GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

känslokarusellen

2017-09-27 | 21:20:29 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Ett av fotona jag gjort till förstoring som jag ställer ut i helgen då det vankas "Konstnatten" här i Tidaholm samt i Falköping. Ställer ut fredag-söndag, både konst i form av tavlor och teckningar samt då väl valda natur-street-porträttfoton.
 
Och just nu är den där karusellbilden ganska så talande för mitt känslotillstånd...som det alltid är när det vankas just utställning..Det går verkligen runt runt och upp och ner och fort mellan alla känslor..
Från att jag älskar allt jag tagit fram och tycker det jag gör är suppersnyggt, annourlunda, eget och jag tror på det till att känna mig helt totalt kass och inte tro på mig själv alls.
 
Och ibland är det andra som bara får dig att känna dig värdelös eller tvivla på dig själv .
 
Som tur är har jag en fin klick, ja kräm de la kräm, av somliga fina själar som verkligen stöttar, lyfter och peppar när självförtroendet tryter, stresskänslorna tar över och jag varken vet ut eller in. Guld värt!
 
JAg ser dock alltid fram emot att få ställa ut, få se och höra folks reaktioner på det man skapat, samtidigt som det känns så oerhört blottande och naket att stå där bland sina alster, få frågor och försöka "sälja in " sig själv...
Nu jobbar jag ju inom handel men det är ju skillnad på att stå och sälja något man själv inte skapat , något man inte har en relation till alls kontra det som kommer från ens allra innersta.
 
Imorgon ska jag hänga min utställning-.--och säkerligen komma på tusen sitaminutengrejer att fixa..men just nu försöker jag bara landa , kliva av karusellen och luta mig tillbaka med ett glas vin.
 
Kommentera 1 st

Kommentarer
Hanna Karlsson
2017-09-28 - 22:27:20

Wow! Den där bilden är så läcker. Önskar att jag inte jobbade i helgen för jag hade lätt kommit på din utställning.


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: