GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Vårkänslorna fick mig att bli colour mad bazalooka på Ikea

2007-03-12 | 19:38:17 | Foto/Fotografering

146310-1088Ojojoj vilken lång dag!
Jag , Li och hennes lilla ettåring Luna stack iväg till Ikea vid elvatiden i förmiddags inpackade i Bettan - en blå Volvo 240 och kom hem strax efter sex.

We shopped 'til we dropped vilket inte var det allra lättaste med ett barn som skulle underhållas, springa runt, matas och gosas med dessutom...dock var den lilla skitungen jätteduktig och skrek  minst av alla de andra barnen på Ikea.

Ja jag testades verkligen idag - jag gillar ju inte barn egentligen och vill inte ha några själv, men jag klarade av att både vara trevlig, jollrande och tröstande. Haha.

Med underbart vårväder utomhus så verkade jag dras till extra glada färger inomhus idag...eller vad sägs om en brutalt mönstrad hallmatta i rosa . rött, grönt, gult och blått?
Eller två stycken kuddar i skrikigt blommigt?
Runda små askar i regnbågens färger!
Röda kastruller och röd musmatta.
Vita, frostade lampor och illgröna handdukar och badrumsmattor!
Trepack med saxar i orange, gult och turkos.

Jag köpte även två stycken gungstolsaktiga fåtöljer - en i grönt och en i blått. Har inte orkat montera ihop dom än bara, men bild kommer garanterat. Har däremot varit ganska så duktig redan och fått mattan på plats, satt ihop förvaringsboxarna och lamporna.

Nu kliar det på hela kroppen av shoppingsmuts så jag ska ta mig en dusckh och sedan göra mig en gooooood smooothie och mackor, för svamprisotton och chokladbollen samt latten vi inmundigade under shoppingen har sedan länge mättat färdigt.
Kommentera 3 st

Kommentarer
Elsa
2007-03-12 - 19:59:02

Snygg matta! Såg riktigt cool ut, och väldigt färgglad!

Ofelia
2007-03-12 - 20:11:17

Måste också säga att mattan var helt underbar! :) Själv har jag ett färgsprakande badrum med allsköns skrikiga färger. Det blir man glad av. ;)

helenamariacecilia
2007-03-12 - 21:58:25

Finfin matta! Det är härligt med massa färg ibland, det kan man behöva. Själv har jag massa rosa grejer hemma, och har funderat på en tokrosa ryamatta till vardagsrummet, men inte riktigt vågat gå hela vägen än och inhandla en...


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: