GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Fröken Glufsglufs continues to glufsa i sig more and more.

2007-03-09 | 16:55:11 | Foto/Fotografering

146310-1069


Pust och pustpust. Äntligen sitter jag ner och andas lite granna. Från tidiga morgonens promenad och hundtrauma till de intensivt, men ok ,ändå avslappnade frukostbuffén till spring för att hinna med lunchen på hotellet för att sedan gå promenad igen och efter det träffa mamma, gå hem med henne till mina föräldras hus och fika och säga hejhejhejdå för att sedan följa med pappa till systemet och ett postutlämningsställe. Sedan bli hemskjutsad för att dra fram dammsugaren och moppen för att ha ett någorlunda rent hem att fira helg i....äntligen så sitter jag ner i soffan, med min lap top, pratar på msn med bästaste Karin och ska koppla av med lite lyxläsning i form av nya Veckorevyn som damp ner i brevlådan idag samt två nya böcker jag fick av mamma .

Jag ska dricka ett glas saft eller två - mamma gav mig även två flaskor hemmagjord saft - klarbär och jordgubb, nothing can beat the taste of mammas jordgubbssaft!
Jag fick även en flaska Tequila Rose på systemet, pappa köpte fast det var mammas kort som betalade, haha.

Vi åt förresten ingen kladdkaka, mammi och jag, som jag ville för det fanns ingen på några av de konditorier vi var på. Dock blev det en himmelskt liten biskviebakelse med chokladtäcke, mandelspån och grädde inuti. Me likey - Fröken Glufsglufs continues to glufsa i sig more and more.

146310-1068
Kommentera 9 st

Kommentarer
Ofelia
2007-03-09 - 17:02:39

Åh, kan inte jag få komma över och dricka lite Tequila Rose med dig? *sugen* ;D

Btw, beträffande smycket plus eventuell beställning av det där grymma finnmedlet... sounds fine! Har dock inte mailat, jag drar mig alltid för att både öppna mailen öht - och i synnerhet för att maila. Blir matt av blotta tanken. Tvångstanke måhända? Hähä. Men du, funkar din MSN? Och jag har för mig att du skulle komma till Sthlm inom en snar framtid? Vore kul att synka med lite fika om du har tid/ork/lust?

...men du, hur sjutton får du ner all choklad eg? ;D Jag blir illamående efter en halv liten Plopp... Blurp.

Fredagskramar!

Anna
2007-03-09 - 17:35:48

Ofelia: Du är så välkommen så :)

haha tvångstanke kring mail, du är ju för rolig...fast jag drar mig iofs alltid för att svara på mail....förutom mammas.
Ja nu funkar min msn!

Ja jag komer till sthlm den 21 mars och stannar kanske i två dagar - så en fika eller lunch vore verklige helkul!

angående chokladintaget - tja är man en glufsglufs så är man...då går det mesta ner....
kram

Fredrik
2007-03-09 - 17:39:11

mm gott med bakelse... =)

Maria
2007-03-09 - 17:52:27

Jag såg en tjej som var jättelik dig på tåget idag!

Maria
2007-03-09 - 18:01:28

Hejsan!
Har läst din blogg ett tag nu, och tycker den är jättebra! Men är samtidigt orolig över hur du egentligen mår. Det är egentligen inte min sak att lägga mig i ditt liv, men jag känner så igen mig i det du skriver. Har själv varit med om hela den karusellen, och för mig ledde det till 2 år med anorexi. Det började bara med att jag ville äta nyttigare och nyttigare. Efter ett tag kunde jag inte sätta gränsen för vad som var normala portioner och hur och när man kunde "unna" sig saker. Till slut stängde jag av nästan all social kontakt för att inte behöva fika och äta mycket. Säger bara att det inte är värt det. När man väl börjar att konstra med mat så blir det lätt en nedåtgående spiral som slutar med någon form av ätstörningar. Vill inte se det hända dig!
Ta hand om dig.

Madde : )
2007-03-09 - 18:03:05

Bakelsen såg riktig god ut :)

Hoppas du får en mysig fredag, det är du värd !

Julia
2007-03-09 - 19:52:11

Jag har köpte i julklapp Matines dagbok till min mamma. Hon har nu läst den och tyckte den var underbart rolig, ja vet inte riktigt har inte läst den men den verkar vara bra. :)

ha det!

emelle
2007-03-09 - 23:44:07

Hmm. Sophie Kisellas bok, är det något bra att ha? Försökte med Martinas, men det gick verkligen inte. Dock är martinakoden superkul!

Mikaela
2007-03-10 - 12:36:52

Tequila Rose är så gott!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: