla det modemiss direkt, men detta hände mig för typ 5 år sedan: Hade varit på toa på min dansskola, och bacillskräckig som jag är hade jag lagt papper på toasitsen. När jag var klar hade det pappret fastnat i brallorna!! Som tur var var jag rätt liten så det gjorde inte så mycket. Men skämdes gjorde jag! =) Ha det bra!

sofia
2008-03-13 - 19:23:18

min värsta modemiss måste definitivt vara närbrynjan, så hemskt! Mina 34 största modemissar genom åren:

1 orange brynja
2 grön brynja
4 vit brynja
3 långärmad beige brynja

I efterhand kan jag inte förstå hur jag kunde ha på mig brynja, haha...:)

sofia
2008-03-13 - 19:24:22

åh, nu var jag för snabb med att skriva, haha :P ska vara mina 4 största modmissar, såklart.. :)

Malin
2008-03-13 - 19:33:22

Mim största miss var när jag tjatade på mamma att köpa ett pre röda skinnbyxor med nitar på från miss sixty. Ville verkligen ha de där byxorna..Hon gick till sist med på att köpa byxorna till mig. Samma dag skulle jag sitta hårmodell, hade ingen aning om att frisörena skulle färga mitt hår orange och snagga det (en äkta robocop frisyr). Så till missödet: Denna sjuka frisyr och de röda skinnbvyxorna fick mig att se utr som (förlåt) en militant lesbisk vegan....Hmmmm...bör tillaggas att detta var ett par år sen..

Erika
2008-03-13 - 19:37:36

Ett ab mina pinsamaste minnen är en kväll inne i stan på Vattenfestivalen (gamla goda tider). Jag hade ett par tajta jeans på mig.. kanske liite för tajta.. För under kvällen så skulle jag upp o stå på en hög kant för att kunna se ett av alla jippon. Men när jag så kliver upp hör jag ett stort "riiitch"! Mina byxor har då gått sönder rakt ÔVER rumpan.. inte lite under (som kanske kunde ha ursäktats med ett "det är meningen") ut rakt över.. Så där står jag med ett 2 dm långt hål på byxan rakt över rumpan mitt inne i stan! Det va mindre skoj! :P Men något att skratta åt så här i efterhand..

Sranje
2008-03-13 - 19:43:29

Om den inte sitter fint på dig, så gör den nog inte det på mig iheller :P..

Har 2 stora modemissar ^^. En klänning som jag köpte på Bikbok, den såg ganska fin ut.. Och nej, jag prövade inte den INNAN jag köpte den. När jag väl tog på mig den så såg jag så himla stor ut. Den var nämligen randig och den hade stort resårband längs ner på klänningen.. Till det hade jag astajta tights.. Så ja, där uppe såg jag ut som en XXXL och där nere som en stoppad falukorv o0.

Det andra var för flera år sedan. Tight linne och tights som var mönstrade i gul, lila och rött. 90-tals modet för barn var inte särskilt fint ;P

S A N D R A
2008-03-13 - 19:44:32

Åh gud med want me want me want väldigt mycket för just nu finns det bara glädje när jag ser denna klänning! alltså, modemissar har jag gjort många av. När jag var liten, typ lågstadiet, tycker jag att jag var ascool i dessa kläderna:

JÄTTE vida byxor, alltså minst en meter vida, och de var rosa glittriga, neon rosa glitter på dom! Sedan så stod det LOVE med feta bosktäver på dom.. till det matachade jag otroligt fint med en magtröja som var urtvättat och grön, fyfan alltså! Och när jag var väldigt väldigt liten kanske 5, så lånade jag pappas hatt, mammas otroligt fula sextiotals skjjorta och mormors rosa mocka pumps! Det måste ha varit en trevlig syn för grannarna när jag skulle ut och leka!

Sassy
2008-03-13 - 20:05:33

På högstadiet sydde jag ett par turkosa, superutsvängda manchesterbyxor som jag hadepå mig i skolan. Och de hade verkligen helt fel passform. Och en dag hade jag en stor, svart t-shirt med en alien på till.. Usch, jag ryser...

kram

Linda :)
2008-03-13 - 20:10:37

kanske inte kan kalla det Modemiss men men. Hade ialf köpt ett par vitta byxor som jag var supernöjd med. Jag och nåra kompisar skulle ner till köping som är typ 7 mill ifrån där jag bor och träffa nåra killkompisar. Direkt när vi var framme går jag till busskuren och sätter mig ner utan att riktigt kolla vart. Och tror du inte ja lyckades sätta mig i nån brun äcklig klega. Såg ut som ja hade sketet ner mig och tröjan ja hade var kort så ja kunde inte dölja de direkt. De var ju inte bara tillräkligt pinsamt att ja skulle gå runt me de utan killen som ja tyckte om skulle ju också se de!!
nu tycker jag att jag förtjänar den där tröjan så ska ja lova att se mig för innan ja sätter mig nånstans ;)

Hanna
2008-03-13 - 20:28:29

Min största modemiss var nog när jag började sjuan i en ny skola i stan. Alla tjejerna var trendmedvetna fjortisar, också kom jag från landet, och hade på mig ljusblåa utsvängda jeans med LYSANDE och då snackar jag LYSANDe, rosa blommor, kofta upptill å blå ögonskugga ändå upp till ögonbrynen. Fyy tusan!

Hoppas jag vinner! Skulle vara kul att få något från American Apparel, har ganska långt till Stockholm om man säger så ^^

EmmahSusanna
2008-03-13 - 20:41:43

Detta inträffade när jag var 14-15 år; Jag och några kompisar var på en fritidsgård i stan. Vi hade åkt dit för att träffa kompisar och spana på killar. (speciellt jag, som var kär i en som var där, haha)Jag, mina kompisar och några killar (b.la han som jag var kär i) stod ute och rökte. Plötsligt springer en av killarna fram till mig och drar ner mina mjukisbyxor! Där stod jag med ändan mot killen jag var kär i, haha. (Detta var dessutom på den tiden då nästan alla tjejer använde string, utom jag som då hade rosa vanliga trosor)Kan tillägga att det tog ett par månader innan jag besökte den fritidsgården igen, haha. Och inte fick jag ihop det med killen heller, haha.

MATILDA
2008-03-13 - 20:56:19

jag tackar inte nej till de :D de va kul att se dig igår btw, även fast ja inte vågade gå fram till dig haha :P

Petra
2008-03-13 - 20:59:17

Min största modemiss var när jag gick o shoppade med en killkompis, jag hittade en fin blommig kjol som gick o grönt och oranget. Hittade även matchande linnen och köpte detta ihopp om att kunna ha det till helgens festligenheter.
Dock visade jag det för min tjejkompis som jag gjorde allt tillsammans med. Hon berättade då för mig att jag troligtvis skulle behöva hårnät om jag skulle bära den kjolen, hon poängterade noga att hon inte menade på huvudet, o linnena som var så fina, visade lite väl mycket hud. Hon rådde mig även till att inte shopa något mer tillsammans med killar. Och efter det har min shopping gått betydligt bättre!

Karin
2008-03-13 - 21:07:02

Min värsta miss var helt klart att ha sverigetröjor och savannbyxor på mellanstadiet! Verkligen gräsligt var det då man tänker tillbak, dessutom så fattade man inte ens vad det var för något som ens tröjor stod för, usch de hemska minnerna vill man bara radera! man trodde man var stor och världsvan :P

Lotta
2008-03-13 - 21:15:03

Jag vet inte om man kalla det modemiss, men en gång i högstadiet, du vet då alla är så himla rädda för att sticka ut, hade min polare tt par grisrosa riktigta 70-tals tjafs.
Hon bad mig ha dem på mig en dag bara för att se om folk skrattade, för i så fall ville hon inte ha dem och bli utskrattad.
Eftersom jag aldrig direkt brytt mig om vad andra tycker drog jag givetvis på mig brallorna och blev utskrattad, men vad fan - jag tyckte de var ganska coola =)

Cecilia
2008-03-13 - 21:21:13

Mitt största modemisstag är när jag var i lekskoleåldern och gav min fritid åt gymnastiken. Jag tyckte det var så fint med gymnastikdräckt att jag ville ha det jämt! Därav gymnastikdräckt+byxa till lekis. Jag var lite före min tid och idag är de ju ett utav de snyggaste man kan ha!

sofia
2008-03-13 - 21:25:03

hej! Jag har gjort klssikern att fastna med en kort kjol i trosorna .. Riktigt pinsamt då jag var hos min sambos föräldrar för första gången. Hans mamma fyllde år så de var massa vänner till henne där och jag ville se söt och proper ut och det slutade ju som sagt med fiasko när jag kom ut från toaletten och hade ena skinkan bar.. Jag höll på att dö av pinsamhet just då men nu skrattar jag mest åt det =) kram sofia

Malin!
2008-03-13 - 21:42:58

Halllå!

Det var när jag hade alldeeles för utsvängda brallor. De var bruna kontorsbrallor ,duvet( varför jag tog på mig dem från första början vet jag inte) Problemet var bara att jag verkligen inte kunde ha såå utsvängda byxor. hur skulle jag lösa det? jag var på en liten utomhusfestival mitt i sommaren.. Allt jag hittade var isoleringstejp och visst dög det. Jag tejpade fast byxorna längs fotlederna - först syntes det inte men allt eftersom kvällen gick blottade jag mer och mer mina lindor med isoleringstejp kring fotleden.

obs att detta var ngt år sedan... :D

Noleime
2008-03-13 - 22:07:45

Min värsta modemiss är nog när jag liksom du i detta inlägg föröker att kränga på mig något tight dagen efter en stor frossa. Det spänner och stramar och jag känner mig fetare än någonsin.
Men sen andra dagar så glider plagget lätt på och jag känner mig nästan nöjd med min figur. Detta är då såklart dagar efter att jag avstått ifrån frosseriet.
Så när dessa få dagar inträffar, de dagar då jag kan känna mig riktigt nöjd, då skulle det vara kul att ha den där AA klänningen och sedan kunna spatsera omkring och känna mig väldans sexig och snygg. Även om den kanske hade strammat så att jag med gråt i halsen hade slitit av den i kastat in den i garderoben så hade det varit värt det de dagar då jag kan bära den med stolthet.

Kram!

Fia
2008-03-13 - 22:11:15

Min värsta modemiss var när jag gick till skolan med en för kort kjol. En tråd hade placerat sig på kjolkanten bak. En lärare skulle vara snäll och plocka bort tråden och jag fick panik! Jag var så rädd att han skulle se mina trosor så jag försökte plocka bort tråden själv, vilket så klart resulterade i att jag gjorde en snabb vridning...och ja, jag antar att han såg betydligt mer än om han själv plockat bort tråden. Ha det bra! [email protected]

Anna
2008-03-13 - 22:36:59

Min absolut största katastrofmodemiss var när jag en dag kom till skolan trött och hängig och en av mina kompisar kommer fram till mig och frågar lite diskret vad jag har på mig. Först förstår jag ingenting men sedan när jag inser vad jag har på mig vaknar jag genast till liv. Till min fina bruna blus har jag mina blåa pyjamasbyxor med små får på! Kan ju säga att jag kutade hem snabbare än vad man kan säga modemiss.

emelie
2008-03-14 - 00:53:49

men nå, sötis. färgen passade dig skitbra i allafall :)

Malin
2008-03-14 - 07:29:04

Jag brukade på fullaste allvar ha rosa nätbrynja med endast svart, porrig bh på mig när jag gick ut på krogen! Detta till ett par snortajta svart utsvängda jazzbyxor. Trodde att folk stirrade för att jag var snygg, men så här i efterhand så, inser jag att så inte var fallet ;) Vill dock poängtera att det jag hade på mig var mycket trendigt just då, typ 2003.

För ännu längre sedan (högstadiet!) envisades jag med att ha bhinlägg, eftersom jag var platt som en planka, dessa var vita. Faktum är att det inte ens var bhinlägg utan min mammas amningsinlägg! Ni vet sånna där vita bomullshistorier. Hade inte råd att köpa så mycket på den tiden, hade inte ens tillgång till barnbidraget, så jag tyckte jag var lite smart när jag snodde dessa för att stoppa upp boobsen. Inte så diskret dock. En gång när jag satt och hade ett allvarligt samtal med en kompis i skolmatsalen, men tyckte att hon tittade lite konstigt på mig. De hade såklart krypt upp ur urringningen och nästan trillat ner på bordet. Nuförtiden skulle man väl kunna skratta åt något sådant, men då trodde jag allvarligt talat att jag skulle dö. Alla kunde ju se mig när de gick förbi!

Matilda
2008-03-14 - 08:07:15

Vad sägs om knallröda manchesterbyxor, knallgul t-shirt och så en riktigt grön täckjacka på det. Jag såg ut som en vandrande rastaflagga. Men det var inget jag tänkte på när jag gick hemifrån. Fy fan vad jag ångrar den outfiten när jag tänker tillbaka såhär 3-4 år senare. Största modemissen big time.

lejla p
2008-03-14 - 10:40:31

För ca ett år sedan, skulle jag på danstävling i en annan stad. Jag slängde i lite kläder i väskan och tänkte att väl framme, får jag bäl bestämma vad jag ska ha på festen som skulle starta direkt efter tävlingen. Nåväl, eftersom jag inte packat ner en enda vettig tröja så lånade jag en polkagrisrandig urringad t-shit av en kompis. Till det hade jag mina beiga, pösiga nylonknickers , ett brunt skinnskärp över höften med megastort glittrigt spänne. Som grädden på moset hade jag bruna loafers och ett pärlhalsband virat flera varv runt halsen, och så får vi ju inte glömma bort mina oversize-örhängen som flängde lite överallt. När det blev kallt drog jag på mig en vit collegeluvjacka.
Det värsta och pinsammaste är att jag tyckte att jag var skitsnygg. Och folk har bild på det.
Att det sedan regnade över det tunna knickers-tyget är ju sedan en helt annan historia...

/Lejla.

stina
2008-03-14 - 11:25:10

http://contaqt.blogg.se/1195477590_skabbigt.html

här har du min värsta klädmiss senaste året. jag bar ett par snygga stövlar till stuprör och benvärmare på jobbet. men värmen på kontoret hade lagt av och mina fötter blev till isbitar. så jag fick ta på mig ett par gamla gympaskor för att inte frysa ihjäl.. och det passade inte så fint med stuprör och benvärmare. ser för jävligt ut!

Jessica
2008-03-14 - 11:57:05

Jadu, pinsamma modemissar eller vad man ska kalla det finns det många av i mitt liv.

En tofs mitt i pannan när luggen ska växa ut - dokumenterat på 3:ans klassfoto.

På mitt tioårskalas hade jag en jääääättestor T-shirt med texten "En volvo i mina bästa år" och massor med konstiga tryckt på runt omkring - allt från badankor, tandborstar och fan vet vad. Till det ganska fula jeans och ett par riktigt ugly skor - vet inte vad jag ska kalla dem ens. Men så var det, det finns på film. Kalaset var i själva verket mitt och en väninnas födelsedagsfirande, vi hade klassdisco tillsammans. Kul i ett hjul. I och för sig var det många outfiter under det discot att dra på smilbanden åt, men när jag ser mig själv så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta..

Klänningen/fodralet på bilden är absolut inte i min storlek, eller ens att tänka på till mig. Däremot skulle just den väninna som jag hade mitt tioårsdisco ihop med vara ursnygg i en sån här klänning! Hon fyller snart år och det skulle vara kul att ha den här klänningen som en alternativ present till henne..=)

Moa
2008-03-14 - 13:52:25

Oooh vill så gärna ha en AA! :) Mitt största modemiss/modemissöde (som jag inte har lyckats förtränga, i alla fall) var i tvåan på gymnasiet då jag blev tvungen att vara med i en debatt inför en hel gymnasieskola iklädd skjorta, högklackat - och mjukisbyxor! Dragkedjan på mina byxor lyckades nämligen gå sönder då jag sprang på toa en minut innan det skulle börja - PANIK! Som tur var (eller nja) hade en av mina kompisar träningsväska med sig, så det var bara att bita ihop och dra på sig mjukisar för att inte överge min stackars kompis på debatten. Satt där på scenen och försökte dölja mina ben under bordet så gott det gick, och rörde mig varken i pausen eller i slutet förrän alla gått! Det var traumatiskt.. Haha :)

Moa
2008-03-14 - 13:52:55

Oooh vill så gärna ha en AA! :) Mitt största modemiss/modemissöde (som jag inte har lyckats förtränga, i alla fall) var i tvåan på gymnasiet då jag blev tvungen att vara med i en debatt inför en hel gymnasieskola iklädd skjorta, högklackat - och mjukisbyxor! Dragkedjan på mina byxor lyckades nämligen gå sönder då jag sprang på toa en minut innan det skulle börja - PANIK! Som tur var (eller nja) hade en av mina kompisar träningsväska med sig, så det var bara att bita ihop och dra på sig mjukisar för att inte överge min stackars kompis på debatten. Satt där på scenen och försökte dölja mina ben under bordet så gott det gick, och rörde mig varken i pausen eller i slutet förrän alla gått! Det var traumatiskt.. Haha :)

Malin
2008-03-14 - 15:43:29

Min största modemiss.... hehe :)

Det var nog när jag trodde att färgade band knytna á la guns'n'roses i pannan som matchade resten av mina kläder var snyggt. Det värsta är att det inte var så längesen...

anni
2008-03-14 - 18:29:40

Du är fin som du är Anna! Helt perfekt.

Jag skulle jättegärna vilja ha ett AA-fodral, nästan beställt ett men har inte blivit det när man inte har så mycket pengar.

En modemiss jag gjort var på skolavslutningen i trean, en lång blommig klänning (köpt på Myrorna, den var verkligen inte fin!!) sen över hade jag en vit och blå fleecetröja och en illrosa hatt. Har det på bild någonstans, hoppas ingen av mina andra kompisar har det, så pinsamt!!

Inget speciellt men skulle så jättegärna vinna, och det är ju JAG med headern där jag har med din tröja ;)
Kramar och hoppas man vinner!!!

emilia
2008-03-14 - 19:49:45

Det måste ha varit på nyårsafton förra året. stort hus, otroooooligt mycket folk och en full tjej som jag som när jag varit på toa bara dragit på mig strumpbyxorna, fullt omedveten om att jag drog dem över min klänning och upp under brösten. så där sprang jag ut bland hur mycket folk som helst.. ni kan ju tänka er hur jag såg ut, och vad alla skrattade när de såg mig... så nu när jag går på toa på en fest så checkar jag alltid mig i spegeln innan jag går ut för att försäkra mig om att klänningen INTE är istoppad i strumpbyxorna, igen.

isabella
2008-03-15 - 13:43:18

Tävlingen är ju redan slut, men jag måste bara få lätta på mitt hjärta.

När jag gick i sexan fick jag för mig att sminka mig. Inget fel på det bara jag skulle ha haft gåvan att se på mig själv med andras ögon! Hade köpt en klarblå kajalpenna och ett rosa-lila-skimrande läppstift på en lågprisbutik. Detta använde jag samtidigt. På munnen. Den blå pennan som konturpenna och läppstiftet innanför. Och pennan tog slut, det var alltså inget jag använde en gång och kom till sans, utan jag använde det till sista droppen! Nu nästan 10 år efteråt fattar jag inte vad jag tänkte med. Och mina föräldrar som lät mig gå ut på detdär viset kunde ju heller inte vara riktigt kloka!

Aboutamericanow
2009-04-30 - 13:49:41

Great site


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: