GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Så inget ont som inte har nåt gott med sig, right?

2018-03-04 | 22:43:15 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Ja så här har jag legat stora delar av veckan...Jag känner mig så nedkörd nu. För en månad sen hade jag sjukvecka i nån konstig förkylning som gjorde mig mest trött, skittrött. 
Sen höll hostande och irritationskänslor i halsen sig kvar tills förrförra helgen då jag kände mig skitfrisk och pigg och äntligen kom ut på en härlig löprunda i solsken och ganska mycket barmark. Kände mig på G, frisk och stark och lycklig!
 
Men i takt med att snön återigen började vräka ned så  fick jag först en aggressiv svampinfektion - och ta-da de väldigt effektiva bra orala svampinfektionstabletterna som fanns på apoteket receptfritt fram tills i somras måste du nu få utskrivet av en läkare..Självklart så fort det handlar om kvinnliga besvär så ska det vara krångel att få hjälp med dom..suck..
 
Och sen kom väldig hosta tillbaka förra torsdagen och  gick jag hela förra helgen på jobbet med illasmakande slemhosta och trötthetskänslor. I tisdags fick jag återigen gå hem sjuk från jobbet med både feber och en hosta som fick folk att vända sig om.
 
Vårdcentralen här i stan har inte det bästa ryktet så jag beslutade mig för att testa App-doktor som så många rekommenderar.
Dubbelt så dyrt mot VC men jag fick kontakt ganska fort på onsdagskvällen och ett löfte om att få Cociliana på recept med en gång samt remiss till labb för prover.
Självklart var Tidaholmslabbet inte en samarbetspartner så krångel krångel med det , betala ytterligare pengar när det väl hade rett ut sig .
På torsdagskvällen fick jag svar av App-doktorn att mina prover hade visat det och det..för att nästa minut få beskedet att nej det var visst inte mina prover. Och receptt? Oj då det hade visst glömts av.
Ytterligare en timmes väntan och mina prover var normala.
 
På fredagsmorgonen hostade jag blod och slem och sen blodpropparna i lungorna för 3, år sedan gör ju inte blodiga hostningar underverk för mitt psyke direkt.
Så ringde VC, fick tid, betalade ytterligare avgift och spenderade 2 timmar där, fick sitta och inhalera grejer, fick kortison-shot och fick även en inhalator och kortisontabletter utskrivet samt en sjukskrivning för akut bronkit och en remiss för lungröntgen senare i veckan.
 
Hostar som fan och nästan rädd att jag dratt på mig inkontinensproblem på kuppen, blodiga hostnigar även idag och jag känner mig inte nämnvärt bättre..suck.
Men sjukskriven imorrn då och eftersom jag ändå knappt sover om nätterna så kan jag ju se OSCARS inatt!
Yey!
Så inget ont som inte har nåt gott med sig, right?
 
Kommentera 3 st

Kommentarer
Amanda
2018-03-05 - 08:50:40

Låter inte särskilt skönt, hoppas du kryar på dig fort :)

Svar: tack amanda <3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Anonym
2018-03-05 - 11:10:33

Krya på dig!

Svar: tack <3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Cecilia Bergman
2018-03-05 - 20:24:38

Åh fy! Krya på dig!

Svar: tack snälla!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: