GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Lade nyss på luren...

2007-03-07 | 21:19:22 | Egocentrerat&Vardagligt

146310-1059Har haft en mindre panikattack som mamma fick ta mig igenom via telefon.

Antagligen berodde den på nervositet, stress och annat inför dagens avstämning plus känslorna ifrån själva redovisningen.
Men den utbrytande orsaken blev hysteri och ångest över huruvida jag skulle äta, vad jag skulle äta...

Jag åt två rostade mackor med ost, tomat, gurka och ägg samt en smoothie till frukost, sedan åt jag precis samma sak till lunch och sedan en banan och två koppar te under eftermiddagen.

Efter redovisningen kom min bror och hämtade mig och vi drack kaffemedvarmmjölkochkanel och spånade på lite idéer.

Sedan var klockan helt plötsligt efter sju och jag började känna hunger blandat med halsbränna och en väldans o-ork och olust till att ställa mig och laga mat. Till kvart över åtta gick jag och suckade och stönade, öppnade skåp och stängde kyl och frys. Kände att jag bara skulle få mer halsbränna om jag åt någonting, men hungrig var jag ju. Det enda jag var sugen på var precis samma sak som jag ätit till frukost och lunch...men det fick mig att känna mig väldigt onyttig - hallå! Mackor hela dagen?1

Så jag ringde mamma och då brast det...hunger, illamående, stress, press, lågt blodsocker, ångest och blandade känslor.


Men nu har jag ändå ätit två rostade mackor med ost och gurka och ägg och en smoothie och en kopp te.
ick inget riktigt grepp om vad de andra i klassen eller lärarna tyckte om mina grejer. Jag såg själv så fort bilderna kom ur skrivaren att typsnittet var fel. Vilket de också påpekade.
Någon sa att bilderna var kalla...
Jag vet inte.

Jag vill verkligen fortsätta med detta projektet och jag tycker att det är kul att jag själv såg med en gång att typsnittet inte fungerade och att istället för att ge upp  och " jag skiter i det"tankar som jag fick förr, vill jag göra många utkast.
Sen blev jag inte grillad av Bertil, min förre mentor och yrkesfotograf/lärare, under min redovisning...han kom fram till mig efteråt och tipsade om var jag kunde få min bok tryckt..jag tog det som en positiv sak.


146310-1060
Kommentera 11 st

Kommentarer
Lotta
2007-03-07 - 21:42:30

Panikångest lät inte skoj, hoppas det känns bättre nu och det var ju faktiskt positivt att han tipsade dig om tryckeri =)
Kramen och sov så gott.

Karin
2007-03-07 - 22:03:58

jag fick den också av flera, men minns inte alla:) la den första utmanaren på minnet
klart jag tänkte på dig, du har ju kind of min favvoblogg:) du är så kreativ och duktig

Sweetheart
2007-03-07 - 22:05:51

Men gumman då :( Så får du inte känna! Dina bilder är verkligen inte kalla, jag älskar dem och det är jag säker på att massor av andra bloggläsare också gör! Och idén är underbar, jag köper en bok direkt den blivit tryckt! :) Och ibland äter ajg också bara mackor en hel dag, det är ju så gott ;)
Hoppas att det känns lite bättre efter att du pratat med mama din, så du kan sova gott i natt! Occh vakna med ett leende på läpparna imorgon och känna att det kommer bli en underbar dag!
Många kramar!

Lottis
2007-03-07 - 22:11:23

Jag tycker INTE att dina bilder är kalla, jag tycker de är jättefina och skulle önska att jag oxå hade förmågan att ta bra bilder... Så keep up the good work, och fokusera på vad din mentor sa. Om han tipsade om var du kunde få din bok tryckt, så måste han ha tyckt att det var bra :-) Kram på dig!

H-S
2007-03-07 - 22:12:14

Jag beställer ett ex av boken med en gång! Älskar dina bilder, så härliga färger!! Tror att du skulle kunna få all mat att se god ut =)

Lottis
2007-03-07 - 22:15:02

Åh, missade att jag fått en kommentar från dig :-) Så kul, en Brynäsdiggare till ;-)

Jenny
2007-03-07 - 22:35:29

hur går det?;)

Anna
2007-03-07 - 22:45:46

Känner igen dedära med mackor idag :P Frukost: 2 rostade mackor, lunch: 2st toast, fika: 1 rostad macka.. Mackberoende typ :/

Dina bilder är inte kalla. Jag tycker tvärtom, de är på något sätt stilrena och varma. I like it that way! Det gör du med antagligen, annars skulle du inte ha gjort dom som du har gjort. (Iaf dom du har visat i bloggen)

Och ja, två saker är ju bättre än inget. Ändå om det bara är prylar. Hade varit bättre att lyckats med två saker i livet.

Anna
2007-03-07 - 23:10:36

Lotta: Ja jag tar det som en positiv sak - att han ansåg den tryckvärdig =)

Karin: Är jag?? Oj...jisses..nu blev jag alldels blossig i kinderna! Hehe tokigt är att ibland när du hajat till när jag skrivit om min kompis Karin i bloggen så har jag nu börjat " tänka/accesorera " till dig när jag hör namnet Karin.

Sweetheart: Tack för varma ord och tankar sweetie. Du och det betyder mycket =)
Jag vill verkligen göra den här boken och jag ska försöka spara ihop pengarna det kostar att skicka den till tryck...en dag kanske...
=)
Det känns alltid lite bättre efter snack med mamma...hon lugnade mig och sa att jag varit stressad o trött och att jag ju visst ätit nyttigt o alldeles för lite...haha " lyssna på mamma nu - det är en order pyttis"

kram!

Lottis: åhh tack! Ja jo jag försöker se det så med - att han såg den som tryckvärdig.

H-s: haha nu vet jag ju inte om jag nånsin får den tryckt eller får råda att trycka den själv...det vore jäkligt kul, men än så länge får jag nöja mig med hyfsat bra datautskrifter tror jag..En sådan kan du få köpa med men jag atar att du vill ha en från ett tryckeri.
Kram!

Jenny: de två små är färdiga, det är den stora det är problem med.

Anna: jo det var väl lite det där med "kalla" som jag blev nästintill chockad av för jag tycker de är varma o inbjudande, färgglada och lustfyllda...kommentarerna idag var så olika dom jag fått här i bloggen...så jag lyssnar på er ;)
Även om jag naturligtvis vil ha kritik med - bra som dålig..men man är så utsatt när man står där inför 20 andra "konstvetare" liksom..

kram!

Yonna
2007-03-08 - 09:59:04

Jag tycker att dina bilder är tvärtemot kalla! De är så enormt personliga och vackra med alla extra utsmyckningar att de blir jättevarma! Det är så som jag anser i varje fall!
Panikångest låter inte roligt alls, stackars dig. Du ska inte må dåligt över att ha ätit mackor en hel dag! Din kropp kände förmodligen att den behövde mackorna, och det var därför du var sugen på dem :-) Kroppen är ju jädra smart på det sättet!
Ha det nu jättebra! Och jag längtar tills din bok kommer ut! Jag kommer garanterat stå först i den långa kö som kommer bildas när du ska signera boken ;-)
Mååånga kramar

leopardia
2007-03-08 - 10:45:06

jag tycker du ska fråga om det där med kalla... man kan ju som inte bara hosta ur sig en sån sak utan att förklara varför... det är ju inte särskilt konstruktivt...
sen tycker jag ju inte att du ska betala för att få den tryckt utan att något bokförlag ska betala dig för att få trycka den :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: