GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Ack ack SATC how I love thee.

2018-01-24 | 19:54:31 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Igår vaknade jag upp förkyld, efter att ha känt lite begynnande halsont under måndagen samt att jag under måndagskvällen fick något märkligt, väldigt obehagligt och smärtsamt nästan krampattack i framsidan av halsen och tungan och sedan värkte struphuvudet resten av kvällen så fort jag rörde på huvudet....aldrig känt något liknande och sedan jag fick blodpropparna i lungorna för tre år sedan reagerar jag med panikkänslor så fort det är något jag inte kan identifiera eller känna igen symptommässigt.
Men jag gick och jobbade igår ändå, men inatt hostade jag som en tok tills jag somnade på soffan så sjukanmälde mig idag. 
Och vad passar väl bättre när man är krasslig och ska vila än ett hederligt SATCmarathon? 
Japp 23 dagar in på detta året tog det innan det blev dags för sex and the city.
Jag lär väl, som varje år de senaste 15 åren se igenom serien några gånger till samt då och då ha på väl valda avsnitt som lite feelgoodwatchning eller ha på i bakgrunden när jag och bästiskarin har vinkväll...Ack ack SATC how I love thee.
Tänk denna serie har varit en del av hela mitt vuxna liv  Och än lär den mig nya saker , se saker på andra sätt och än slår det mig hur mycket som är så jäkla välskrivet och vältajmat och spot-on.
Kommentera 2 st

Kommentarer
Anonym
2018-01-25 - 08:28:24

Krya på dig vännen💕 Kram Mia, Eyra och Luna

Amanda
2018-01-26 - 10:53:21

Den är ju SÅ BRAAA! Det är denna och Gilmore Girls som går på repeat hemma.


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: